7.3.2017

Kulmien 3D- kestopigmentointi oulu @browsandbeautybytania

*postaus toteutettu yhdessä Zaparon kanssa.

(Tällä hetkellä olen äitiyslomalla)
Kulmien karvatekniikka pigmentointi, kulmien 3d pigmentointi, kulmien 3d tekniikka, micropigmentointi, nanokulmat. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Mistä on kyse?

Joka puolella maailmaa suureen suosioon noussut kulmien luonnollinen 3D-pigmentointi on vallannut ainakin tämän oululaisen pigmentoijan sydämen täysin. Olisinko uskonut silloin vuonna 2009 milloin sain koulutuksen  pigmentointeihin, että  koittaa vielä aika jolloin teen näin luonnollisen näköisiä kulmia?

Haaveena kulmien pigmentointi?
3D -sanansa mukaan tarkoittaa kolmiulotteista vaikutelmaa, joka saadaan pigmentoimalla kulmat karva kerrallaan mukaillen asiakkaan omaa luonnollista karvaa, mikäli niitä kasvaa. Puhutaan karvatekniikasta. Kulmia voi halutessaan varjostaa lopuksi esimerksiksi vaaleammalla värillä. Pääasia on, että lopputuloksesta tulee mahdollisimman luonnollinen, pehmeä, tai jopa puuterimainen. On hyvä haastatella asiakasta tarkoin, jotta kulmista saadaan varmasti yksilöllisen näköiset.

Kulmien 3d pigmentointia tehdään kahdella eri menetelmällä. Konetekniikalla pienen pientä nanoneulaa käyttäen, tai käsikappaleella jossa vierekkäiset neulat muodostavat veitsen tyylisen kärjen. Jokainen varmasti puhuu juuri sen oman tekniikkansa puolesta, mutta fakta on se että käyttipä kumpaa tekniikkaa tahansa, niin lopputulos riippuu täysin tekijän esteettisestä silmästä ja kädenjäljestä. Lisäksi jokaiselle muovautuu se oma tyyli tehdä. Valitse tekijä siis tarkoin. Kannattaa lukea tämä tämä artikkeli.

Itse tykkään tehdä aika luonnollisia kulmia ja kevyen kädenjäljen mahdollistaa huippulaadukkaat pigmentointivärit, jotka nappaa ihoon hyvin. Pigmetointi ei ole tavallinen tatuointi, eikä sitä viedä syvälle verinahkaan asti. Sen on tarkoitus haalistua iholta ajansaatossa pois ja siksi puhutaankin kosmeettisesta tatuoinnista.

Laitoin alhaalle kuvia viime aikaisista töistäni. Lisää kuvia ja videoita löytyy instagramista @browsandbeautybytania

1496246466277 2017-07-22_02-50-57 1500633150599 1500487453209 1489569774038 1491419078446 1499200218950 1500490757814
kulmien 3d kestopigmentointi

Lainaan vielä tekstiä työpaikkani, Zaparon kotisivuilta artikkelista:


 http://www.zaparo.fi/mihin-kestopigmentointien-hinta-perustuu/

Tuntuuko pigmentointien hinta korkealta? Ihmetteletkö miksi esimerkiksi suosittujen 3D -kulmien hinnoissa on suuriakin eroja? Ennenkuin päättää sijoittaa itseensä tietyn summan rahaa olisi hyvä ottaa selvää mistä hinta koostuu. Yleensä hinta perustuu tiettyihin seikkoihin, kuten materiaaleihin, aikaan tai tekniikkaan ym.

Meillä 3D -kulmien kestopigmentointi tehdään alusta loppuun aikaa, tarkkuutta ja vakaata kättä vaativalla konetekniikalla. Käytämme laadukkaita ja parhaita Swiss Color pigmentointivärejä, jotka täyttävät kaikki turvallisuus vaatimukset. Swiss Color® OS pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, vaarallisia atso-värejä, ei PAH- yhdisteitä (Polysykliset aromaattiset hiilivedyt), eikä kiellettyjä raskasmetalleja, tai vaarallisia aromaattisia amiineja kuten NDELA!

Väri viedään ihon alle pienen pienen nanoneulan avulla. Toimenpide on hellävarainen, eikä ihoon aiheuteta vaurioita, tai mikroarpea. Kudosta ei viilletä auki, niinkuin edullisemmassa microbladin (taffy) -tekniikassa. Microblading sopiikin paremmin niille, jotka eivät toivo niin pysyvää lopputulosta, sillä meidän tekemällä konetekniikalla pysyvyys on yleensä pitkäkestoisempi. Meidän väreillä ja tekniikalla kulmat eivät myöskään muutu parantuessaan radikaalisti, vaikka väri haalistuukin aina n. 30% toimenpiteen jälkeen. Meidän kulmat tehdään aina kahteen kertaan ja vahvistuskerta sisältyy hintaan."

Oletko sinä harkinnut kulmien pigmentointia?

12 kommenttia :

 1. Tämä oli todella mielenkiintoinen ja tärkeä teksti! :) Oon harkinnut usein pigmetoitia, koska omat kulmat on tullut pilattua ja nypittyä rumiksi :/

  VastaaPoista
 2. Kiva teksti ja on tullut harkittua pigmentointia. :)

  VastaaPoista
 3. Nämä on upeita! Osaatko suositella jotain hyviä tekijöitä Oulusta? Sinulle ei taida nyt saada aikoja....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kannattaa katsoa tekijöiden työkuvia ja kuunnella suosituksia. Tällä hetkellä olen äitiyslomalla.

   Poista
  2. Kiitos. Kannattaa katsoa tekijöiden työkuvia ja kuunnella suosituksia. Tällä hetkellä olen äitiyslomalla.

   Poista
 4. Nämä kulmat näyttävät upeilta ja niin luonnollisilta! Milloin on mahdollista saada sun tekemät kulmat? :) muille en uskalla mennä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kylläpä lämmitti mieltä <3 En osaa tarkkaa aika sanoa vielä ollenkaan, mutta varmasti infoa tulee sitten :)

   Poista
 5. Olet kyllä niin taitava! Tulen ehdottomasti sulle laitattaan kulmat kunhan palaat taas töihin!

  VastaaPoista
 6. Wou! Luulin, ettei noin luonnollisia voi tehdäkään :O Jäänpäs kuulolle, että milloin pääsen asiakkaaksesi! :)

  VastaaPoista
 7. Keep on writing, great job!

  VastaaPoista
 8. Hmmm is anylne else experiencing problems with the images on this blog loading?
  I'm trying to find out if its a problem onn my end or
  if it's the blog. Any responses would be greafly appreciated.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!