6.2.2015

Elämä on lahja


DSC_8016

KAMERALLA ON MUISTI. Perjantai päivä alkoi kauniilla auringonpaisteella. Vihdoin. Ehkä se yritti kertoa, ettei koko viikko ole ihan toivoton samalla vähän niinkuin lohduttaen. Kyllä se tästä. Tämä viikko ei ole ollut minulle se parhain. Oikeastaan se on ollut henkisesti ja fyysisesti aika rankkakin. Ollaan sairasteltu ja poika on ollut aika huonossakin kunnossa. Säälittänyt katsoa, kun ei voi oikeen tehdä muuta kuin pitää lähellä. Kuulin myös äärettömän surullisia uutisia, jonka vuoksi olen pitänyt pientä hiljaisuutta vähän joka suuntaan.

Harmittaa, kun olen perunut joitakin juttuja ja tapaamisia, mutta lopulta näin on ollut parempi, eli nähdään pian Elisa! Palatakseni ajassa hieman taaksepäin viime viikkoon, mieltäni piristää ne ihmiset joiden kanssa olen saanut viettää aikaa. Tottakai uudet jutut ja kauneus saa minut aina hyvälle mielelle, jota pidänkin suurena luovuuden lähtenääni ja voimavarana. Ensin ajattelin, että tietenkin tekisin jokaisesta postauksen, mutta voimat ei ole riittänyt kaikkeen.

DSC_8020 DSC_8018 DSC_7940 DSC_7935  
Kiitos Upealle Johannalle kahvittelu seurasta. Oli mahtavaa tutustua sinuun paremmin ja odotan innolla, että nähdään lähiaikoina uudestaan. Huomasin, että meissä on paljon samaa ja sinun kans oli helppo jutella kaikesta. Oli hauska havaita jälkeen päin, että puhuttiin itte asissa aika vähän bloggaukseen liittyvistä jutuista.

DSC_7982  
Oli kivaa viikonloppuna Anna! Sinun kans on aina niin mukava jutella ja tunnut ymmärtävän minua niin hyvin. Sinun kanssa saa upottua aiheeseen, kuin aiheeseen syvällisemmin. Kiitos vielä perjantai illasta!

DSC_7993

...ja kuvailuhetkestä ja kahviseurasta!

DSC_7828  
Rakastan sinua Anna! Olet yksi tärkeimmistä henkilöistä elämässäni. Oikeastaan tunnut sukulaiselta! Oli ihanaa nähdä ja jutella kunnolla. Ja vähän shoppaillakin! Mennään pian testaan sun uutta objektiivia! ;)

DSC_7891  
Näin Minnaa ja hänen ihastuttavaa poikaa myös viime viikolla ja kerettiin vaihtaa hyvin kuulumisia. Toivottavasti järjestettäis pian aikaa uudelleen. Oli ihana nähdä heitäkin.

DSC_7966  
Ihanaa Emilia, kuinka jaksat aina piristää minua viesteillä ja kommentoit niin kauniisti, vaikka vähän harvemmin keritään nähdä. Jokainen niistä merkitsee paljon! Pysythän aina samanlaisena. En ole myöskään unohtanut meidän täydellistä kahvihetkeä, hih!

Toivon myös, että näkisin sinua Vilma pitkästä aikaa.

DSC_7547

Muistakaa arvostaa läheisiänne ja viettäkää heidän kanssa aikaa, jotka oikeasti merkitsee. Älkää pitäkö ketään itsestäänselvyytenä, tai säästelkö kauniita sanojanne. Muistakaa myös, että rakkaus on tekoja! Elämä on lahja ja menneitä hetkiä ei saa takaisin. Haluan tällä postauksella muistaa teitä kaikkia läheisiäni. Haluaisin niin kovasti halata heitä, jotka sitä nyt erityisesti tarvitsevat. Olette ajatuksissani. Nyt ja aina! Jospa sinäkin tänään kertoisit ja näyttäisit heille kuinka välität!

 Kaunista viikonloppua!

49 kommenttia :

 1. Voiii rakas, mulla melkeen itku tuli! Tää postaus oli niin kaunista ja herkkää<3 Olet niin ihana <3 Tiedän, että sulla on ollut nyt rankkaa ja edelleen (niinkö viesteissäkin) haluan lähettää tätä kautta sulle tsemppihalin<3 Oot ollu monena päivänä mun mielessä <3 Voisinpa vaan rutistaa sua lujaa! Elämä välillä ottaa mutta myös antaa paljon! Ihanaa, että oot saanut viettää kuitenkin ihania hetkiä tässä muutaman viikon aikana <3 Mä haluan aina olla osana sun elämää ja toivon, että voitaisiin alkaa näkemään enmmän <3 Haluaisin niin teille kyläänkin! Oli ilo huomata omakin nimi tuolla joukossa ja nuo kauniita sanat!! Älä sinä ikinä muutu :* Ja heii kiva jos mun kommentit on piristäneet sua, tänne on aina ilo tulla kirjoittelemaan <3 ISO SYDÄN SULLE!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Emilia! <3 :`) Jotenkin niin lohduttava tämä sinun kommentti ja aistin tänne asti miten suurella sydämmellä tämän olet kirjoittanut. Elämä ei ole aina niin reilua, mutta siltikin niin ihanaa ja kaunista. Pitää olla kiitollinen jokaisesta päivästä ja pitää itsestä ja muista huolta. Oispa huippukivaa ku tulisit joku päivä kylään. Niklas ois varmasti innoissaan! :D Pyritään näkemään enempi, sillä tulee joka kerta hyvä mieli ku sua näkee tai susta kuulee. Kiitos tästä kauniista kommentista sinä suloinen ja ihana tyttö! :* <3 <3 <3...ja miljoona sydäntä lisää!!!

   Poista
 2. Tosi kauniisti kirjotit niin tärkeästä asiasta! Paljon tsemppiä sulle siihen, mitä ikinä käytkään läpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini hirmuisesti! Ihana kommentti! :`) <3

   Poista
 3. Paljon tsemppiä Tania, asioilla on onneksi aina tapana lopulta järjestyä!♥

  VastaaPoista
 4. Ikävä kuulla että siellä on tapahtunut surullisia asioita. Paljon voimia ja tsemppiä Tania ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! <3 :) ihana kun jätit kommenttia! <3

   Poista
 5. voimahali täältäkin sinne suuntaan!<3 tosi ikävä kuulla että teillä on sairasteltu ja muutenkin saatu surullisia uutisia..;( tsemppiä! ihana kuitenkin että olet nauttinut noista pienistäkin asioista mitä viime aikoina olet tehnyt, ystävistä saa paljon voimaa! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimahali tullut perille Tuuli! Tuntui hyvältä ja lämpöiseltä! Kiitos! :) <3

   Poista
 6. Onpa kurja kuulla, että pienin ei ole voinut hyvin :'( toivon todella että koettelemukset olisivat teiltä jo ohi, parempaan päin ainakin <3 voimia Tania ja valoa päiviinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan pojan kunto oo hirveästi parempi, mutta toivottavasti hellittää pian kuume :'( Kiitos paljon kultainen Maaria! <3 <3 <3

   Poista
  2. Voi ei. Se on aina inhottavaa kun lapsi sairastaa, toisen tuskan ottaisi heti vaikka satakertaisena itseensä jos vaan voisi :( <3

   Poista
 7. Siis miten ihana ja herkkä postaus! ❤ Tsemppiä ja voimia surullisten uutisten keskelle! ❤ Haleja! Ps. Aivan ihana koruteline ja huulipuna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! <3 <3 <3 Kyllä vähän herkistyin tätä tehdessä, kun on murheellinen mieli. Kiva kuulla, että tykkäsit!

   Poista
 8. Ikävä kuulla, että pienokainen on kipeänä :/ Isot halaukset täältä meiltä kummallekin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säälittää vaan niin paljon katsoa ku pikku muru on voimattomana :'( Kiitos Minna! <3

   Poista
 9. Upea postaus Tania. Elämä todellakin on lahja ja liian usein se unohdetaan, liian usein arki menee suorittamiseksi ja ajatukset "sitten joskus..." -linjalle. Aika otetaan itsestäänselvyytenä, ikuisesti jatkuvana, ja havahdutaan usein vasta sitten kun aika loppuu, tavalla tai toisella, itsellä tai muilla. Samoin ajatellaan terveydestä, valitettavasti.

  Kaikkea hyvää, ja jaksamista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista Jessika! <3 Olet niin sydämmellinen ihminen, että tämä sun kommenttikin lohdutti minua suuresti. Onneks mulla on tuommoinen blogiystävä :) <3

   Poista
 10. Upeasti kirjoitettu <3 Toivottavasti pojallasi ei ole ollut mitään vakavaa.Vaikka ei ne perus tauditkaan ole kivoja.
  Muistutan itsenäni joka päivä siitä miten terve päivä voi muttua sairaaksi ja se saa minut arvostamaan elämää ja kaikkea rakasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mitään vakavaa, mutta korkea kuume ollut ja aika väsynyt aika ajoin :`( Ja kuume kestänyt viikonpäivät ni alkaa kyllä surettamaan poloisen puolesta. Mutta tuo onkin ihan hyvä muistutus. Otan itellekkin käyttöön <3 Kiitos sinulle :)

   Poista
 11. Kirjoitit tosi kauniisti kaikista sinun läheisistä ystävistä. <3 Tämä oli hyvä muistutus pitää ne lähimmäiset lähellä ja pitää heitä yhtä arvokkaina kuin he pitävät sinua. :)

  VastaaPoista
 12. Paljon positiivista energiaa sinne, toivottavasti suunta pian muuttuu!!

  VastaaPoista
 13. Niin kauniisti kirjoitettu, paljonpaljon tsemppiä sinulle! <3

  VastaaPoista
 14. Voi kiitos vaan sinulle kahvitteluseurasta, oli niin kiva tutustua suhun paremmin! <3 Omasta mielestänikin meissä on aika paljon samaa ja uskon, että meillä varmasti riittäisi juteltavaa jatkossakin, toivottavasti nähdään pian uudestaan. :) Tosi kauniisti kirjoitettu ja herkkä postaus, paljon tsemppiä ja jaksamisia arjen pyörteisiin <3 Täältä lähtee kunnon voimahali sinulle ihanuus! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih no ihan varmasti riittäis!! Nähdään piakkoin uudestaan ja jos otetaan kamerat mukaan niin toivotaan hyviä ilmoja. Voidaan nähdä kyllä ilman kameroitakin :D Ois kiva tulla kyllän kattomaan Bambia <3 Kiitos Johanna Upeus! :*

   Poista
 15. Voi sua ihanuus! <3 Kyllä me vielä keretään monen monta kertaa nähä. Se on kyllä viiminen asia mistä sun tarvii nyt huolehtia. <3 Otat nyt vaan ite iisisti ja hoidat pikkuistasi. :) Viimeinen pätkä tekstistä oli kyllä niin totta, pitäisi muistaa myös kertoa läheisille kuinka heistä välittää. <3 Nähdään muruinen kun keretään, laitat vaan sitten vaan viestiä niin pistetään järjestymään, ikävä kyllä jo sua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know! :`) Kiva, että tuo viimeinen teksti kolahti. Musta tuntuu, että se pitäis painaa kunnolla mieleen ja muistaa sanoa niitä kauniita asioita! Nähdään pian!! :) <3 Mullakin iso ikävä sinua. Oot vaan jotenkin niin kultanen, että harmittaa ku ettei ikinä :D...vissii liian lyhyt matka tai jotain :DDD

   Poista
  2. siis....harmittaa ku ei ikinä nähdä :(

   Poista
 16. Oli kyllä niin ihana puhua sun kans puhelimessa, mulla on ollu sua kyllä ihan hirvee ikävä! ♥ Ja olin jotenkin niin iloinen sen puhelun jälkeen, se tietoisuus että oot mun ystävä tekee mut niin iloiseksi :') Vaikka tässä väliä onkin vähän tullut, niin se että et häviä siitä mihinkään, on kullan arvoinen juttu ♥ Tsemppia rakas sinne nyt, ja muistathan aina pirauttaa jos siltä tuntuu!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin heti sun neuvosta vaarin ja soitinki jo tänään :P Hih, oli tosiaan mukava puhua ja koitetaan vaikka soitella silloin tällöin, niin helppo vaihtaa kuulumisia. Mutta kyl meidän pitää ne treffitkin sopia. Ymmärrän silti hyvin ettei se aika riitä ihan kaikkeen ko ei se ihminen kone kuitenkaa oo..vissiin? :D oot mun muru! Toivottavasti aina! <3 :*

   Poista
 17. Voi rakas, niin minäkin sinua <3 Ihan samat tuntemukset on täälläkin päässä :)
  Nyt otatte vaan aikaa teille, että pääsette kunnolla kuntoon. Paljon paljon voimahaleja ja rutistuksia sinne! Paranemisia tätsyn pienelle murulle <3 Nähdään pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IIiiiiks en malta oottaa keskiviikkoo!!! Kauhee ikävä sua! Kiitos rakas! :*

   Poista
 18. voi mulla on toi sama huulipuna! Se on aivan _täydellinen_ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niinkö?! No sepäs sattui. Tuo on kyl huippu aja ollu kovassa käytössä :P

   Poista
 19. Joskus vaan tulee niitä hetkiä jolloin tuntuu että kaikki romahtaa niskaan ja seinät kaatuu päälle samaan aikaan, sekä tuntuu siltä ettei enää järki ja voimat riitä sulattamaan kaikkea.. Mut onneks on olemassa ystävät ja läheiset, joiden olkapäätä vasten voi ottaa tukea ja purkaa huolet!♡ Tsemppiä ja voimia sinne, etenkin pikkuiselle potilaalle!♡♡☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta!! Just tällä viikolla oli semmonen fiilis, ettei tästä tuu taas mitään, mutta kummasti alkaa mieli piristymään. Jotenkin tuo auringonvalokin tekee ihmeitä :) Kiitos Maria! Mukavaa kun aina käyt kommentoimassa ja piristät mieltäni :*

   Poista
 20. Voi miten lämmin ihminen olet <3 Itsekin lähiaikoina oppinut arvostamaan kaikista läheisempiä ihmisiä enemmän ja paremmin. Pikkuhiljainen kevään tulo on antanut kyllä ihan uusia voimavaroja ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii miten ihana kommentti! :* <3 Sinä se oot niin suloinen ja aina piristät! Kiitos hurjasti sinulle! <3

   Poista
 21. Oi miten ihania sanoja ystävistäsi! <3 Todella kaunis postaus, ja miten ihana idea ilahduttaa läheisiä näin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauliina ja mukava kuulla! :`) Ihana olet :*

   Poista
 22. Kiva tämä postaus, vaikka ilmenikin surullisia uutisia :( <3 Onneksi NIpsu voi jo paremmin :)<3 Kuvat on kyllä ihanan värikkäitä ja kirkkaita, niin ku aina! :) Ihana, että oot päässy viettään läheisten kaa aikaa. Kiitokset sulle seurasta, oot huippu Tania!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kun pistit vielä kommenttia tähän Anna! Merkkas mulle paljon! <3 Kiitos sinulle. Nipsu jo kirmailee täällä täysin rinnoin :D

   Poista
 23. Kaunis kirjoitus nuorelta naiselta ja herkulliset kuvat :-)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!