28.2.2015

Arctic arbutin


DSC_8842

Olettehan tekin kuullut jo Arbutinin tuotteista? Syy, miksi alun perin lähdin mukaan tuotetestaajaksi oli mielenkiinto ja uteliaisuus näitä tuotteita kohtaan, sillä useat tuntuivat tykkäävän näistä, sekä saavan apua iho ongelmiinsa. Olin kuullut Arbutinin tuotteista ja varsinkin seerumista paljon kehuja. Couperosa ja pigmenttimuutokset ovat  yleinen suomalaisten ihojen vitsaus, jota näillä tuotteilla pääsääntöisesti hoidetaan. Uusien tuotteiden testaus on aina tervetullutta.

Uusi Arctic Arbutin tuotesarja on kehitetty kaiken ikäisille, mutta erityisesti ikäntyymisen merkkejä vastaan.  En kuitenkaan lähtisi suosittelemaan näitä kovin nuorelle iholle. Otin mielenkiinnolla tuotteet testattavaksi, koska halusin tietää miten nämä vaikuttaa tämäntyyppisellä iholla, jossa on epätasaisuttaa, punoittavia arpia ja lisäksi ihoni on aika ohut ja kuiva. Ainiin, ja enhän minä liene enää kovin tyttönenkään, vaikka kasvoilla olevien näppyjen ansioista mua vois luulla murrosikäiseksi.

Arctic Arbutin tuotteet sisältävät pakurikääpää, joka sisältää todella korkean määrän erilaisia antioksidantteja. Se rauhoittaa ihoa, uudistaa soluja ja estää niiden rappeutumista. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty ainoastaan kasvipohjaisia aineita. Ne ovat siis 100% orgaanisia. Tuotteista löytyy pakurikääpän lisäksi mustikkaa ja sianpuolukan arbutiinia.

DSC_8901Kaikki tuotteet ovat pumppupulloissa, jotka ovat tarkoin testattuja, jolloin tuotteiden käyttämisestä tulee helpompaa ja miellyttävämpää. Pullossa on tyhjiön avulla nouseva pohja mikä mahdollistaa sen, että tuotteet saa käytettyä loppuun viimeistä pisaraa myöten, ilman ravistelua tai muita vippaskonsteja. Annostelija on myös edistyksellinen, jolla saa otettua tuotetta juuri sen verran kuin on halunnut. Tuotteita on miellyttävä käyttää.

Seuraavaksi kerron rehellisesti oman mielipiteen tuotteista ja vaikutuksen siellä omalla iholla. Käytin tuotteita kuukauden.

ARTIC ARBUTIN -Seerumi
 Syväkosteuttava tehoseerumi ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista 

Suojaava kasvovoide ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista
Estää ja hidastaa ihon kollageenin haurastumista
Ehkäisee couperosa -ihon punoitusta
Häivyttää ihon pinnallisia versuoniverkostoa
Suojaa UV- säteilyn haitoilta
Poistaa ja vaalentaa maksaläiskiä sekä ruskeaa liikapigmenttiä 
"Käytin tuotetta aamua iltaa kasvovoiteen alle n. kuukauden ajan. Huomaan kasvojen ihon olevan tasaisemman värinen ja kuulaampi, kuin ennen tuotteen käyttöä. Punoittavat arvet ovat vaalenneet. Seerumi lupaa ihon syväkosteutuksen, mutta ihoni on edelleen hyvin kuiva."

DSC_8851


ARCTIC ARBUTIN -Kasvovoide
 Suojaava kasvovoide ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista

Estää ja hidastaa ihon kollageenin haurastumista
Ehkäisee couperosa -ihon punoitusta
Häivyttää ihon pinnallisia versuoniverkostoa
Suojaa UV- säteilyn haitoilta
Poistaa ja vaalentaa maksaläiskiä sekä ruskeaa liikapigmenttiä 

"Miellyttävä koostumus joka imeytyi hyvin ihoon ja sopi meikin alle erinomaisesti.  Jätti iholle pehmeän tunteen ja vaikutti seerumin kanssa iholla positiivisesti. Kuivuus ei ole hävinnyt."

DSC_8858 
ARCTIC ARBUTIN -Käsivoide
Kosteuttava ja suojaava käsivoide ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista
Ehkäisee ja vaalentaa pigmenttiläiskiä
Pehmentää ja siloittaa ihoa
Suojaa UV- säteiltyn haitoilta
Pehmittää kysninauhat
"Käsiä tulee pestyä aika paljon päivän mittaan, joten rasvaus auttaa pitämään käsien ihon ja kynsinauhat pehmeänä. En osaa sanoa onko voide vaalentanut käsien ihoa, koska iholla ei ole ollut näkyvissä iän tai pigmentin aiheuttamia muutoksia. Voide imeytyi hyvin ja teki käsien ihosta pehmeän ja samettisen tuntuisen. Kaikki tuotteet ovat hajusteettomia, mutta mielestäni tuotteiden (raaka aineiden) tuoksu ei ole miellyttävä."

DSC_8853  
Onko tuotteet tuttuja? Mikä on teidän ihonne suurin ongelma, vai onko niitä? :)

*tuotteet saatu blogin kautta

11 kommenttia :

 1. Ei oo tuttuja tuotteita! Mun ihon suurin ongelma(varsinki talvella!) on kuivuus :( Kaikista pahiten kuivuu nenä, otsa ja suun ympärys :DD Siks en oo meikkivoidettakkaan käyttäny pitkään aikaan ku nuissa kuivissa kohissa se näyttää niin hirviältä :S Saa kyllä rasvan kanssa läträtä ihan kunnolla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sama homma :/ Kuiva iho on siitä aika inhottava, kun se tuo tullessaan muita iho ongelmia,,tai lisää niitä. Voi tulla tukkeumaa, paukamia, ja jopa niitä ryppyjä myös nuorellekkin iholle :/

   Poista
 2. Olipa kiva kuulla käyttäjäkokemus näistä! En ole itse kokeillut, vaikka monesti olen näitä kaupassa käsissäni pyöritellyt. Iho-ongelmiahan minulla riittää: punoitus, kirjavuus, näpyt ja ne ekat rypyt. Kaikki samassa naamassa. Tuo tehoseerumi voisi siis olla kokeilemisen arvoinen tuote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin kyllä kovasti just tuosta seerumista ja se kyl tuntui kirkastavan ihoa hyvin :) Muaki hirnittää just ne ekat rypyt.... vaikka toisaalta saa se ikä vähän näkyä :)

   Poista
 3. En oo itse ennen törmännyt kyseiseen tuotemerkkiin, mutta tä oli kyllä todella kattava postaus ja tästä sai hyvän käsityksen noista tuotteista :) Mulla itselläni suurin ongelma on ehdottomasti se, että mulla on atooppinen ja ihan tajuttoman herkkä iho. Jossain vaiheessa en voinut kuvitellakaan ostavani esim. uusia meikkejä, joita en ollut aiemmin käyttänyt, koska mun iho saattoi jopa kuoriutua irti niiden käytön jälkeen ja sain ties mitä reaktioita mm. luomiväreistä. Mitään noin radikaalia ei oo onneks tapahtunut enää vähään aikaan, mutta mulla on takaraivossa aina edelleen pieni pelko aina uusia tuotteita testatessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui ku kuulosti hurjalta tuo kuoriutumis juttu :/ Mut tosiaan, se on hyvä kuitenkin testailla mikä sopii sinne omalle iholle, mutta olla kuitenkin varovainen. Tiedän kyllä miten atooppinen iho käyttäytyy ja reagoi herkästi..vähän kaikkeen. Millä tuotteilla hoidat ihoa?

   Poista
  2. Jeps, ja useimpiin tuotteisiin munkin iho onneksi tottuu todella nopeasti, vaikka aluksi ilmaantuisikin jotain pieniä oireita.. :) Mulla on aika paljon ihan apteekista ostettuja tuotteita käytössä ja pyrin välttämään kaikkia voimakkaasti hajustettuja yms. tuotteita, jos vaihtoehtona on vain jotain muuta :)

   Poista
 4. Arbutin kuulostaa tutulle mutta nuo pullot ei näytä yhtään tutulle.Kauniit kuvat oot taas ottanut <3

  VastaaPoista
 5. Ei ole mulle tuttuja tuotteita, mutta tämän postauksen perusteella mieluusti kyllä voisin kokeilla!:) Ainut ongelma mulla ihossa on sen kuivuus, varsinkin näin talvella :/ Tuo käsivoide kuulostaa kyllä houkuttelevalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kärsin ihon kuivuudesta ja tuntuu, että mitä enemmän tulee ikää niin iho senkun kuivuu entisestään :( Hankalaa löytää voide, joka oikeasti kosteuttaa niin hyvin. Tuo käsivoide oli kyllä hyvin tuntuinen ja imeytyi hyvin.

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!