19.5.2015

Miten erotumme parhaiten?


17780513715_600c1aafc0_o

Aika mielenkiintoisen kysymyksen äärellä jälleen kerran. Ehkä mielenkiintoinen, mutta kuinka tärkeä? Kuinka tärkeää elävän olennon, tai minkä tahansa muun ilmiön erilaisuus on. Se, että ihan oikeasti erottuu edukseen, tai ei niin edukseen? Olipa kyse nyt ulkonäöstä, luonteesta muusta ulkoisesta olemuksesta, tai sitten niinkin nykypäiväisestä asiasta kuin blogi tai työelämä...tai elämä. Tarvitseeko meidän erottua ja miksi?

Blogin suhteen olen välillä pähkäillyt sitä näiden tsiljoonien muiden blogia pitävien ihmisten keskuudessa, että kuinka tämä meikäläisen pieni blogi koskaan saavuttaisi suuren suuret lukijamäärät, tai kuinka kuinka koukuttaisin lukijat niin, että tänne pitäisi palata yhä uudelleen. Olen jopa miettinyt yhtäläisyyksiä niiden blogien kesken joista itse henkilökohtaisesti pidän. Mikä on se juttu?


17592974500_3fba3163da_o 17780982721_8d766c0c31_o(1)
DSC_0977 MUOKATTU8

Mulle se juttu on intohimo ja aitous. Se vaan jotenkin huokuu, jos ihminen oikeasti rakastaa sitä mitä tekee. Tuo on asia mikä käy ihan järkeen ja on parasta nähdä joku täynnä intoa, tarmoa ja rakkautta jonka vuoksi suorastaan pakahtuu siitä mitä tekee.

Tavallaan nyt kun mietin mistä itsekkin olen aloittanut, niin se on aivan liian monien tuntien, kuvauskeikkojen, kauniiden kommenttien, satojen postausten ja turhautumisten tulos, että tässä sitä vielä ollaan. Silti kiitollisempana kuin koskaan.

Tämä blogi ei mikään suuren suuri ole, mutta ompahan kuitenkin, Minun oma. Ikioma. Paikka, jonne itse kirjoitan sitä mistä tykkään ja nautin. En osaisi enää kuvitella, että tätä ei enää olisikaan. Tämä on avannut ovia uusiin mukaviin juttuihin ja ihmisiin. Arvostan oikeasti sitä mitä olen tehnyt.Vaalea

Tiedättekö mitä? Mä oon huomannut, että olipa kyse nyt mistä tahansa asiasta, niin kaikista parhaiten sitä erottuu rohkeudella olla omaitsensä. Rohkeudella olla aito. Se kätkee sisällensä kaiken sen oleellisen mitä minäkin tällä hetkellä tarvitsen. Sitä, että ihan oikeasti uskaltaa olla tarpeeksi rohkea tehdä kaikesta juuri omannäköistä, niin se on se asia mikä kantaa yli sen harmaan kiven.

Ei ole kyse siitä kuinka me voisimme erottua, vaan siitä, että erotuimmepa tai emme, niin jos teemme sen täydestä sydämmestä juuri sellaisena kuin itse olemme, onnistumme varmasti!


17754216576_25cc256631_o

Se mikä mua harmittaa on sellaiset ihmiset jotka eivät uskalla, tai halua jostain syytä tehdä sitä mistä tykkäävät tai nauttivat kaikkein eniten. Mietitään esimerkiksi työntekoa ja sitä omaa alaa johon hakeudumme. Onko se oikeasti sitä mitä haluamme tehdä?

Jos vastasit mielessäsi myönteisesti olet onnekkaassa asemassa, jos et, niin mieti kuinka tavoitat unelmasi. Olipa nyt kyse työnteosta, jostain muusta sinulle tärkeästä asiasta, tai harrastuksesta. Rakasta sitä mitä teet ja tee sitä mitä rakastat.

Me erotumme parhaiten olemalla aitoja, sillä se on nykypäivänä se juttu. Uskalla olla aito.


17592746248_b81d5bea6d_o Laukku/ FASHIONSTORE Takki/VILA Farkut/HALONEN Huivi/VEROMODA Pallerinat/PRISMA 17780511835_0b434b3983_o
Kuvat/Nana`s

Onko meidän pakko aina erottua? Jos on, miten te sen teette?

Ps. Meitsin blogia voi seurailla bloglovininfacebookin ja bloggerin kautta. Olettehan tietoisia, että blogilista lopettaa?

29 kommenttia :

 1. Tosi hyvä kirjoitus! :) Mulla on erottumisesta just sellanen mielikuva, että se on kovaa työtä ja vaatii enemmän. Mutta toisaalta onko se meitä itseämme, jos yritämme vain kovasti erottua muista? Jokainen on kuitenkin erilainen, onneksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on kieltämättä ollut sellainen mielikuva, että erottumisen "eteen" pitäisi tehdä jotain toisin, kuin muut. Toisaalta taas minusta ei semmonen "koska on pakko erottua" tapa ei ehkä ole semmonen aito tapa, vaan ehkä juuri se miten kuuntelee itseään ja niitä omia mielenkiinnon kohteita. Tekee kaikesta juuri oman näköistä. Pukeutuu niinkuin itse haluaa, kuuntelee sitä musiikkia mistä ite oikeasti tykkää ja kuvaa sellaisia kuvia jotka miellyttää omaa silmää jne. :) En tiiä onko asian suhteen ihan hakoteillä, mut näin mä ajattelisin.. mutta todellakin -jokainen meistä on kuitenkin jollain lailla aina erilainen :) Kiitos kommentista sinulle!!

   Poista
 2. Ehdottomasti aito ja omaitsensä kun uskaltaa olla blogin puolellakin se kiehtoo ja kerää ihmisiä seuraamaan. Myös se kun on löytänyt sen oman juttunsa ja tekee sitä innolla. Jokainen on yksilö ja ulkokuoren alla on aina omanlaisensa tyyppi :) Jos alkaa kirjoittamaan blogia alunperinkin vain feimin ja suuren seuraaja määrän vuoksi .. ei ehkä ole oikealla tiellä.. Ei pitäisi ajatella lukuja ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aivan!! <3<3 Ihana kommentti Nani! Juuri näin! :)

   Poista
 3. Todella hyvä postaus, olen itsekin miettinyt tuota samaa useasti! Itse pidän bloggaajista, jotka ovat aitoja ja juurikin rakastavat blogiaan seuraajien määrästä riippumatta. Ehkäpä tämän vuoksi myös sinä kuulut lempparibloggaajiini - plussana tottakai ihana ulkoasu blogissa, mahtavat kuvat, asut ja kaunis sinä ♥ Bloggaamisessa, työelämässä ja kuntoilussa ei pitäisi ensisijaisesti tuijottaa lukuja. Jos tekisi työtä pelkästä palkasta, ei välttämättä nauti työstää kunnolla, sama pätee bloggaamiseen. Eihän vaakaakaan kannata ekana tuijottaa vaan kuunnella omaa kehoaan :)

  Jatka Tania samaan malliin, olet upea ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onki ihan hyvä vinkki, ettei niitä lukuja kannata tuijottaa ja olet kyllä ihan oikeassa miten monessa jutussa me niin tehdään -valitettavasti :(

   Mä jotenkin häkellyin tästä sun kommentista ja siitä, että kuulun sun lempibloggaajiin. Et usko kuinka piristit mun päivää Taru!! Nöyrä kiitos sinulle ihanasta kommentista, kehuista ja ihan kaikesta! <3<3<3

   Olet suurenmoinen <3 :`)

   Poista
 4. Mä niin tykkäsin tästä postauksesta! ^_^ Sulla on hyvin rauhallinen tyyli kirjoittaa, on kuin viisaan ja lempeän tädin nojatuoliin keikahtaisi ja jäisi vaan kuuntelemaan itseä kokeneemman ihmisen tarinoita elävästä elämästä, syvä kunnioitus mielessä. Kuten puhuttiin aikaisemmin, erottuminen erottumisen vuoksi ei tee ihmisestä aitoa. Erottuminen olemalla oma itsensä -vaikka olisi aitona hyvin samankaltainen kuin ympäröivät ihmiset- yleensä kantaa pitkälle ja huokuu ihmisestä paitsi aitoutena, myös rentoutena ja rauhallisuutena. Mahtava teksti, ja jälleen nämä upeat kuvat, ei voi kuin tykätä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sain siitä meidän keskustelusta ja sinun mahtavasta blogitekstistä oikeastaan idean kirjoittaa tästä, mutta vähän erilailla mitä olin aikaisemmin ajatellut. Niinkuin olen monesti todennutkin kuinka tällä blogin tuomalla vuorovaikutuksella saa niitä uusia näkökulmia asioihin, niin tämä oli juuri sitä. Ei ihmisen pidä erottua ainoastaan erottumisen vuoksi, että on "pakko erottua" vaan kyllähän me se parhaiten tehdään rohkeudella olemalla aitoja.

   Muutenkin niin ihana kommentti sinulta Jessica! Sinunlaisia ihmisiä ei ole tiheässä. Olet yksinkertaisesti niin upea. Kiitos sinulle! <3

   Poista
 5. Todella hyvä postaus, täynnä upeita ajatuksia ♡ tätä oli tosi mielenkiintoista lukea! Ja vautsi mitä kuvia ♡

  VastaaPoista
 6. Jotenkin tuntuu siltä että käyt välillä mun pään sisällä ja pohdit samanlaisia asioita mitä minä. Olen nimittäin miettinyt lähiaikoina paljon, että miten hienoa on kun saa ja pystyy olla aito oma itsensä.On hienoa kun on tajunnut, että kelpaa juuri tälläisenä mitä on, ei tarvitse yrittää olla jotain mitä ei ole. Voi tehdä niitä asioita mistä nauttii. On yksinkeraisesti tasapainossa itsensä kanssa. " Niin kauan kun sinulla ei ole hyvä olla itsesi kanssa, ei kellään muullakaan ole. Sinun pitää rakastaa itseäsi, ennenkuin kukaan muu voi rakastaa sinua" - mun mielestä tuo miete pitää hyvin paikkansa. Kukaan ei ole täydellinen, itsensä pitää oppia hyväksymään ja löytää nimenomaan se tasapaino omaan elämäänsä niin ei tarvitse väkisin erottua. Voi olla harmaata massaa monille, mutta niille oikeille ihmisille tai oikealla hetkellä sitä erottuu omana itsenään, ilman sen suurempia vippaskonsteja :)

  Kannustan ihmisiä aina tekemään muutoksia, jos he eivät ole tyytyväisiä nykyiseen tilanteeseen. Miksi epätyytyväiseen tilaan pitäisi jäädä. Kannustan heitä pohtimaan mitä voisi tehdä tavoitteidensa ja unelmiensa eteen. Elämä on kuitenkin liian lyhyt tuhlattavaksi ja sitä ei kannata käyttää sellaiseen mihin ei ole aidosti tyytyväinen. Tottakai tuttu ja turvallinen arki on helppoa, mutta saako ilman riskinottoja ja heittäytymistä niitä asioita mitä oikeasti haluaa. Mä en ainakaan halua istua 70v mummona miettimässä sitä kun en uskaltanut heittäytyä ja elää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Voi olla harmaata massaa monille, mutta niille oikeille ihmisille tai oikealla hetkellä sitä erottuu omana itsenään, ilman sen suurempia vippaskonsteja" Tämä lause oli jotenkin ihanasti muotoiltu ja oikeastaan tässä tulikin se oleellinen esille. Kyllähän ihminen on oikeasti aika pieni osa tätä maailman kaikkeutta, mutta jollekkin taas maailman tärkein jne. Jännää :)

   Minustakin alkaa tuntumaan, että meillä kahdella on hyvin samanlainen ajatusmaailma :D Varmasti tultas hyvin toimeen, hih :) Tosi hienoja ajatuksia, arvostan!

   Kiitos kommentista sinulle ihanuus!! :)

   Poista
 7. Olen aina ollut sitä mieltä että jossain suhteessa elämää täytyy tehdä mitä rakastaa. Työn puolesta en ole sitä päässyt tekemään, enkä koskaan pääse. Kuitenkin rakkauteni muotiin ja vaatteisiin on säilynyt vahvana vaikka sitä rajoittaakin moni asia. Enään kun en voi pistää joka päivä sellasia vaatteita mitä haluaisin. Nuorempana ja no sinkkuna tuli laittettua itseään joka päivä..Ne ajat ovat kuitenkin ohi..ainakin hetkellisesti kun lapseni on pikkuinen. Haluan olla ulkona sellaisissa vaatteissa että pystyn tekemään asussa kaikkea mitä lapsi haluaa. :D Ryömiä maassa jne :D Jotenkin tämä on myös saanut arvostamaan niitä hetkiä kun voin pukea niitä rakkaista vaatteita ylleni. Kuulostaa varmaan todella hölmöltä ja oudolta :D Nuorempana halusin myös erottua ihmisjoukosta pukeutumisella.Nykyään sitäkään tarvetta minulla ei ole. Blogin suhteen en yritä saada lukioita koukuttumaan. Jos tekstit ja kuvat eivät mielytä niin enhä minä sitä voi alkaa tehdä toisten muitten takia. Nä sun teksti on kyllä aina niin upeasti kirjoitettu ja joka kerta ajattelen että mitäköhän sieltä seuraavaksi tulee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä hymyilin, kun luin tämän sun kommentin! Kuulostat niin hyvältä äidiltä pojallesi, etkä kuulostaa lainkaan oudolta, tai hömöltä. Päinvastoin. Jäin kuitenkin miettimään miksi et pääsisi tekemään sitä työtä mitä rakastaisit? Jos sinun intohimo on vaatteet, muoti ja pukeutuminen, niin mikä sinua estää Marika?

   Mä ihailen sun tyyliä mahottomasti ja siitä kyllä huomaa miten paljon sinulla on silmää pukeutumisen suhteen. Olet niin tyylikäs ja kaunis!!

   Ja sun blogi on kyllä koukuttava ja upea!! <3<3<3

   Poista
 8. Ihastuin sun blogiin nyt ihan kertaheitolla! <3 Kauniita pohtivia tekstejä, voi että mä tykkään! Ja ihanat kuvat ei yhtään huononna tilannetta ;) Upea se sun valkoinen Sheinsiden takki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niinkö??! Ihana kuulla Jensku!! Kylläpä piristit! <3<3 Se Sheinsiden takki on kyllä oikeastikkin aika ihana :)

   Kiitos hurjasti sinulle!! <3

   Poista
 9. Aivan ihana postaus jälleen kerran! Blogissasi on kyllä parasta se, että kirjoitat usein niin ihanan mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä postauksia, jotka saavat oikeasti pohtimaan asioita. Tämäkin postaus teki sen jälleen ja olen samaa mieltä kanssasi, että pitäisi oikeasti uskaltaa tehdä sitä mitä rakastaa! Oli kyse sitten työstä, blogista tai mistä vaan. Aina se ei ehkä ole niin helppoa, mutta tuo olisi kuitenkin hyvä pitää mielessä ja tähdätä siihen! Mutta upea teksti jälleen kerran ja jään jo innolla odottamaan mitä keksit seuraavaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Henna!! :`) Tuli hyvä mieli tästä sinun kommentista ja muutenkin tuntuu hyvältä, kun käyt minua aina piristämässä! <3 Huippua kuulla, että oot tuota mieltä mun blogista!

   Kiitos paljon! <3

   Poista
 10. Mahtavaa tekstiä Tania, kuten aina sulta saakin lukea! Taas asia mikä tosiaan jää mieleen muhimaan ja tulee mietittyä.
  Aitous vetää tosiaan lukijoita blogeissa puoleensa, mutta mistä sen oikeasti tietää kuka on aito? Oon yllättynyt moneen otteeseen että joku ei loppujen lopuksi ole sitä miltä näyttää. Meniköhän tämä nyt ihan asian vierestä tämä mun kysymykseni?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mennyt asian vierestä, vaan tosi hyvä pontti Kata! Kyllähän tänne blogimaailmaan varmasti niitä teatteria pitäviä ihmisiäkin mahtuu -valitettavasti :( Lopulta luulen, että tämmöset ihmiset paljastuu lopulta. En oikeen itse hoksaa miksi joku haluaisi olla blogissa jotain muuta mitä on? Ite ainakin tiiän kuinka monet mun tutut, kaverit ja sukulaiset tätä lukee, niin saattas nekin vähän ihmetellä, jos esittäisin jotakin muuta mitä olen.

   Mutta tosiaan mistä sen aitouden tunnistaa? Hyvä kysymys. Minusta aidosta blogista huokuu kuitenkin semmonen inhimillisyys ja epätäydellisyys. Jos kaikki on liian hyvä ollakseen totta, niin todennäköisesti joku on pielessä? Mitä sinä luulet? :)

   Poista
 11. Juuri satuin kommentoimaan yhteen toiseen blogiin samaan aiheeseen liittyen :) Ja kirjoitin sinnekin, että mua ainakin houkuttelee blogeissa tietynlainen lämpö ja aitous. Ei sillä edes ole niin paljon väliä kuinka siloiteltuja kuvat on vai onko yhtään. Enemmän mua houkuttaa juuri ne aidot ihmiset niiden kuvien ja tekstien takana. Ja se on jotain sellaista mitä ei voi väen vängällä opetella tai keksiä :) Kauniit kuvat on itselleni ainakin vain tyhjiä kuoria, jos ei yhtään saa kiinni siitä millainen tyyppi niiden takan on. Toki jokainen on erilainen ja tiedän, että monet tykkäävät nimen omaan käydä blogeissa hakemassa inspiraatiota siitä visuaalisesta puolesta, eikä siinäkään tietysti ole mitään väärää!

  Minulle on välittynyt sellainen kuva, että tämän blogin takana on aidosti kaunis nainen, sisältä ja ulkoa! :) siksi tänne onkin aina niin mukava palata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulipa ihana mieli sun kommentista ja tosi kiva, että jätit mielipidettä tänne :) Olisi kiva kuulla mihin blogiin olet jättänyt kommenttia samaan aiheeseen liittyen. Mielelläni lukisin sen postauksen :)

   Minäkin ajattelen juuri noin! Itsekkin koukutun juuri niihin helposti lähestyttäviin kirjoittajiin joiden teksteistä huokuu juuri nuo sinun kuvailemat asiat! Toki täytyy myöntää, että se visuaalinen puolikin koukuttaa, mutta bloggaajanki täytyy olla ihana :)

   Parasta kuulla tuo palaute sinulta Kirsi, että minä vaikuttaisin juuri sellaiselta. Yritän ainakin parhaani mukaan olla aito..luulen, etten edes osaisi muuta :`D Nöyrä kiitos sinulle <3

   Poista
 12. Sä aina erotut jo ihan noilla pohtivilla teksteilläsi! On ihana lukea asiaakin kuvien välistä. Monesti tuntuu että blogien sisältö on todella pintapuolista ja mainostusta, joko itsensä tai saamiensa tuotteiden. Sinä et sellaiseen sorru ja sen takia olen koukuttunut lukemaan juttujasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awwwww, voi kiitos ihana!!! <3<3<3

   Kyllähän täällä minun blogissakin joitakin mainoksia vilahtaa, mutta en todellakaan tee blogia ilmaisen tavaran perässä, vaan oikeasti tykkään jakaa ajatuksia täällä. Hoksaan kyllä mitä tarkoitat tuolla pinnallisella sisällöllä. Jokaisella on varmaan vähän eri tarkoitukset pitää blogia.

   Kiva kuitenkin kuulla tuo palaute, että täällä on sinun mielestä sitä oikeaa asiaa ja pohdiskelu kuuluu tänne kyllä vahvasti <3 :) KIITOSS!!! <3<3

   Poista
 13. Tosi kiva blogi sulla ja tää kirjoitus oli todella hyvä ja itselleni myös ajankohtainen =)! Taidanpa jäädä seurailemaan ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni! Mukava kuulla, että tykkäät. Tuli hyvä mieli <3 :`)

   Poista
 14. Juuri se aitous on se juttu mikä vetää ihmisissä puoleensa ja persoona ylipäätänsä :) Ainakin itseäni vetää puoleensa sellaiset aidosti elämäniloiset ja helposti lähestyttävät ihmiset ja sellaiset persoonat jää myös mieleen. Blogeissa ehkä hieman erilaiset asiat koukuttaa, eikä oikeastaan ole vain yhtä asiaa mikä tekisi jostain blogista kiinnostavan, mutta visuaalisuus on varmasti tärkeimmässä roolissa itselleni. Blogeissa on kiva katsella kauniita kuvia, sisustusta ja asuja, sekä tietysti myös hyvää sisältöä niinkuin tämä sinun blogisi on sellainen paikka missä paneutuu lukemaan<3 Aitous on varmasti se kaikkein tärkein asia, oli kyse sitten mistä tahansa:) Sillä pääsee pitkälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on =). Nopeasti sitä huomaa jos kirjoittaa ja on muuta kuin oikeasti sisimmässään olisi ja silloin tekstiä ei oo hyvä lukea.

   Poista
  2. Veit sanat suustani Jasmina!! Olet ihan oikeassa ja sinusta olen saanut juuri sellaisen kuvan. Haluan nähdä sinut vielä livenä ihanuus <3 Ihanan kommentin taas jätit ei voi kuin ihmetellä miten suurenmoinen olet! Kiitos! <3 Ja Jennin kans olen myös niin samaa mieltä. Kyllä se todellinen "minä" aina sieltä teksteistäkin paljastuu, jos niitä ei kirjoita aidosti :)

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!