29.11.2015

Cappuccinon tuoksuinen perjantai ilta


Enniltä2
Kuva/Enni

Pitkästä aikaa pieniä blogi-juttuja ja tapahtumia ilmassa, joihin olen jälleen herättelemässä itseäni. Muutamia tapahtumia on jäänytkin välistä, kuten bloggaajien pikku-joulut, mutta jospa tulevaisuudessa olisi enempi aikaa tällekkin harrastukselle.

Sain rempseältä Katjalta kutsun Coffee Housen bloggaaja- iltaan, eli kahvin ystävänä ja suurkuluttajana olin ehdottomasti messissä. Monelle kahvila on varmasti tuttu, sillä se sijaistee ihan Oulun keskustan sykkeessä rotuaarilla ja onkin super suosittu paikka kaiken ikäisten ihmisen keskuudessa. Lisäksi sinne on aina jotenkin helppo ja vaivaton mennä. Sisäänkäynnit sijaistee siis rotuaarin, sekä isokadun puolella.

Ilta alkoi iloisesti tervetuliaismaljalla ja Katja kertoi samalla kahvilan ideologiasta ja erikoiskahveista. Tarjolla oli paljon Coffarin ihania herkkuja joita söin vatsan täyteen. Saatiin käydä vuorotellen tekemässä tiskin takana omat erikoiskahvit essu päällä. Itse pääsin tekemään sulkaa-cappuccinon kermavaahdolla, nam! Oli muuten mitä mainioin idea järjestää blogi-ilta kahvilassa. Bloggaajathan tunnetusti rakastaa kahviloita ja höyryäviä kahvikuppien kuvia, joten ilmankos hahah. Samalla tuli vaihdettua  muutama sananen blogi-tuttujen kesken. Kaiken kruunasi arvonta jossa voitin teesetin yhdessä parin muun bloggaajan kanssa.

Lopuksi saatiin vielä ihana Goodie bagi-ylläri, joten kotiin sai lähteä kyllä hymyssä suin!

Kiitos Coffee House tästä illasta!


Heidiltä2 Heidiltä3 Heidi Heidiltä
Yläpuolella olevat Kuvat/Heidi

Olen tosiaan vietellyt taas pitkiä vapaita, niin jäi vihdoin aikaa hääräillä bloginkin parissa. On tullut vähän mietittyä mihin suuntaan tämä blogi on kallistumassa ja olisi kiva ainakin uudistaa tätä jotenkin. Haaveilen myös, että blogini olisi jotenkin tarkemmin rajattu, jolloin tämä ei pitäisi sisällään tämmöistä sillisalaatti hömpötystä, jossa on milloin mitäkin. Mielessä kuplii ajatus myös uudesta kamerasta, mutta saapa nähdä milloin semmoinen hanke tulee toteutettua. Ehkä joskus.

Tänään muuten piti käydä vähän shoppailemassa ideaparkissa. Matkaan tarttui muutamat housut, pari paitaa ja poitsulle ostettiin talveksi koko setti aina haalarista pipoon ja kaulahuiviin. Josko se talvi vihdoin tulis.

Onhan nämä asukuvat aika hauskan näköisiä, kun nurmikkokin vihertää vielä noin kauniisti, vaikka kohta on joulu!! :D

Mukavaa alkuviikkoa!

   DSC_5770DSC_5760

Takki Vila / Laukku LiuJo (saatu) / Huivi Sheinside (saatu) / Housut Bikbok

*sisältää mainoslinkin

6 kommenttia :

 1. Olet upea! <3 Kuullostaa ihanalta illalta ja varmaan aika siistiä päästä tekemään tiskin taakse itse herkullisia kahveja. Mukavaa, että kahvilassakin on järjestetty tuollaista blogi- iltaa! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana lukea sulta uusia tekstejä!<3 Teidän ilta kuulostaa hyvältä ja hei niimpä, aivan loistava paikka järjestää tapahtuma kahvilassa!:) Olen aina tykännyt sun blogista, kun täältä löytää milloin mitäkin. Jotenkin sellaiset "vain asukuvia" blogit on omaan mieleen käyneet liian tylsäksi. On kivempi lukea bloggaajalta jotain muutakin välillä, mutta nämä ovat tälläisiä makukysymyksiä ;) Ps. En kestä noita sun simmujas, ne on niin kauniit :))<3 Pps. Eilen ajattiin jonkun pellon ohi ja siellä kasvoi jotain rehuja minkä päässä oli vielä keltaiset pienen pienet kukat...whooot?! Sitkeitä rehuja hahah :DD Eli joo tosiaan, vähän ihmetyttää vihertävät nurmikot, sekä samalla vttaa nämä Suomen talvet :D

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa tosi kivalle tuo coffarin ilta, ihana että oot päässyt mukaan! :) ja hei tosi kivoja asukuvia, vaikka nurmi yllättävän vihertävä onkin :D

  VastaaPoista
 4. Tuo oli kyllä parhaita ja rennoimpia iltoja. <3 Nähäänpä Tania sit ens viikolla tosiaa! :)

  VastaaPoista
 5. Tuo coffarin ilta kuullostaa tosi kivalta. Itsehän en sinne päässyt mukaan, vaikka jälkeenpäin olisi ollut varmasti tosi kiva ilta. Itsellä kun ei kahvia tuu lipitettyä niin sen kannalta. :D Hienoja kuvia. :)

  VastaaPoista
 6. Oijjoijjoi, herkullisten leivosten ja höyryävien kahvien tuoksu tulee tänne saakka! :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!