23.2.2016

Volyymiripset Oulu


Volyymiripset ennen ja jälkeen Volyymiripset VOLUMERIPSET TANIA


Täällä kirjoittelee yksi ripsiin hurahtanut kosmetologi ja ripsimuotolija terve. Hassua miten aikoinaan katsoin ripsitekijöiden kaunista kädenjälkeä ja mietin mielessäni miten haluaisin itsekkin olla joskus yhtä taitava. Monet tuntuivat kyselevän kuka olisi Oulun paras ripsientekijä, mutta itse olen sitä mieltä, että Oulun kokoiseen kaupunkiin mahtuu paljon hyviä tekijöitä eikä yhtä ainutta parasta olisi edes olemassa. Toki muiden suositteluilla on paljon arvoa, silloin kun kaipaa kokemuksia ripsienpidennyksistä ja hyvästä tekijästä.

En voisi koskaan sanoa itsestäni missään asiassa, että olen parhain, sillä koko sana kumoaisi kaiken uuden oppimisen joka tuntuisi jotenkin hyvin hassulta. Ei tarvitsisi oppia eikä kehittyä kun onhan sentään jo paras. Ripsientekijä ei ole koskaan valmis, sillä aina tulee erilaisia silmiä silmäripsineen ja ainakin itse opin jokaisen asiakkaan kohdalla jotain uutta. Vaikken lähtisi itseäni mainostamaan suoraan parhaaksi, niin toki haluaisin asiakkailleni tunteen, että he saavan sitä parasta ja laadukasta palvelua. Tottakai! Olen ripsikoulutuksen lisäksi suorittanut/läpäissyt klassisista- ja volyymiripsistä sertifioidun ripsimuotoilijan tittelin, eli asiakas on luonani aina turvallisissa käsissä.


SERTIFIOITU RIPSIENTEKIJÄ DSC_0109DSC_6134 VOLYYMIT


On se vaan ihana tehdä ihmisistä kauniita ja onnellisia, hih! Laitoin tähän muutamia luonnollisia ripsikuvia, niin huomaatte, että volyymiripset ei automaattisesti ole semmoset tekoripsimäiset viuhkat, vaan silmiä kauniisti korostavat tuuheat  ja kevyet ripset. Katson ripsiä tehdessä aina asiakkaan silmän mallin ja kyselen toiveet, josta lähden sitten toteuttamaan sopivia ripsiä.

Mikäli kutkuttaa ajatus ripsistä, niin ota rohkeasti yhteyttä vaikka kommenttipoksiin, niin vastailen mieltä askarruttaviin kysymyksiin! Työskentelen Oulun Zaparossa torikadulla. http://www.zaparo.fi/

Olen muuten valmistelemassa "maailman ihanin ammatti" postausta ja kosmetiikka juttujakin luvassa, joten palataan pian!!


13 kommenttia :

 1. Kuvien ripset näyttää nimenomaan tosi luonnollisilta ja hyvältä. Itsellä tekee välillä mieli ottaa ripset, mutta mulla on niin pitkät ja tuuheat luonnostaan joten värjääminen on toistaiseksi riittänyt. Onnittelut tittelistä, olet varmasti ansainnut sen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenna!! :) sulla on kyllä kauniit ripset ihan omasta takaa. Oon itekki ollu nyt ilman ripsiä mut pakko käydä käydä reissuun laitattamassa :D

   Poista
 2. Mulla oli vuosi sitten klassiset, mut enää en ottais.. Tekijä oli taitava ja ripset oli hyvät jopa neljän viikon jälkeen, mutta mä tunsin itseni oudon näköiseksi niiden kanssa ja kaikkea muuta kuin luonnolliseksi, vaikkei ne tosiaan mitkään överit olleet :D

  Sun kädenjälki näyttää tosi hyvältä! <3

  VastaaPoista
 3. Tosi upeet ripset!! Mä niin kans haluaisin!!

  VastaaPoista
 4. Millaisia ne liimat on, joilla ripset kiinnitetään; muutamia vuosia sitten ainakin oli aika paljon allergiatapauksia, onko liimat kehittyneet? Ootko kuullut tuleeko paljon allergiaa/reaktioita ripsistä/liimasta? Mulla itsellä on aika herkät silmät ja se on hillinnyt kokeilemasta ripsiä, joten sillä kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä liimoista voi tulla reaktioita, mutta onneksi olen törmännyt niihin hyvin harvoin. On olemassa myös hellävaraisempia liimoja, eli vaihtoehtoja löytyy. Usein reaktiot voi johtua väärin laitetuista ripsistä, tai liima osuu ihoon/ripsirajaan. Oikein laitettuna ripset aiheuttaa loppujen lopuksi harvoin allergioita.

   Poista
 5. Moikka! Minkä hintaiset sulla on uudet klassiset ripset? Entä volyymit? :)

  VastaaPoista
 6. Ompa kauniit ripset :) Tosi usein näkee ripsienpidennyksiä, jotka sojottaa ties minne mutta nää näyttää oikeasti tosi hyviltä :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!