22.3.2016

Kalahari luonnonkosmetiikkasarja Oulusta

"Sulje silmäsi.

Näet auringon lämmön väreilevän ilmassa. Tunnet Kalaharin autiomaan palavan puun tuoksun. Tuoksuun sekoittuu villihunajan huumaava aromi. Avaat silmäsi ja näet autiomaan vehreyden - villinäkasvavat vihreänkeltaiset tsamma-melonit saavat aistisi virittäytymään raikkaudellaan. Tunnet okranpunaisen dyynien hiekan soljuvan jalkojesi alla. Autiomaan kuivuus odottaa kuulasta sadetta ja voit haistaa hivelevän Khoi San -tuoksun, jota et ole ennen tuntenut. Kaiken kruunaa aavikon ruusun hento tuoksu."

Näin alkaa eksoottisen tuotesarjan alkuteksti. Mistä ihanuudesta on oikeen on kyse? Minäpä kerron!


Kalahari kosmetiikka


Hyvä ystäväni ja samalla kollegani Salon Miyabista antoi minulle ylellisestä Kalaharin luonnonkosmetiikka sarjasta muutamia tuotteita testattavaksi, joista voin kosmetologina rehellisesti kertoa. Olen käyttänyt tuotteita nyt kuukauden verran ja ihoni voi todella hyvin. Luulen ihon kunnon johtuvan osaksi myös mikroneulauksesta jota olen tehnyt tähän itse noin parisen kertaa muutaman vuoden tauon jälkeen. Neulauksesta en ala sen tarkemmin tässä postauksessa kertomaan, joten palataan ihanaan luontoa kunnioittavaan Etelä-Afrikassa valmistettuun ekologiseen ja eettiseen luonnonkosmetiikkasarjaan.

Sain siis testattavaksi päivittäisen ihonhoitosetin; Kalaharin puhdistusgeelin, eli Facial cleanserin, päivä -ja yövoiteen, sekä Marula tehoöljyn. Nämä tuotteet mikroneulauksen jälkeen kotihoidossa ovat tehneet iholleni ihmeitä.

Erityisesti tykästyin puhdistustuotteeseen ja Marula öljyyn. Putsari on hyvin riittoisaa, joten pieni määrä riittäää puhdistamaan koko kasvot ja kaulan. Iho ei ole jäänyt kiristämään puhdistuksen jälkeen vaan tuntunut joustavalta ja raikkaalta. Öljyä olen sipaissut  nenään ja poskiin joissa iho on ollut selvästi kuivempaa. Loput olen taputellut kaulalle. Voisi kuvitella, että öljy jättää iholle jotenkin tahmaisen fiiliksen, (niinkuin monet tekee) mutta tämä öljy uppoavaa ihoon kyllä hetkessä. Ihon voi meikata vaikka saman tien.

Päivä -ja yövoiteet levittyvät ihoon hyvin jättäen iholle tosi hyvän tunteen ja toimivat peruskosteuttajina. Monet rasvat tuntuvat tekevän ikävää paukamaa ihooni, mutta näitä käyttäessä ilmiötä ei ole tapahtunut. Päinvastoin- iho on tasainen lukuunottamatta leukaani. Se murheenkryyni hormoonialue.


Kalahari oulu


Kiehtovaa sarjassa on ehdottomasti sen vastuu ympäristöä kohtaan, eli se on kehitetty kunnioittamaan luonnon monimuotoisuutta. Kalahari on tuotesarja ihmisille, jotka haluavat ylellisyyttä, mutta kantavat vastuuta ympäristöstä. Kalahari-tuotteiden valmistusaineet ovat suoraan Kalaharin autiomaasta.

Kalaharin autiomaa on täynnä luonnon omia rikkauksia, kuten: kasveja, kasvien sipuliosia ja juuria. Kalaharin meloninsiemenöljy, mineraalisuolakristallit, okranpunainen autiomaan hiekka, jerikon ruusu, hematiittikiviuute, apinanleipäpuuöljy ja maruvoi ovat mm. ihanan tuotesarjan raakaaineita. Tuotteet valmistetaan esimerkiksi kasvien lehdistä, kasvien sipuliosista ja juurista.

-vain kasveista uutettuja öljyjä.

-kalahari-tuotteet eivät sisällä parabeeneja, sulfaatteja, MIT-yhdistettä (methylisothiazolinone), keinotekoisia väriaineita,lanoliinijohdannaisia, isopropyleeniglykolia, formaldehydiä, mineeraaliöljyjä tai eläinperäisiä aineita.


-tuotteissa tai niiden ainesosien valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita.


Kalahrin tuotesarja kantaa myös sosiaalisen vastuun joista voi lukea lisää Kalaharin sivuilta. Lisäksi ostaessa Kalaharin tuotteita olemme mukana hyväntekeväisyydessä auttamassa perheitä Nambiassa, Botswanassa ja Etelä-Afrikassa. *lähde

  Kalahari biokosmetiikkaKalaharin kasvovoiteet Marula faceoil Marula face oil


Kalaharin kasvohoidot ja tuotteet ovat saatavilla nyt myös Oulusta.

Kauneuspiste SalonMiyabi
Keskuskatu 7,
Länsi-Patela 90800 OULU
www.salonmiyabi.fi p.044 335 5562
Avoinna: Sopimuksen mukaan! Pääsääntöisesti kuitenkin: arkisin 10-17 (keskiviikkoisin 12-19

*Postaus toteutettu yhdessä Salon Miyabin kanssa

5 kommenttia :

 1. Vaikuttaa ihanalta sarjalta ja nuo kuvat...äää mäkin haluan jonnekin lämpimään!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalle tuotesarjalle!<3 Mä oon täysin koukuttunut Ahavan kuolleenmeren kosmetiikkaan, mutta tää voisi olla ehdottomasti myös testaamisen arvoinen!:)

  VastaaPoista
 3. Heippa! Leuan iholle ihan ehdoton on Phyto Correct Serum. Täsmätuote joka tehoaa ihon ongelmakohtiin, akneen, hormonaalisiin näppyihin ja epäpuhtauksien aiheuttamiin finneihin.
  Terv, Sini/Kalahari Finland

  VastaaPoista
 4. Hunaja on tietääkseni peräisin mehiläisistä jotka on mun mielestä eläimiä joten väärä tieto ettei käytä eläinperäisiä aineita...

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anonyymi kommentistasi! Muutamissa Kalaharin tuotteissa käytetään mehiläisvahaa, joka tuotetaan ekologisesti ja eettisesti. Huomioimme jatkossa nämä muutamat poikkeukset Kalaharin tuoteviestinnässä koskien eläinperäisiä aineita. Terveisin Kalahari Finland

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!