13.1.2015

Kiiltokuvamainen elämä(ni)

Oon havainnut, että kliseiset blogit alkaa olemaan last season ja bloggaajat haluaa oikeasti erottua massasta. Kuvissa ei näy enää niin paljon niitä höyryäviä kuppeja, viltin mutkaan käärityneitä tytyleitä villasukkineen, mutta pyritäänkö me kuitenkin luomaan täydellinen kuva itsestämme, vai olenko ainut joka näkee kanssabloggaajat vain hyvässä valossa. Kenessäkään ei tunnu olevan huonoja puolia lainkaan. 

10912365_10204446613658071_473412488_o

Mua on tässä lähipäivinä ihan oikeasti huvittanut miten me voidaan tehdä pelkän blogin perusteella ihmisestä käsitys, tai tulkinta. Sitä se loppujen lopuksi on koko helahoito internetin ulkopuolellakin. Tulkintoja toistensa perään. Ihmetellään, ihastutaan, vihastutaan, kyseenalaistetaan, ruoditaan, spekuloidaan, analysoidaan kuitenkaan tietämättä toisesta yhtään sen enempää. Me voidaan luottaa ainoastaan siihen mitä kuullaa, nähdään ja niin edes päin.

On kuitenki hyvä muistaa, että blogikirjotukset ja kuvat joita ihmisestä blogissa esiintyy ei aina kerro koko totuutta. Osa saattaa pitää tahallaan kulissia ja illuusiota yllä. Ihminen jota me pidetään vaikka mahtavan blogin perusteella voi olla todellisuudessa jotain ihan muuta ja päin vastoin. Blogiminä ja se oikea minä voi poiketa hyvin paljon ja vaikka ei poikkeais, niin kenenkään elämä tuskin on täydellistä. Vai onko?? En halua niinkään arvostella kulissien pitäjiä, ties vaikka joku näkee tämänkin samanlaisena. Aika jännää itte asiassa, ku alkaa enempi jauhamaan.

DSC_739015636969293_afbd36f4e2_o

Pyrin ite olemaan omaitseni täällä blogissani ja kirjoittelen oikeasti niistä omista ajatuksista ja fiiliksistä. Pahintahan olis jos oikeesti viitsisin esittää täällä jotain muuta, kuin olen haha. Saattais ystävät ja sukulaiset vähän ihmetellä erilaista blogiminää. Mulla ei siis ole tarve esittää mitään, mutta koitan kuitenkin jättää ne negatiiviset asiat blogista pois ja pyrin muutenkin semmoiseen elämään, joka olisi mahdollisimman hyvää. Esitänkö siis blogissa, ettei elämääni kuuluisi murheet, tai huolet? En! Jätän ne vain kertomatta.

Mun elämässä tapahtuu päivittäin asioita jotka jää blogin ulkopuolella. Sinne mahtuu myös niitä huonojakin fiiliksiä, paskamutsi oloja sun muuta sellaista. Ihan totta. Mulla ei oo tarve kirjoittaa ja jakaa tänne jokaista risahdusta ja rasahdusta, sillä mun blogi ei ole ollut sellainen, mutta mitä jos oliskin? Ajatukset jotka kirjoitan tänne purkaa mun päänsisäistä painetta ja mulla on heti kevyempi olo. Saan jakaa mun ajatuksia, saada uusia näkökulmia. Rakastan tätä hommaa. Rakastan kirjoittamista hitto vie.

DSC_7532 DSC_7520

Mulla on mielipiteitä, mutta mun kans saa olla erimieltä eikä mun maailma siihen kaadu, enkä ite tykkää jostain ihmisestä sen vähempää jonka mielipide poikkeaa omastani. Tai no, riippuu toki asiasta, mutta jos nyt puhutaan yleisellä tasolla. Oon oikeesti aika utelias ja haluan oppia uutta. Uuttahan voi oppia vaikka joka päivä. Jokainen kohtaamani ihminenkin voi opettaa jotain. Välillä positiivista, välillä negatiivista. Blogiin kirjoittaminen, sitä kautta tuleva vuorovaikutus ja teidän blogitkin opettaa jotain. Ennen kaikkea ne inspiroi. Onko kyse inspiksen tuomisesta ja löytämisestä?

Oon joskus miettinyt, että aloittaisin myös toisen blogin anonyyminä, mutta pelkäisin miten tämän blogin kävisi. Ois mahtava fiilis kirjoittaa niin, ettei kukaan tietäs musta mitään muuta, kuin sen mitä teksteissä näkyy. Oliskohan se vapauttavaa? Laitoin kuviin tahallaan täydellisen kahvitteluhetken parhaan ystäväni kanssa. Myöhään illalla olin jo silmät ristissä nukuttamassa poikaani jonkä jälkeen kaaduin omaan sänkyyn x-asennossa. Aamulla meillä oli kerhoaamu ja olin kuin persauksille ammuttu karhu. Oli taas liian kiire ja kaikki oli hukassa. Poitsulle ei ruoka maistunut ja pukemisessakin juntturoitiin vastaan. Ulkona oli liian kylmä ja salilla liian kuuma. Salilla mietin muistinko olla tarpeeksi kärsivällinen. Kotiin päästyämme nukutin poitsun syliin ja mietin, että ehkä mä kuitenkin kelpaan. Olo oli kiitollinen.

Loppujen lopuksi mua ei häiritse, vaikka toisen elämä näyttäisikin kiiltokuvamaiselta ruudun takaa katsottuna. En jaksa uskoa, että kenenkään elämä olisi täydellistä. Onnellista ehkä, muttei täydellistä. Minä jatkan samaan malliin ja poden nuo yllämainitsemat asiat blogin ulkopuolella.

DSC_7377

Haluatko sinä luoda blogillasi tietyn mielikuvan itsestäsi tai omasta elämästä? Miksi? 

Kuvan niittineule Sheinsideltä. Löytyy täältä!
Kaikki kuvat Anna.

*sisältää yhteistyökumppanin tuotelinkin

89 kommenttia :

 1. tää oli ihan huippu kirjotus!! :D

  VastaaPoista
 2. lisäys aikaisempaan kommenttiini;

  oon itekkin miettinyt tätä samaa asiaa! :D pidin ensiksi blogiani pelkästään kuvakeskeisenä, mutta nyt olen alkanut kirjoittamaan blogiini myös tekstiä ja kertomaan asioita itsestäni. olen luonteeltani ujo, mutta kun minut oppii tuntemaan paremmin, niin olen erittäin puhelias. tämä asia on mielestäni heijastunut myös blogiini, sillä olen saanut pikkuhiljaa lisää itseluottamusta, jonka johdosta olen alkanut avautumaan enemmän.

  kirjoitan ja kuvaan blogiini sellaisia asioita, mitkä ovat minulle tärkeitä ja mistä itse tykkään. toki toistenkin blogit antavat inspiraatiota, millaisia postauksia olisi kiva kirjoittaa :D haluan pitää kuitenkin ne kaikista henkilökohtaisimmat ongelmat poissa internetistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ku kirjoitit Kati vielä omia ajatuksia joita teksti herätti omasta blogista ja bloggaamisestasi! :) Ihana kuulla, että itseluottamusta on tullut lisää ja se näkyy blogissa. Se on jännä mitä enemmän bloggaa niin sen enempi tänne uskaltaa kirjoitella ja avata sitä henkilökohtaisempaakin puolta. On huomannut itse ihan saman! Kiitos Kati vielä kommentista. Se oli minulle erityisen tärkeä <3

   Poista
 3. Sitä jättää ihan tietoisesti ja automaattisesti pois joitain asioia blogista. Ihan vain siitä syystä että blogi ei ole koko elämä, ja on elämää blogin ulkopuolellakin ;) On ihan hyväkin sensuroida enemmän tai vähemmän mitä nettiin kirjoittaa. Itse kirjoitan omasta mielesäni laidasta laitaan, siis niitä positiivisia ja ei niin positiivisia juttuja, koska olen huomannut saman kuin sinä: Kiiltokuvat ei kiinnosta eikä kenenkään elämä ole kiiltokuvamaista. Miksi siis blogista pitäisi tehdä sellainen? Ehkä joku joka näin tekee pitää blogia pakopaikkana harmaasta arjesta. Netissä voit olla jokin aivan muu, aivan toinen persoona sinulle tuntemattomien tyyppien keskellä. Minulle oma blogi ja muiden blogien lukeminen on jokatapauksessa hetken irtautuminen todellisuudesta (sotkuinen koti, uhmaikäisestä ja vauvan itkusta väsynyt olo ym..) vaikka blogissa olisi totuudenmukaisesti niitä jotka raivostuttaa tai harmittaa. Tämä oli nyt tämmöisä ajatusten virtaa, toivottavasti tässä oli jokin punainen lanka ja selko :D

  Muuten mainiot kuvat, nimittäin kaunis, laitettu nainen täydellisen kahvikupin ääressä! Ei jälkeäkään vaikeasta aamusta/päivästä poikalapsen kanssa! Ihanaa sarkasmia, sopii niin tähän postaukseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua, että otit kantaa Maaria ja oli ihana lukea sun ajatusten virtaa. ♥♥ Mä kans luulen, että osalle bloggaaminen on semmonen hyvän mielen lähde just niinku kirjotitkin, eli ku istuu koneen ääreen, niin samalla murheet tai arkiset asiat unohtuu hetkeksi. Itte asiassa mullekkin se on joskus just sitä! :D Toisaalta oon määki täällä joskus semmosia vähemmän ilosia asioita jakanut, mutten niin usein.

   Heh vähä naurahdin tuolle sinun viimesimmälle virkkeelle. Tosiaan, voihan ne kuvatkin pettää, eikä sitä kiukkua näy sinne ruudun toiselle puolelle :`D No eikä, oli kyllä ystävän kans oikeen mukavaa olla! Kiitos sinulle kommentista! ♥♥♥

   Poista
 4. Ihana Tania :') <3 Mä yritän pitää blogin mahollisimman positiivisena, vaikkakin välillä jotain negatiivistäki on tullu kirjotettua. Mutta kyllähän se niin on että mielummin sitä kuvailee semmosena päivänä ku on viimesen päälle laittautunu, vaikka suurimman osan ajasta vietän verkkareissa ja ilman meikkiä sohvalla leffoja töllöttäen XD Että antaahan se blogi varmasti semmosen kuvan että elämä ois jotain ruusuilla tanssimista, pelkkää shoppailua ja blogimiittejä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Nina! :`) ♥ Hahah sanoppa muuta, Mun päivän asut ois toppapuku meininkiä jos lähtisin sille linjalle joten nou thänks..vaikka taispa yhessä postauksessa ollakkin toppapuku päällä. Se riittää! Ja nou make uo kuvatkin jää kyllä blogin ulkopuolelle XD Kiitos mainioista kommentista, hih! ♥

   Poista
 5. Osasit kyllä kirjottaa niin hyvin tästä asiasta! Monissa blogeissa kirjottaja ei juurikaan paljasta niitä omia ikäviä fiiliksiä ja mun mielestä se on täysin OK. Lukijoille voi helposti tulla sellanen fiilis, että kirjottajan elämä on täydellistä, mutta sillon kannattaisi käyttää vähän omaa maalaisjärkeään. Missään ei velvoiteta, että kirjoittajan tulisi avata blogiin koko elämäänsä ;) Vaikka mua ei häiritse postaukset, joissa saatetaan harmitella jotain tai purkaa tunteitaan, tykkään niitäkin lukea, blogeja luetaan yleensä siksi, että se on kivaa ajanvietettä. Silloin on ehkä mukavampikin, että postaukset on pääosin positiivisia ja iloisia! Mutta tällaset postaukset, minkälaisen itekin nyt kirjoitit, on ehkä hyviä muistutuksia kaikille, että bloggaajien elämä ei ole sen täydellisempää kuin sen lukijoidenkaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä!! Just noin määki aattelen. Eli ei kyllä muakaa häiritte ne tunteen purkaukset ja itte asiassa niitä on joskus hyvin mielenkiintoista lukea ja jokainen saa tosiaan kirjoittaa omaan blogiin sitä mikä hyvältä tuntuu. Onneksi nykysin on niin monenlaisia blogeja, eikä kaikki ole läheskään samanlaisia, niin kaikille löytyy jotain :) Mutta sitä maalaisjärkeä on kyllä hyvä olla mukana varsinkin jos yhtään alkaa epäilyttämään jonkun kuvan kaunis elämä,,,et onko se tosiaan niin? Kiitos paljon kommentista Alisa! Arvostan tätä paljon! ♥♥

   Poista
 6. Toi paita on niiiiiiin kiva !<3 Kirjotin tästä aiheesta itse postauksen, jota en ole vielä julkaissut, enkä ehkä uskallakaan julkaista .. :D Ite en jaksa lukea niitä "kiiltokuva blogeja", mietin onko se tavallaan myös itsensä huijaamista ja kuplassa elämistä? En tiedä. Itse en pidä mitään kulissia yllä, mutta mun blogi onkin enemmin niitä pinnallisia juttuja. Se ei tarkoita sitä, että mun elämä koostusi vain meikeistä ja hiuksista, niinkuin joku joskus on tullut arvostelemaan, höpö höpö ! Eihän ruokablogin pitäjänkään elämä ole vain niitä ruokia tai kynsiblogin pitäjän kynsiä huoh. Sitä on joidenkin joskus vaikea ymmärtää .. Hyvä kirjoitus ! :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ookki!!! Ja nuo niitit!! ♥♥ 8) Mutta totta tosiaan kauneusblogeista ja muista vastaavista voi helposti kyllä saada esim pinnallisen kuvan ja semmosen juurikin, et no pyöriikö koko elämä kosmetiikan ympärillä...tai sen ruuan. Ihanku siinä ois jotain väärää, (♥♥♥) mutta joku voi niin aatella :) Kiitos ihana kommentista!

   Poista
 7. Mä ainakin jätän pois blogista todella paljon. Olen oma itseni kyllä, niillä alueilla joiden haluan pysyvän netissä aina eli jokaisessa postauksessani. Pidän sen kuitenkin mielessä aina postauksen tehdessäni, että netissähän nämä säilyvät pitkään vielä.

  Jätän pois parisuhteen, työt, suuren ostan ystävien kanssa vietetystä ajasta (etenkin valokuvista vaikka en tekstistä aina). Jätän pois paljon, annan silti osan olla. Teen blogia jollaista haluan itse lukea. Kepeää, välillä pohdiskeleva, mutta muuten kepeän puoleista. Se on harrastus. Jos haluan ruotia maailman menoa syvissä vesissä, olen siunattu upeilla ystävillä, joiden kanssa näin tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on kyllä hyvä linja blogissasi. Itekki tykkään lukea kevyistä aiheista, mutta uteliaana ihmisenä haluan myös"oppia" jotakin. Mullakin jää kyllä ystävät, perhe ja muut päivittäiset jutut blogista pois, vaikkakin joskus niistäkin joitain kuvia jaan. Mun kavereilla harvoilla on blogia joiden kans tulee vietettyä aikaa, niin tuskin ne omia kasvoja tänne edes haluaisi näkyviin. Aika paljon siis jätän minäkin asioita jakamatta. Tämä on kyllä kiva harrastus! Kiitos paljon kommentista Satu! ♥

   Poista
 8. Oli kyllä mielenkiintoista lukee tätä tekstiä, kun oon itekin miettiny vastaavia asioita viime aikoina aika paljon. Kiitos tästä, pisti kyllä taas ajattelemaan lisää.

  Ite varmaan valitan blogissani enemmän negatiivisista asioista kuin että koittasin jättää niitä pois ja kiillottaa pintaa. Tosin välillä huolettaa siltikin, että osaanko luoda blogissani kuitenkaan todellista minää vastaavaa kuvaa. Mää nimenomaan haluaisin että ihmiset sais blogin avulla selville minkälainen tyyppi mää oikeesti oon, joten siks en varmaan hirveesti ees mieti sitä että jos nyt kerron tästä ja tästä jutusta niin mitä ihmiset musta ajattelee. Jotenki ehkä pääasia että ajattelevat jotain, ettei jäis ihan hajuton ja mauton kuva :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niinkö? No vauu kiva kuulla, että teksti herätti ajattelemaan lisää. ♥

   Ymmärrän kyllä sinua. Koitan itekki teksteillä viestittää rivien välistä tuoden sitä omaa persoonaa kehiin ja vaikka jostain asiasta paasaan täällä, niin siltikin pyrin kertomaan niistä omistakin virheistä ja jopa negatiivisista jutuista matkan varrelta. Mulle on pääasia, että musta saa ihan tavallisen ja kivan kuvan. Sinusta en oo saanut kyllä missään nimessä mautonta kuvaa blogin perusteella. Upea olet! ♥

   Poista
 9. Todella hyvä postaus! Moniin blogeihin on sadellut tässä viime aikoina kommentteja ja kysymyksiä siitä, miksei bloggaaja kerro koskaan niistä elämän varjopuolista vaan antaa sellaisen kuvan, että elämä olis täydellistä. Periaatteessa ymmärrän täysin sen, että osa lukijoista haluaisi kuulla myös niitä vähän ikävämpiä asioita, koska varmasti nekin jokaisen elämään kuuluvat, mutta yhtä lailla ymmärrän sen, etteivät kaikki niistä halua julkisesti kertoa. Mä haluan ainakin uskoa, että jokainen bloggaaja kirjoittaa blogiinsa niistä asioista, jotka tuntuvat itselleen parhailta. Toiset tykkäävät kertoa laajemmin ja enemmän niitä negatiivisiakin asioista, toiset eivät. Jokainen meistä pystyy myös itse valitsemaan mitä blogeja seuraa ja nykyään blogeja löytyy onneksi ihan laidasta laitaan :)

  Pakko vielä mainita, että oot ihan mielettömän kaunis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon huomannut kans ja osaan on vastattu jopa niin, että elämä nyt sattuu olemaan vaan niin ihanaa. Ja voihan se niinkin toki olla, sillä oon mä itekki onnellinen, mutta ehkäpä se siinä kiehtoiskin nähdä kuinka siellä ruudun toisellakin puolella on niitä huonoja päiviä ja fiiliksiä. Se varmasti tuo semmosta lisä "aitoutta" blogiin ja tekee bloggaajasta jopa helposti lähestyttävämmän? Apua ku mä spekuloin, mutta herätti taas lisäpohdintaa tämä sinun kommentti! ♥ Kiitos siitä! Ja tosiaan onneks meillä on varaa valita sillä blogeja alkaa olemaan aika huima määrä. Kiitos kommentista ja kehuista ihanuus!! Oli ihana lukea tämä, sillä tuli lisää ajatuksia mieleen! ♥

   Poista
 10. Hyvää pohdintaa jälleen ja oli aikomus itseasiassa kirjoittaa tekstiä samasta asiasta, mutta taidan jättääkin väliin kun sinä kerkesit tällaisen tekemään;) Ja täysin 100% yhdyn tekstiisi ja olen samalla linjalla. Jokainen varmasti ymmärtää ettei kenenkään elämä ole täydellistä, vaikka blogiin haluaakin laittaa elämästään vain niitä kauniita kuvia ja hyviä hetkiä. En itse jaksaisi sellaista blogia lukea, missä kirjoitettais miten peestä elämä on ja miten pee päivä taas oli ja kuvat olisi rumia. Näen blogit ennenkaikkea inspiraation lähteenä ja haluan katsoa kauniita kuvia, vailla tietysti myös välillä sekaan voi mahtua sitä elämän kurjaakin puolta. itse pyrin olemaan myöskin täysin oma itseni ja tekemään blogista kaltaiseni, mutta en halua kirjoittaa siitä miten miehen kanssa riideltiin tai miten huono äiti tänään olin. Enkä halua laittaa kuvaa kodin sotkuista tai naaman finneistä :D Ne jotka vain lukevat blogeja eivätkä itse bloggaa saattavat helposti saada kuvan kulissin pitämisestä, mutta bloggaajat varmasti ymmärtävät sen mitä postauksilla haetaan takaa :) IHANA kaunotar olet taas kuvissa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitää!? Et varmasti jätä väliin Jasmina sillä mä haluan ehdottomasti lukea sinunkin version tästä!!! :D Siitä tulee varmasti huippu! Hahah joo, ehkä semmonen jokapäiväinen marina sais minutkin klikkailemaan toisiin blogeihin riippuen toki kuka kirjottaa ja miten :D Voihan semmosesta huonostakin päivästä saada aikaan jopa hauskan kirjotuksen :`D Tuohon ylempään just kirjottelinki, et eikai ne huonot päivät sillon tällöin oo pahitteeksi blogissa ja ehkäpä semmonen oman mielen purkaminen antaa bloggaajasta inhimillisemmän kuvan? Mullekkin blogit on inspis lähteitä ja uusien näkökulmien tuojia ja semmonen bloggaaja haluan kyllä itekki olla. En halua olla finninaama kollaripöksy. Terveisin joulusuklaat näkyy naamassa vieläkin!

   Poista
 11. Ihmisillä on enemmän mielipiteitä asioista kuin aikaa ottaa niistä selvää. Ihmisillä on hätä kiirehtiä kirjoittamaan, ennen kuin on lukenut loppuun. Kaikki ovat heijastuksia samoista asioista. Kaikki on massaa. Kukaan ei uskalla olla erilainen. Erottautuvia on aina ollut vähän. Siksi typerien huutoa kuullaan enemmän valtakaduilla kuin viisaiden sanoja hiljaisuudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin luulen, että ihmiset tavoittelee sitä muottiin ja massaan kuuluvuutta. Jokainen haluaa olla normaali..mitä se nyt ikinä tarkoittaakaan. Ehkäpä me ollaan luotu se normaali itse. Kuitenki luulen, että ihmiset uskaltaa yhä enempi olla erilaisia ja semmosia ku oikeasti ovat eivätkä hätkähdä turhia muotteja. Kiitos mielenkiintoisesta kommentista. Hyvä tuo viimeinen lause! ♥

   Poista
 12. Hyvää pohdintaa, Tania! Se on oikeasti huvittavaa, miten itsekin joskus saattaa luoda bloggarista ihan vain blogin perusteella jonkunlaisen kuvan. Pääosin nämä ovat sitten niitä itse täydellisyyksiä, mitä ei ole olemassakaan. :D Kyllähän sitä niin osaa ajatellakin, jos vain käyttää sitä kuuluisaa maalaisjärkeä. Mutta siinä on puolensa, on toisaalta ihanaa aatella, että jonkun elämä olisi oikeasti niin täydellistä. Ilman mitään elämän rosoisuuksia. Harvassa ovat varmaan ne blogit, joissa tuodaan koko elämä julki iloineen ja suruineen. Annetaan kaikkien kukkien kukkia tässäkin asiassa! :)

  Ps. Kaunokainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Olga! ♥ Mäkin teen sitä kyllä päivittäin, että teen luon mielikuvia ihmisistä blogin perusteella, mutta toisaalta jos henkilöä ei tunne, niin joku tulkintahan siitä tulee tehtyä oikeestaan huomaamatta. :) Mustakin on ihan hauskaa haaveilla, että osipa munki elämä yhtä täydellistä, vaikkei toisen elämä edes olis :`D Hauska aihe. Kiitos paljon sinulle ja kivan kun jätit kommenttia tästä aiheesta! :)

   Poista
 13. tosi TOSI hyvää ja ajankohtainen postaus!! Ihmiset tekevät liikaa johtopäätöksiä ihmisistä pelkän blogin perusteella ja haukkuja ja inhottavaan sävyyn kirjoitettua kommentteja satelee varmaan kaikille joskus.. se on ikävää. Koska vaikka, ilkeitä kommentteja ei tarvise ottaa itseensä niin minulla ne ainakin menee hetkellisesti tuonne sydämeen, ja mieli painuu maahan. Itse en kerro kovin henkilökohtaisia asioita/mielipiteitä blogissani juuri siksi, että en halua että minua tullaan tuomitsemaan niiden takia. Jos joku todella haluaa tietää/tutustua minuun niin voi tulla vaikka kotia kahville! Haluan oman blogini pitää pirteänä ja mukavana kevyenä luettavana :) Turhauttavaa on myös kommentit, jos huomautellaan esim. kirjoitusvirheistä? ei ne ole vaarallisia ja mitä sitten! miten jollaki voi olla intoa etsiä virheitä ja inhottavia asioita toisten kirjoituksista.. turhaahan semmonen vie ihmisestä energiaa.. niin kommentoijasta ja kommentin saajasta!

  Ja kyllä,myönnän että jopa pelkkien kuvien ottamisessa/julkaisussa on pientä painetta, koska blogeissa näkee mitä upeampi kuvia ja itse yrittää tottakai yltää sellaiselle tasolle, joka itseään miellyttää. Jokaisen tulee muistaa se, että blogia kirjoitetaan ensisijaisesti itselle<3 jos toiset ei siitä tykkää niin olkoon tykkäämättä. Kunhan itsellä on hyvä fiilis. Hyvä kirjoitus siis Tanja<3 Olet kaunis ja erityisen ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua miten ihana kommentti Paula ja niin totta!! ♥♥ Noita ilkeyksien kirjottajia en ymmärrä kyllä yhtään, mutta mietippä mitä semmonen kertoo siitä ihmisestä ihan oikeasti? Ei ainakaan mitään kovin positiivista. Toki kritiikkiä hyvällä maulla kirjotettuna voi ottaa vastaan, mutta haukkuminen on eri asia, eikä koskaan ole oiken. Henkiökohtaisten asioiden kertomisessa on kyllä aina vaarana, että niitä voidaan käyttää joskus negatiivisessa mielessä väärin joten ymmärrän kyllä jos itseään haluaa suojella moiselta. Onko sulle tullut sitten ilkeää kommenttia? Mitä ihmettä sun blogi ja sinä olet niin ihana!!! Munki pitäs käydä varmaan joku äidinkielen pikakurssi ku tuntuu että virheitä tulee iha älyttömästi välillä. Ite aina huomaa miten ne pilkut ja kirjaimet uupuu jostain joten dont worry :`D

   Ja Paula!! Sun kuvat on upeita!! ♥♥ Huh mikä ihana nainen ja ihana kommentti!

   Poista
  2. niimpä totta turiset! kritiikkiä saa antaa, mutta silloin se pitää olla ns. nätisti sanottu. Monet kun ei sitä ajattele, että asiat voi sanoa nätimminkin :D Onn mulle joskus jotain pientä tullu, ei onneksi mitään kummosempaa. Mutta näin melko tuoreena bloggaajana ja herkkänä ihmisenä pienetki jutut saa mielen painumaan. Kun kuitenkin aina yrittää kaikkensa! :) kiiitos rakas ihanista sanoista<3

   Poista
 14. Hirveän hyvää pohdintaa Tania! Joillakin voi tosiaan tulla tietty mielikuva blogin "kiiltokuvamaisuudesta" vaikka paljon tapahtuu blogin ulkopuolellakin. Onneks blogi on kuitenkin sitä varten, että sinne saa itse kirjoittaa ne valikoidut hetket, jotka lukijoiden kanssa hauaa jakaa. Voi olla, että joskus negatiivistenkin asioiden jakaminen kannattaa (jos haluaa ns. vertaistukea), mutta jos blogi on yhtä negatiivisyyttä ja valitusta, niin hirveän moni jaksaa tuskin semmoista blogia lueskella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan Emmiä! Aivan liian kiilloteltu blogi on tylsempi kuin maailmanhistorian luento mutta ei kaikki lukijat pelkkää negistelyäkään jaksa. Sopiva balanssi näissä asioissa on jees, ja sää Tania oot sen mun mielestä saavuttanu! :)

   Poista
  2. Voi kiitos teille! Kiva kun tykkäsitte! ♥ Mä oon kans sitä mieltä, että jokainen ite päättää mitä blogiin jakaa ja mitä ei halua kertoa eikä sen pitäs tehdä blogista sen "epäaidompaa" yms. Nää on kyl hauskoja asioita pohtia, sillä blogi ei kerro koko totuutta läheskään aina. Ja nöyrä kiitos vielä Veeralle kehuista! Ihana! ♥ :`)

   Poista
 15. Hieno teksti rakas <3 paljon hyviä ajatuksia!! Yks sun parhaimmista postauksista <3 itse kirjoitan blogiin melko avoimesti tekemisistä ja ajatuksista. Haluan kuitenkin pitää blogini positiivisena mutta joskus on myös kiva purkaa tuntemuksia vaikka ne ei niin positiivisia olisikaan :) kuitenkin sitä automaattisesti jättää pois joitain asioia. Ihan vain oman turvallisuuden vuoksi ja myös sen, ettei blogi ole kuitenkaan koko elämä eikä sen kuulukkaan vaikka hyvin tärkeä harrastus onkin <33 nostan sulle ison hatun tästä postauksesta <33 olet ihana ja odotan niin että nähdään ylihuomenna <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö????!! Mitä ihmettä Emilia!! Vauu oon iha häkeltynyt! Kiitos paljon! Hauskaa kuulla, että mun ajatusten virta sai aikaan yhden parhaimmistani. Sinun blogi on kyllä niin mainio. Sieltä huokuu positiivista energiaa niin paljon, ettei pienet tunteen purkaukset haittaa menoa kuule yhtään! ;) Ihanaa ku nähhään raksu!! Innolla odotan! ♥

   Poista
 16. Tämä oli kyllä omasta mielestäni parhaimpia sun tämmösiä pohkiskelevia postauksia! <3 On tullut just tätä aihetta itsekin pohdiskeltua, että minkälaisena lukijat näkee minut? Saatan vaikuttaa aivan erilaiselta tai sitten se vastaisi sitä mitä oikeasti olenkin. Joskus juurikin mietityttää, että entä jos vaikutan turhan pinnalliselta ihmiseltä. :/ Vaikka välillä tuleekin kerrottua jonkin verran myös mieltä painavista asioista, haluan silti ehdottomasti jakaa blogissa positiivisia asioita. Ja toisaalta tykkään kuvata kauniita ihania asioita, enkä ymmärrä miksi ne pitäisi jättää blogeista pois. En kuitenkaan usko, ettei ketään kiinnosta nähdä kuvia likapyykeistä, tiskeistä ym. normi arkiasioista, jotka ei todellakaan olisi kuvauksellisia. :D Eri asia jos tekisi vaikka arki aiheesta jonkun postauksen... Sellaisia blogeja taasen joissa joka hetki ostellaan kalliita laukkuja ym. niin en jaksa lukea, niistä en koe saavani mitään irti. Mutta oli tosiaan hirmu hyvä postaus Tania! <3 Ja ihania kuvia kahvilasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikää, Emilia sanoi samaa tossa ylempänä! Ootte kyllä ihania!! ♥♥ Rakastan sun blogia semmosena kuin se on ja sinut tuntien, et oo kyllä pinnallinen. Ainakaan semmonen mitä ite mietin pinnallisesta ihmisestä ni et lähimainkaan ja tuskin lukijatkaan saa semmosta kuvaa. Vastaat niin kivasti aina kommentteihin ja oot semmonen sulonen ja lämpimän tuntuinen persoona, et elä mieti tommosia ihana Elisa! ♥ Sun blogi on just semmonen hyvänmielen paikka joissa on kauniita tyttömäisiä kuvia. Huomaa kuinka sulla on visuaalista silimää! Kiitos paljon tästä kommentista. Merkkaa mulle paljon! ♥

   Poista
 17. Todella hyvä teksti, nainen sä oot osaat kirjoittaa! Tää herätti tosi paljon ajatuksia tästä aiheesta ja näihin todella voi samaistua. Tottakai, tulee usein mietittyä kuinka muut näkevät sinut blogin kautta, koska itse ainakin harvemmin jaan siellä mitään mieltä painavia asioita tai jos jokin menee huonosti sitä harvemmin näyttää blogissa joten osalla voi olla sellainen olo että tuon henkilön elämä on täysin täydellistä vaikka ei varmasti ole. Sun blogisi on ainakin aivan ihana ja tämän kautta susta on saanut hirmu ihanan ja positiivisen kuvan!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi, et usko kuinka mun mieltä lämmittä tämä sinun kommentti! Aivan ihana! ♥ Minusta näitä asioita on bloggaajan ihan hyväkin miettiä minkälaisen kuvan antaa lukijoilleen, muttei miettiä tietenkään liikaa vaan tekee sitä omaa juttua omannäköiseen blogiin! Mukava myös kuulla, että teksti herätti ajatuksia! :)

   Poista
 18. Joo, samaa mieltä. Tuntuu, että kaikki ovat niin reippaita. Kaikki tekee niin paljon, että kokee itsensä ihan kummajaiseksi, kun ei jaksa aina leipoa tai tehdä järkevää...Toidaalta ihmiset tykkää lukea ennemmin sellaista kivaa asiaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on joskus ihan samoja fiiliksiä. Tuntuu, että muut jaksaa tehdä kaikkee kivaa ja niiden elämä on aktiivista ja mukavaa ja siihe päälle vielä ripeä postaustahti ja kauniit asut.. bläääh, ja mä oon niin aikaan saamaton :D Kiva kun jätit kommettia, kiitos! ♥

   Poista
 19. Tää oli kyllä hyvä postaus ja pointti! :) Niin hyvässä kun pahassakin alkaa tekemään virheellisiä arvioita jostakusta yhden kuvan tai sanomisen tähden ja miettimään sitä, että eikö toi ihminen ikään näytä pöljältä tai koe niitä elämä on vaan just nyt perseestä olotiloja! :D Oon ite pyrkiny käsittelemään molempia ääripäitä teksteissäni, mutta kääntää ne silti nousujohtoon, sillä eihän sitä jaksa jatkuvasti kuunnella mitään mökömökö puhetta! :D Vaikka siis sehän on just jokaisen oma päätös, julkaseeko vain ne elämän ilonsa ja samalla oppii itse niistä nauttimaan enemmän. Vai kertooko ne paskatkin fiilikset! Toisaalta jos mulla itellä on aivan kriisi päällä, pyrin pysymään pois ruudun läheltä, sillä tulisin varmasti katumaan vielä jälkeenpäin. :D Olipas stoori ja sillipurkkikamaa, mutta oon siis miettiny samaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tiiäkkö kuinka monet kerrat mä oon täällä hampaat irvissä kirjottanu niin, että näppäimistöstä on noussu savua ja varmaan vähä korvistakin, mutta onneksi mulla menee postauksien tekemiseen aina useampi päivä, ni monesti luen ne kirjotukset seukki päivänä uudestaan, et olikohan tää semmosta matskua jonka voi julkasta! :`D heh, mutta joo on niitä omia tuntemuksia välillä ihan hyvä purkaa ja jakaa niitä mieltä askarruttavia asioita! :) Ainahan me joku tulkinta tehdään blogin perusteella ihmisestä jota ei oikeesti tunnetta..eikä se oo välttis totta. Oon saanu muute joskus semmosen kommentin lukijalta joka kertoi, et eka fiilis blogistani oli semmonen pinnallinen jossa ei vois olla hyvää sisältöä, mutta tykästyikin kovasti. Olin otettu, mutta samalla mietin ulkoasua ja sitä miten tästä sain helposti lähestyttävämmän. :/ Kiitos paljon Emma kommentista! Siulla on ihana blogi just semmosena ku se on! ♥♥♥

   Poista
  2. Niin ja lisätäkseni tämä blogi ei oo tuntunu mun mielestä koskaan etäiseltä tai kylmältä, vaan sielukkaalta ja helposti lähestyttävältä! ❤ Ja kiitos sun kauniista kehusta! :) ❤

   Poista
  3. Niinkö?! Ihana, kiitos tuhannesti ja miljoona sydäntä sinulle! ♥♥♥

   Poista
 20. Todella mahtava teksti ja oivallisesti kirjotettu <3 Samaa mieltä ollaan täälläkin suunnilla! Blogi on monelle sellanen paikka, jossa haluaa tuoda esille vaan niitä ihania juttuja ja inspiroida muita, eikä siinä oo mitään väärää! Kenenkään elämä ei oo täydellistä ja se lukijoiden pitää ymmärtää :) Itsensä suojelu on hyvä syy olla julkaisematta ongelmiaan tai huonoja kokemuksiaan blogissa. Ei jokaisen täydy uskaltaa tai haluta tehdä sitä. Sun blogi on ihanan aito, pidä tästä tyylistä kiinni! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii kiitos kiitos kiitos miten ihana kommentti!! ♥ Huippua, että aattelet noin blogistani! Mullekkin blogit on ispiroitumisen lähteitä ja hyvänmielen paikkoja joissa aina saa haaveilla. Vaikkakin tiedän ettei mikään voi olla täydellistä. Paitsi tämä sinun kommentti! Kiitos vielä tuli hymy huulille! ♥

   Poista
 21. Olipa kiva teksti ja toi loppu"kevennys" muksun vaatetustappeluista oli just kivaa lukea :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, no joo mä aattelin vähä keventää loppua kohden. Kiva kuulla, että tykkäsit Tiina! ♥

   Poista
 22. Jep, juurikin noin kuten, Tania, kirjoitit! :) Jännä, miten tosiaan jotkut voikin ajatella, että blogin kautta saisi täydellisen kuvan bloggaajasta ja tämän elämästä. Tai että edes kirjoittaisi kaikista elämänosista. Kuten jos siinä postauksessasi "millainen on hyvä blogi" kommentoin, niin blogeja ja lukijoita, kuten myös bloggaajia on niin monta erilaista, että sekaan mahtuu kaikille jotain. Joku tosiaan kirjoittaa blogiin esimerkiksi vain niistä elämän ikävistä asioista (esim. syöpäsairastuneen blogi omasta sairaudestaan, suruista ja taisteluista, tai lapsettoman blogi, johon kirjoittaa vain niitä lapsettomuuteen liittyviä juttuja, jne) ja joku toinen taas pitää blogia, johon kirjoittaa vain niistä elämän iloisista asioista.

  Ja kirjoitti sitten vain negatiivisista asioista omaan blogiinsa tai vain positiivisista, pitäisi olla sanomattakin selvää, että kaikkien elämään mahtuu tavalla tai toisella molempia jossain määrin. Toisille blogi on inspiraatio, toisille vertaistuen paikka, toisille oma terapiahuone, kolmannelle paikka jakaa ajatuksiaan, neljännelle paikka jakaa käsityövinkkejä, jne.

  Noh, niin, omassa blogissani kirjoitan sitä mitä milloinkin on mielen päällä. Mutta sitten enimmäkseen jätän ne arjen ilot pois, esimerkiksi lasten kehitysvaiheet, hauskat sanonannat, toisaalta myös ne riidat puolison kanssa, jne. Vaikka sitten toisaalta tykkään myös mennä pintaa syvemmälle ja ruotia, ruotia oikein olan takaa. :) (Kun vain onnistuisi sen tekemään niin, että siitä syntyisi keskustelua, mutta ilman että kukaan kokee tulleensa loukatuksi.)

  Mutta, niin, elämänmakuinen sun blogi Tania joka tapauksessa on. ^_^

  Ps. Jasmina, jäin ihmetteleen tämän kommentin jälkeen, että miten jaksat mun blogia lukea? :D Ei vaan ihana oot sinä ja sun blogikin. <3

  "En itse jaksaisi sellaista blogia lukea, missä kirjoitettais miten peestä elämä on ja miten pee päivä taas oli ja kuvat olisi rumia. Näen blogit ennenkaikkea inspiraation lähteenä ja haluan katsoa kauniita kuvia, vailla tietysti myös välillä sekaan voi mahtua sitä elämän kurjaakin puolta."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etna, sinun blogissasi tykkään lukea mielipiteitä ja kommentoida niitä, niinkuin varmaan selvää etten käy kurkkimassa päivityksiä "kiiltokuvaelämän takia" :) Ehkä ymmärsit kommentin vähän liian jyrkästi ;) Mutta kyllä, pääasiassa haen inspiraatiota blogeista kauniilla asukuvilla, tuotetestailuilla, sisustuksella ym, mutta luen myös paljon mielipiteitä ja muita elämän kokemuksia. Sellaista blogia en kuitenkaan jaksaisi lukea, jos se olisi tekstiltään sisällötöntä ja kuvat olisivat onnettomia, mutta taas kauniita kuvia jaksan käydä katsomassa ilman kiinnostavaa sisältöä :D Ymmärrät varmaan mitä meinaan? Ei sinun blogisi ole sellainen "tänään oli paska päivä" -blää, vaan kirjotat upeasti näkökantojasi ja siksi luen sitä. Ja kiitos kovasti, ihana kuulla <3

   Poista
  2. Jasmina, joo, ymmärsin kyllä. ^_^ Ja musta sulla (♥) ja Tanialla (♥) (muun muassa) on kivasti sitä sisältöäkin, josta minä pidän. Hienot kuvat tulee sitten kaupan päällisinä.

   Poista
  3. Kiitos paljon hyvästä kannanotosta Elina! ♥

   Muistankin sen kommentin siihen postaukseen ja tosiaan, jokaisella on ne omat jutut minkä takia blogia haluaa pitää pystyssä. Hienosti avasit tuohon tekstiin tosi tärkeitä pointteja, kuten esim se vertaistuki, eli ei kaikki ole pelkästään inspiksen hakemista ja kauniita kuvia jne. Oon myös Jasminan kans samaa mieltä, et sun blogi erottuu edukseen just niistä mahtavista kirjotuksista, ajatuksista ja mielipiteistä. Ne tekee sinun blogista omanlaisen ja kiehtovan.

   Kiitos myös paljon blogini kehuista. Jasulla on myös ihana blogi! ♥

   Poista
 23. Piti ihan palata myöhemmin kommentoimaan, kun jäin tätä melko pian julkaisun jälkeen funtsimaan. Kuten uusimmassa postauksessani mainitsin, en osaa suodattaa, en ole ikinä osannut. Kieltämättä en ole enää bloggaajana niin suoraviivainen kuin vaikka kuusi-seitsemän vuotta sitten, ja minuakin on viehättänyt nykyisin täysin anonyymina kirjoittaminen. En varsinaisesti salaile asioita, ja olen oma itseni. Menneisyyteni pidän hämärän peitossa kunnioituksesta äitiäni ja sisariani kohtaan, en kokisi reiluna jos levittäisin yhteiset kokemuksemme, yhteisen tuskamme verkkoon muiden nähtäväksi, sen ymmärtänee kaikki vähänkään aivoja omaava ihminen. Kaikkia kiukkukohtauksiakaan ei tule vuodatettua, kun tietää että ne menee yhtä nopeasti ohi kun on tullutkin. Mutta onko olemassa blogiminä? En usko, tämä sama mamma siellä lörpöttelee. Usein olen blogissa aidompi kuin tosielämässä, sillä en puhu juurikaan vaikeista asioista livenä.. Mutta blogiin olen vuodattanut isän ja veljen häipymisestä seuranneet tunteet, sairauskriisit, neljännen lapsen toteutumattoman haaveen, pimeän pelkoni, huono-yhteiskuntalainen-fiilikseni, koulukiusaamismuistoni ynnä muut mieltäni painaneet asiat. Tämä tietenkin tekee sen, että blogini ei kyllä pitäisi luoda kuvaa kiiltokuvaelämästä, en tiedä onko se hyvä vai huono asia, ihmiset tuppaavat lukemaan blogeja joissa joko kaikki on kaunista ja upeaa, tai sitten niitä jotka herättävät kiivasta keskustelua, en tiedä miten ihmiset sitten suhtautuvat blogiin jossa on vain bloggaaja ja tarve kirjoittaa, onko se sitten tylsää? Mutta onko sillä toisaalta väliäkään jos kirjoittaa ihan vain rakkaudesta kirjoittamiseen ja purkaakseen omia ajatuksiaan, haaveitaan, elämää ja hetkiä? Mene ja tiedä. Tässä nyt ei ollu mieltä ylentävää pointtia, seku funtsailen. :D Hyvä teksti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kyllä rakastan kirjottamista, mutta ehkä jollain tavalla sitte suojelen itteeni, kun en kirjota tänne ihan kaikkea, vaikka aika paljon kirjoitankin. :) Eikä mun mielestä paljon tekstiä kirjotettavat blogit oo missään nimessä tylsiä -päinvastoin! En ainakaan sun blogia koe niin ja ennen kaikkea pidän sun blogia elämänmakuisena ja aitona jossa olet omaitsesi. Sun persoona tulee sieltä hyvin esiin ja olet kyllä mahtava. Jäin just itekki miettiin sitä, etten aina edes omassa elämässä muille jutustele kaikesta mitä blogiin kirjotan, vaikka niitä tulee ajateltuakin. Kiva, että tykkäsit tekstistä! ♥♥ KIITOS! ♥♥♥

   Poista
 24. Tämä postaus oli juuri oikea sellaiselle joka etsii sitä omaa tietä bloggajana, minkälaisen kuvan haluaa välittää lukijoilleen itsestään. Jopa minä aloin miettimää omaa tietäni, miten haluan tulevaisuudessa edetä. Mä haluan pitää oman blogini mahdollisimman positiivisena ja olla oma itseni. Välittää sitä minkälainen olen myös blogin ulkopuolella. :) Toivottavasti se pitää, eikä pinnalliset asiat kaivaudu kuoreksi. :)) Mä niin rakastan lukea sun kirjoituksia, olet niin hyvä siinä ja se toimii sinulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi kiitos palautteesta Jenna! ♥ Tuntuu tosi hyvältä kuulla nuo sanat! Sä oot edennyt bloggaajana ihan mielettömästi ja sun blogista tuli kyllä lyhyessä ajassa upea ja kuvat ovat kauniita ja inspiroivia! ♥

   Poista
 25. Ihan tosi hyvä teksti. Mulla on aika pitkälti sama ajattelutapa blogini suhteen kuin sulla. En kirjoita blogissani kaikista kauheimmista päivistä tai hetkistä, kirjoitan yleensä omista oivalluksista tai pohdinnoista. En kirjoita usein mistään minkä palaute voisi itseäni jollain tapaa satuttaa. Olen melko tarkka siitä, että olen sinut sen kanssa mitä kirjoitan ja se tuntuu omalta. Mutta vielä kerran, aivan upea kirjoitus. Oot niin ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin mäkin aattelen!! Mietin aika tarkkaan mitä kirjoitan ja miten sen muotoilen, koska sen lukee joku muukin kuin minä! :D Kiitos Iina kehuista. Lämmitti mieltä hyvin paljon! ♥

   Poista
 26. Vau Tania! miten löydätkin aina näin mielenkiintoisia ja hyviä aiheita kirjoitettavaksi, olet uskomaton!<3
  Monesti blogilla yritetään tosiaan antaa mahdollisimman hyvä kuva itsestä, mutta arvostan sitä jos bloggaaja uskaltautuu paljastamaan edes jotain sieltä pinnan altakin. Itse tykkään kirjoitella perus kuulumisistani, ja enkä todellakaan mainitse jos päivä on ollut ihan paska :D positiivisia tekstejä on paljon mukavampi lukea, mutta en pane pahakseni jos välillä mainitsee niistä ikävistäkin asioista, ihmisiähän tässä kaikki ollaan eikä kenenkään elämä todellakaan ole täydellistä! Välillä tosiaan mietin, millaisen kuvan annan itsestäni blogini perusteella, mutta ainakin kirjoitan sitä täydestä sydämestäni!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minä ees tiiä itekkää nää vaan tulee jostain! :D Sun blogista huomaa, että teet sitä koko sydämmelläsi. Se on aito ja ihana jota sulonen tyttö kirjottaa! ♥ Oot antanut sun blogin perusteella ihan mielettömän hyvän kuvan ja uskon siihen! Kiitos myös super kauniista sanoista! ♥

   Poista
 27. Vautsi, luin tämän jo eilen mutta en jaksanut rueta kirjoittelemaan kännykällä joten säästin tämän tälle aamulle:3
  En usko kenenkään elämän olevan täydellistä, ymmärrän siis jos bloggaajat haluavat jakaa arjen pieniä ja ehkä vähän suurempiakin ihania asioita. Onhan niitä mukava lukea. En silti oleta että kun blogista puuttuu ne vihastuttavat ja suruiset asiat, niin ne puuttuisivat myös bloggaajan elämästä. Julkisia blogeja kun ovat!
  Munkin elämässä saattuu ja tapahtuu mutta ne ovat asioita jotka eivät kuulu kaikille. Varsinkaan nettiin!
  Mä esim tein blogin juuri, että haluan jakaa muotijuttuja sekä arkeni isoja ja pieniä ihania asioita. Mutten siis missään nimessä halua että lukijat luulee mun haluavan näyttää täydelliseltä tms. Toivottavasti moni tajuaa sen:)
  Tää oli yksi sun parhaimmista postauksista ja mietteistä, lisää tällaisia pousteja ehdottomasti Tania! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuitenki Kata, että kommentoit!! ♥ Just noin mäkin aattelen, et kantsii vähän miettiä mitä netissä uskaltaa ja haluaa jakaa. Toki se on jokaisen oma asia, että mihin vetää sen rajan. Monen blogin perusteella ihmisistä ja niiden elämästä saa semmosen perfect kuvan, mut ois just hyvä vähä miettiä että voiko se elämä niin täydellistä olla. Kaikki me kuitenki ihmisiä ollaan. Oon törmänny siihenkin, et bloggaajilla ei sais olla kaiheesti eriäviä mielipiteitä, vaan heidän pitäs pyrkiä miellyttämään lukijoita kaiken aikaa. Ei sekään oo oikeen bloggaajaa kohtaan. Poikkesin nyt vähä aiheesta jo. Mutta niin. Sun blogi on ennen kaikkea inspiroiva ja hymyilet kauniisti kuvissa. Sun tyyli ja blogi kaikkinensa on varmasti semmonen monien unelma! ♥♥

   Poista
  2. Ja unohdin vielä kiittää, eli kiitos vielä kun otit kantaa, vaikket eilen jaksanu näpytellä kännyllä, mutta tänään kuitenki jätit omat ajatukset tänne minulle muistoksi! Ne merkkaa paljon! KIITOS! ♥

   Poista
 28. Tosi ihana postaus! :) Sää oot niin hyvä pohtimaan ja miettiin kaikkia asioita!♥ Itse pyrin pitämään blogin mahdollisimman positiivisenä ja ei liian henkilö kohtaisena. Oma blogi antaa musta ehkä liian kiltin kuvan, koska todellisuudessa kitisen paljon. Välillä tekis mieli purkautua ja ängstätä kaikesta kaikille! :D Tulis se todellinen Minä- paremmin esille ;D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kivaa saada kommenttia sinulta! ♥ Kiitos paljon, nätisti sanottu! Heh, blogissa kannattaa joskus suodattaa, jos suinkin osaa sen homman :) Monesti itekki tuohtuneena jotain kirjottelen ja katon seukki päivänä uudelleen onko se julkaisu kelpoinen :D Pääasia et kuitenki omaittesä :)

   Poista
 29. Olen seurannut sinun blogia jo pitkään ja nämä aiheet vaan paranee joka kerta. Vaikutat niin järkevältä, jalat maassa olevalta ihmiseltä. Jatka samaan malliin, niin pääset vielä pitkälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, millonkahan mua on viimeks kutsuttu järkeväksi! :D ♥ Kiitos paljon kivasta kommentista! Tämmöinen palaute saa aina hymyn huulille! ♥

   Poista
 30. tosi hyvä kirjoitus ja olen miettinyt itse ihan samoja asioita! :) mäkään en halua kirjoittaa blogiin kamalan negatiivisia juttuja, vaan mieluummin kirjoitan positiivisia asioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Mary! Mitä enempi bloggailee, niin tulee mieleen vaikka minkälaisia ajatuksia nämä mukaan lukien :) Kiitos paljon kommentista! ♥

   Poista
 31. Puhuit tässä kyllä ihan asiaa! Todella hyvin ja asiaa kirjoitettu :) Jatka samaan malliin! Muuten, saisko postausta tuosta kun tilaa sheinsidelta?? Tai siis et miten maksu kannattaa tehä ja kun tullin läpi tulee, tuleeko lisämaksuja yms? ja kauan menee tilauksessa? :) Tai jos et postausta innostu tekemään niin kertoisitko tässä? :) arvelluttaa, miten ite uskaltaa tilata! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Itse tilasin vasta Sheinsidelta ja siellä tällähetkellä on ilmainen postitus jokapaikkaan ja koodilla:SHE20 saat 20% alennusta ensimmäisestä tilauksestasi :) Itse maksoin tilauksen pankkikortilla, jonka jälkeen tuli ilmoitus sähköpostiin, että tilaus on perillä 5-7 työpäivän kuluessa, jolloin se toimitetaan suoraan kotiini ja ellen juuri silloin ole kotona, paketti toimitetaan lähimpään postiin. Eli ei pitäisi tietääkseni mitään ylimääräisiä tulli -maksuja tulla :)

   Poista
  2. Kiitos paljon anonyymille! Kiva kuulla, että tykkää! ♥♥ Ja tuosta Sheinsidestä onkin kyselty paljon, joten voisin johonkin postaukseen tehdä siitä tilaamisesta vähän infoa. Niinkuin Nanakin tähän jo vastaili omista kokemuksista, niin ei tule ylimääräisiä kuluja ja tilaaminen on turvallista. :) Ei muuta kuin shoppailemaan! ;) ♥

   Kiitos myös Nanalle ystävällisestä kommentista! ♥

   Poista
  3. Kiva kuulla! Jospa siis uskaltautuisin itsekin sinne shoppailemaan! :)

   Poista
  4. Saanko vielä kysyä tuosta tilauksesta, kun maksutilanteessa tulee vaihe että pitäisi antaa pankkikortin numerot yms. niin miten ne uskaltaa antaa? Ettei vaa vie kaikkia rahoja mennessään mun tililtä. :D

   Poista
  5. Tottakai saa kysyä! Kyllä uskaltaa! :)

   Poista
 32. Sää oot Tania niin ihanan aito<3 (Ja ihan mielettömän kaunis taas näissä kuvissa!!<3:* )
  Mäkin koitan pitää blogin melko positiivisena paikkana, mutta joskus sinne tulee näitä suurimpia negatiivisiakin asioita kirjoitettua. Mut toisaalta, musta on kivaa olla rehellinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos kaunotar!!! Olet kyllä niin ystävällinen ja kohtelias tyttö! ♥
   Sun blogissa on kyllä sopivasti kaikkea. Ennen kaikkea näen sen aitona ja kauniina! ♥

   Poista
 33. Oletpa saanut oikein kommenttivyöryn! Kiitos Tanja hienosta tekstistä, harvoin jään lukemaan mitään blogitekstiä kovin tarkasti, mutta tässä oli sisältöä. Mitä omaan blogiin tulee, en ole siellä hirveästi avautunut mistään oman elämän kiemuroista - lähinnä koska se ei ole sen tyylinen paikka ja lisäksi se, että tutut lukevat sitä jo nyt aika tarkkaan. Oonkin pohtinut sitä, että jääkö se sitten aika etäiseksi lukijalle ja pitäisikö omasta elämästä kertoa enemmän. Toisaalta mietin, että miksi jotakin kiinnostaisi lukea mun elämästä - eihän se niin ihmeellinen ole.

  Sinusta olen saanut blogien kautta juuri sellaisen kuvan mitä todennäköisesti oletkin, vaikka eihän me vielä niin hyvin tunneta :) Olen itse oikeasti aika varatutunut siitä, kenelle uskallan jutella ja kenelle kelpaan - rankka asia myöntää näin julkisesti, mutta menneisyyteni takia ihmisiin on vaikea luottaa ja omaan itseeni erityisesti. Ehkä siinä yksi syy siihen miksi en blogissani kerro itsestäni paljon - epävarmuus siitä, pidetäänkö minusta.

  Lopuksi haluan vielä sanoa, että olen itsekin pohtinut kuinka todenmukaisen kuvan ihmiset antavat elämästään blogeissaan. Tuntuu välillä, että kaikilla on niin ihanaa - rahaa ostaa vaatteita, paljon rakkaita ystäviä ja kaikki on yhtä sydäntä. Vaikea erottaa mikä on aitoa, vaikka tottakai sitä haluasi uskoa että kaikki on :) Minusta oli kiva, että olit laittanut tähän blogipostaukseen myös huonompia fiiliksiä - ne kuuluvat elämään. Vaikka totta on tietysti sekin, ettei kannata jäädä murheisiin vellomaan vaan levittää positiivisuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista Mette ja olen niin otettu, että jäit lukemaan juuri mun tekstiä! :`) Mä just rakastan näitä suuria kommenttivyöryjä! ♥

   Sepä siinä onkin, kun koskaan ei voi olla ihan varma onko bloggaajan antama kuva itsestään niin totuudenmukainen, vai pelkkää kulissia. Onhan se kiva laittaa niitä positiivisia juttuja tänne, vaikka tosielämässä olisikin huonoja päiviä vaikka enempi kuin niitä hyviä. Monelle tämä voi olla semmoinen arjen pelastus ja hyvänmielen lähde:)

   Mukavaa miten avasit tänne sun fiiliksiä, mutta muista ettei menneisyys määritä sinua vaan se mitä olet tänä päivänä. Sinähän olet aivan ihanan rempseä nainen ja oikeasti olen saanut susta semmoisen hyvin itsevarman kuvan. Ei lainkaan merkkiä havaittavissa noista epävarmuuden peloista. Mä olin ennen taas luottavaisempi kuin tänä päivänä. Luotin kaikkiin ja uskoin ihmisitä pelkästään hyvää. Uskouduin liian nopeasti ihmisiin joita pidin ystävinäni, kunnes mun sanoja käytettiinkin ristiriidan yhteydessä mua vastaan jne. Nykyisin olen tarkempi miten puhun ja kenelle puhun. Vaikka olenkin aika avoin, niin menee aikaa ennenkuin pystyn avaamaan enempi sisintäni ja luottamaan uusiin ihmisiin. Kiva kun tykkäsit tekstistä ja jätit kommenttia. Merkkasi mulle hyvin paljon! ♥♥♥

   Poista
 34. Vau Tania! Äärettömän hyvä postaus! :) Eikös me vähän puhuttu tästä jotain meillä :) Siis blogiminästä ja siitä, että vaikket kerrokkaan täällä omasta elämästä juurikaan siis arjesta sekä muusta henkilökohtaisesta, niin kerrot kuitenkin paljon omista ajatuksista ja kokemuksista mikä kertoo sinusta myös ihmisenä :) Ja se ei tee sinusta yhtään sen pinnallisempaa tai että ois niin "kiiltokuvamaista" kaikki. Höps, sie vaan jätät ne tänne kertomatta kuten jo sanoitkin ;> Miekään en kerro läheskään kaikkea blogissa. Jos on ollut läheisen kanssa kärhämää tai erimielisyyttä tai vaikapa stressiä jostain asiasta. Työ/raha/perhe/parisuhde asiat jätän kokonaan välistä. En vaan koe mitään tarvetta kertoa niistä julkisesti. Eikä ne ees kuulu muille. :) Ihmisiähän me täällä kaikki vaan ollaan ja jokaisella olkoon oma henkilökohtainen elämänsä. Arvostan kyllä suuresti sellaisiaki jotka uskaltavat kertoa julkisesti ihan kaiken. Se on rohkeaa ja ihailtavaa, ei voi muuta sanoa. Ja antaahan se samalla aidon kuvan bloggaajasta. Mutta ei kyllä käy itellä ees mielessä, että bloggaajilla elämä ois täydellistä ja pelkkää shoppailua. Ei kai ne oo sen parempia ihmisiä kuin muutkaan? Varmasti meillä kaikilla on vastoinkäymisiä, on hyviä & huonoja päiviä. Ne vaan kuuluu elämään vaikkei niistä julkisesti puhuiskaan. :) Mie oon alusta asti ollut blogissa sama Anna kuin muulloinkin. En esitä mitään tai ketään ja olen vaan aito oma itteni. Toivon, että sama välittyy myös lukijoillekkin. Vaikka varmasti on aina joku joka tekee jonkinlaisia johtopäätöksiä ja tulkintoja sekä arvostelee & haukkuu. Ei pitäis tuomita kun ei tunne. :/ Äh menipä tää kommentti nyt ihan sillisalaatiksi :D Pää meni niin pyörälle tästä postauksesta ku pisti niin miettimään. Oot kyllä niin ihana kun saat aina näihin teksteihin tempaistua mukaan tai ainaki ite pystyn aina samaistuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS ihana!! Joo niin muuten puhuttiinkin!! Sen takia mulla varmaan rupes pyörimäänkin tämä aihe päässä :D Muistan myös sen tärkeän aiheen jota sinä olet pohtinut ja luonnostellut! Teeppäs se äkkiä mielenkiinnolla haluan päästä lukemaan! ♥♥

   Oon miettinyt, että pyrkisin tekemään tämän enemmän lifestyle tyyliseksi, mutta jotenki se "julkisuus" ja yksityisyys pelottaa. Toisaalta ei mulla oo mitään salattavaa ja haluan olla mahdollisimman avoin ja helposti lähestyttävä. Joidenkin blogeissa tuntuu semmoinen jännä "muuri" bloggaajan ja lukijoiden välillä ja semmoiset blogit jättää hiukan kylmäksi, vaikka sisältö ja kuvat olisi muuten hyviä. Tiedätkö mitä meinaan? :DD Ja hyvin sanoit, ettei kaikki kuulu lukijoille ja oma asiahan se on mitä tänne haluaa jakaa.

   Sinun blogista kyllä välittyy sun persoona ja se on vieläpä ihan sinun näköinen!!! Kommentti ei menny lainkaan sillisalaatiksi, vaan hyvin sait puettua ajatukset sanoiksi! kiitos vielä Anna kommentista! ♥♥♥

   Poista
 35. Hyvä kun kirjoitit tästä! Olen itsekin pohtinut asiaa viime aikoina aika paljon. Olen tietoisesti jättänyt blogista pois miltei kaiken ns. oikean elämän. Ihan siitä syystä, että mun elämää riepotellaan aika herkästi bloggaajien "rakastamalla" vauvapalstalla. Olen kertonut blogissani aika avoimesti kilpirauhasen vajaatoiminnastani ja siitä kuinka mua itseäni ahdistaa että lääkityksen ollessa pielessä siksi että lääkärit eivät ymmärrä saatan turvota aika paljon. Se tuntuu pahalta, kun ei voi itse kontrolloida omaa kroppaa. En ole moneen kuukauteen asiasta puhunut blogissani juuri mitään ja silti tällä viikolla taas vauvapalstalla oli kirjoitusta siitä, kuinka valitan vaan kilpparista ja selittelen sillä pyöreyttäni.

  Haluaisin kirjoittaa enemmän elämän oikeista asioista mutta jos kerron mitään niin saan aikamoiset arvosteluryöpyt millon mistäkin. Sain myös aikoinaan arvostelua siitä miten lapseton pariskunta tarvitsee muka kaksi autoa jne.. :D Ymmärrän siis ihan täysin sitä, että blogit menevät pinnalliseen suuntaan koska arvostelijoita on joka junaan ja ns. pienet blogit kuten mun blogi voi silti päätyä keskustelupalstoille. Joskus toivoisin arvostelijoiden asettuvan toisen tilanteeseen ja miettimään miltä asia voisi omalla kohdalla tuntua, jos on vaikka joku sairaus. En tiedä onko kommentilla päätä tai häntää, mutta tavallaan mua vaan ärsyttää se että ei oikein tunnu kivalta kirjottaa muusta kun pinnallisista asioista. Silloin kun kirjoitin enemmän arjestani tai muusta, koin että blogini on paljon parempi. Hankala tilanne ja pitäisi osata löytää joku kultainen keskitie. Mutta jos paljastaa itsestään jonkun heikkouden niin sitä käytetään hyvin helposti sua vastaan ja se on inhottavaa.

  Kyse ei ole siitä etten sietäisi negatiivista kommentointia tai eriävää mielipidettä, mutta suorat ulkonäön haukkumiset on aika törkeää eikä sellaista pidä kenenkään sietää.

  Olin ajatellut että kirjoitan nyt viikonloppuna kuulumisistani ihan aidosti mutta tuon keskustelun luettuani alkoi vain ärsyttämään. Haluaisin siis antaa sellaisen elämänmakuisen ja aidon kuvan itsestäni mutta se ei ole niin helposti tehty.

  Mulla olisi tästä niin paljon sanottavaa, että kommentista tulisi aika pitkä. Mahtavaa että sinä avasit postauksellasi keskustelua tästä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta mielettömästi sun kommentista!!! Mun tekis mieli halata sua nyt lujaa ja sanoa, että elä oikeesti välitä, vaikka uskon miten ikävältä se tuntuu huomata tommosilla palstoilla oman elämän ruodintaa. En oo ees tiennyt tuosta ja ei ole koskaan itellä tullut vastaan kyseistä viestiketjua. On se niin harmi miten se on vaikuttanut sun blogiin niin paljon ettet voi pitää sitä sellaisena kuin haluaisit :( Mä kyllä tykkään sun blogista sellaisena kuin se on, mutta ymmärrän kyllä jos ei oikein motivoi. Tuo mua kans pelottaa paljon, että mitä jos niitä arkoja asioita paljastaa blogiin ja niillä aletaankin mässäilemään ties missä. Ois aika kauheeta :( Vois lailla kieltää semmoset palstat!!

   Tiedän kyllä minkälainen sairaus kilpirauhasen vajaatoiminta on, sillä meillä on sitä suvussa. Kävin itsekkin verikokeissa, kun epäilin kerran samaa. Mitään ei kuitenkaan löytynyt. Omille sairauksille ei mahda mitään ja varsinkaan oireille mitä niistä seuraa.

   Innolla odotan postausta kuulumisistasi! ♥

   Kiitos vielä kerran kommetista! *HALI!* ♥♥

   Poista
 36. Todella hyvä kirjoitus, ja oon itekin pohtinut kyllä tätä samaa asiaa viime päivinä! Paulan kanssa tuossa joku päivä vähän aiheesta Facessa juteltiinkin.. Tosin siitä näkökulmasta, että niitä "täydellisiä" blogeja höyryävien kahvikupposten ja villasukkien kera kun edelleenkin näkyy suurella lukijavolyymillä, niin että itse henk.koht kiinnostun enemmän blogista missä näkyy se todellisuus, se, että aina ei ole niin täydellistä. On vähän persoonaa. Toki ymmärrän sen, että aikoinaan tuon tyyppiset blogit oli kovassa huudossa ja paineet olla samanlaisia varmaan oli kovat ja haluttiin kuulua siihen täydelliseen maailmaan myös, ja siten ehkä luoda kulisseja omalle elämälle. Mutta niinko itsekin kirjoitit, niin viime aikoina tuollaset kliseiset "täydelliset" blogit on vähän jääneet taka-alalle! Tietenkin mielipide asia, ja tämä on vaan mun, mutta itse oon jopa vähän iloinen siittä, että uskalletaan erottua massasta ja tuoda sitä omaa juttua blogiin esiin, olla persoonallisia. Ymmärrän sen, että ihan kaikkein henkilökohtaisimpia juttuja ei haluta netissä jakaa, en minkäkään, mutta persoonallinen voi olla muutenkin. Esim tää sun ihanaakin ihanampi blogi! <3 Sun juttu on kirjoittaminen ja asioiden pohdiskelu, keskustelujen herättäminen. I like! <3 Toki tykkäisin varmasti sun blogista silti vaikka se kuuluisikin noiden kiiltokuvablogien kastiin, mutta musta on ihana kun täällä sun blogissa vallitsee ihan oma maailmansa <3 Tietää saavansa upeita tekstejä eteensä, kauniita kuvia, ja ennen kaikkea; saa keskustella.

  En tiedä eksyinkö mä nyt vähän aiheesta :DD Mutta tiivistettynä: kaikkea pahaa ei tarvitse kertoa blogissa, en itsekään haluaisi lukea kovin synkkiä juttuja päivästä toiseen enkä tykkää itsekään valittaa vaan pitää positiivisen tunnelman yllä. Kuitenkin, niiden huonojen juttujen pois jättäminen on eri asia, kun esittäminen ettei niitä ole lainkaan! Se on inhimellisempää, kaikillahan niitä huonoja päiviä on, on ihan absurdia mun mielestä väittää että AINA olisi hyvä päivä.. Muttajoo.:D Tästä voisi jauhaa vakka kuinka monelta kantilta tahansa :D Et ehkä mä lopetan tän siansaksan kirjoittamisen.. :') Hyvä teksti murunen!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Pauliina mikä ihana kommentti ihan oikeesti ja noi sanat mun blogia kohtaan vetää kyllä hiljaiseksi ja nöyräksi. Oon oikeesti ihan sanaton nyt!! :`) Oon yrittänyt koko ajan olla omaitteni ja teen sitä omaa juttua mikä tuntuu hyvältä. En tuijota liikaa muiden kuvankauniita ja täydellisiä blogeja, vaan keskityn pitämään tästä ja lukijoistani huolta. Siksi halusinki tehdä just tämän postauksen. Näyttää ja kertoa ettei kaikki oo sitä miltä näyttää. Mäki luulen ettei ketää enää pitkään kiinnosta ne höyryävät kahvikupit ja pentikin viltit (ihanku niissä oikeesti vikaa ois) ja enempi halutaan just tuoda sitä omaa persoona ja juttua esiin. Erottua. Hauska havaita kuinka monet tätä samaa aihetta on miettinyt. Bloggaajat nähdään vahvoina vaikuttajina niin mielipiteissä kuin muutenkin esim pukeutumisessa ja kuka vaan voi tähän hommaan alkaa ja tuoda sitä omaa ajatusmaailmaa esiin. Hyvin jännää kyllä.. :) Mutta et ollenkaan poikennu aiheesta ku mielettömän ihana kommentti oon tästä onnellinen melko pitkään. Ennen kaikke oon ilonen siitä ku pitkästä aikaa pistit mulle kommenttia! <3

   Poista
 37. Se että näet kanssabloggaajissa vain hyvää, kertoo mielestäni enempi sinusta ihmisenä ♥ ihana teksti ja ihan mahtavaa et tää on herättäny näin jumalattomasti keskustelua ja ajatuksia! Omat mielipiteet tuntuu toistolta, kun luin muidenkin kommentit läpi. Jokatapauksessa tämä touhu on hankalaa, jos ja kun yrittä olla samalla rehellinen, aito itsensä ja silti tehdä hyvän vaikutuksen muihin. Tuskin kukaan haluaa joka tekstissä ja kuvissa tuoda esiin omia heikkouksiaan, vaikka niidenkin julkaiseminen on osa sitä rehellisyyttä. Helposti voi saada senvkulissimainenkin kuvan, vaikka itse mieluiten kirjoitan niistä ihanista hetkistä, jotka on tehny onnelliseksi. Mut kiitos jälleen Tania ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinkuin tuohon yläpuolelle kommentoinkin niin havaitsin saman, että monet on miettinyt tätä samaa asiaa näköjään kommenttien perusteella :D Mä rakastan kommentteja ja varsinkin näitä vyöryjä ♥ Ihanaa, että sinäkin pistit kommenttia ja kerroit oman kannan asiaan. Ei tämä aina oo niin helppoa ja kun ei yhtään oikeesti tiedä miten ihmiset jotka mua ei henk koht tunne tämän kokee :/ Sinä oot blogin perusteella varmasti niin ihana kuin livenäkin -vaikka ollaanhan me kerran jo nähty ja halattu! Kiitos sinulle kommentista. Niin kauniisti jälleen jälleen kirjoitit! oot kultainen. :*

   Poista
 38. Täytyy oikein tulla kiittämään inspiroivasta postauksesta :) Oon hetken jo mietiskelle 2010 vuonna perustetun blogini eloon elvytystä ja itseasiassa tämä oli isoin kimmoke siihen. Vielä kahden kaverin kannustukset päälle, niin uudelleen pystytyshän siitä alkoin :) Oli pakko mainita tää postaus omassani http://miharastory.blogspot.fi/2015/02/ajatuksia-bloggaamisesta.html

  Ps. Sulla on niin ihania eläviä kuvia pojastasi ja itsestäsi. <3 + kirjoituksiasi on mukava lukea! Pakko kysyä, mikä kamera sulla on käytössä ja millasella putkella? Oman Nikonini automaattitarkennus ja liipasin vetelee viimesiään ja mietteissä olis vaihtaa kokonaan uuteen kameraan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Kiitos ihanasta ja ystävällisestä kommentistasi. Tämä piristi kyllä hurjasti mieltäni. Mahtavaa kuulla, että tämä teksti sai vielä kipinän kirjoittaa ja jatkaa omaa blogiasi <3 Mulla on nikonin s j1 kamera käytössä ja asukuvat otetaan 1nikkor kauko objektiivilla. Lisäksi mulla on siihen se lähi objektiivikin :)

   Kiitos vielä sinulle! <3 Mukavaa kevään alkua sinne!

   Poista
 39. Tänään, kun tää aihe rävähti taas ajankohtaisena silmilleni, palasin lukemaan tän sun loistavan postauksen. Muistin, että sulla oli just aiheeseen sopiva teksti täällä. Tekis niin mieli itse tehdä samantyylinen postaus. Vaikka en ikänään voisi kuvitella, että joku mun blogista voisi saada sellaisen käsityksen, että mun elämä on pelkkää iloa ja onnea. Näköjään sitä voi kaikenlaisia väärinymmärryksiä ja kuvitelmia olla. Kaikkea sitä :) Kiitos Tania tästä postauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos susta tuntuu, niin aivan hyvin voit tehdä samantyylisen postauksen. Olisi kiva lukea :) Mukavaa, että kävit jättämässä kommenttia tänne. Kiitos sinulle Olga! <3 ps. sun blogi on ihana :*

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!