26.1.2015

Joku joka tietää sinusta kaiken ja rakastaa sinua siltikin!


DSC_7758

Heissulivei höpsykät! Me viettiin pakkaspäivää Annan kanssa viime torstaina ja nyt en puhu Nanasta, vaan tämän Annan olen ristinyt punatukkaiseksi Annaksi, johon tutustuin viime kesän loppupuolella, vaikka toistemme blogeja ollaan seurailtu jo viime talvesta asti. Käytiin kuvailemassa teatterin takana, jonka jälkeen mentiin lämmittelemään Roberts Coffeehen. Oli ihana huomata kuinka huolellinen hän oli kameran takana ja ite pystyin olemaan ihan rennosti. Kuvista tuli mielestäni ihan älyttömän hyviä.

Olen tutustunut viime vuoden aikana aivan mahtaviin uusiin ihmisiin joista olen maininnut täällä bloginkin puolella Annat mukaan lukien. Siispä sainkin hyvän idean kertoa siitä miten itse koen  ystävyyden kaikkinensa. Bongasin tämän haasteen Vilman blogista ja päätin toteuttaa, koska aihe mielestäni on hirmu tärkeä. Olen vähän sellainen hölmöläinen joka kiintyy syvästi ihmisiin ja yleensä ystävyyssuhteeni ovat ikuisia, tai ainakin haluaisin niiden olevan. Hyvin läheiset ystävät tuntuvat melkein sukulaisilta. Elämässäni on paljon suurenmoisia ihmisiä joissa on paljon ihailtavia piirteitä ikään katsomatta.

Minulla on myös niitä huonoja kokemuksia ystävvyyssuhteista, jotka eivät ole syystä tai toisesta kestäneet ja olen monesti miettinyt mitkä seikat siihen ovat johtaneet. Luulen, että suurin syy on ollut luottamuksen pettäminen ja molemmin puolinen ymmärtämättömyys. Joskus tiet ovat vain hiljalleen eronneet. Tämän asian läpi käymisen vuoksi olen menneistä suhteista jotain myös oppinut. Uuden ihmisen kohdatessa koitan miettiä kuinka paljon haluan, tai uskallan itsestäni antaa ja vaikka olenkin hyvin avoin eikä mulla sinänsä ole salattavaa, niin tietynlainen varautuneisuus on hiipinyt vuosien saatossa luonteeseeni. Varautuneisuus on pikkuisen ehkä harhaanjohtava sana tässä asiassa, mutta mulla on tapana tarkkailla henkilöiden persoonallisuutta ja luonnetta, ennenkuin annan itsestäni enemmän.

Nykyisin pidän lähelläni ne tärkeimmät ja pyrin panostamaan rakkaisiin ihmisiin sen myös näyttäen. Rakastan myös pitkiä syvällisiä keskusteluja, pohdintoja ja ennenkaikkea yhteistä huumoria ja hulluttelua. Semmoinen hulvaton höpsöttelu kuuluu minun ystävyyssuhteisiini. Hyvän ja luotettavan ihmisen seurassa voi olla myös haavoittuvainen ja itkeä. Näyttää tunteita. Ystävän seurassa ei tarvitse pelätä, että sanojani käytettäisiin koskaan minua vastaan. Parasta kuulla ne sanat aina uudelleen miten minua ymmärretään.


DSC_7787  
Kuinka laaja ystäväpiirisi on?
Tosi laaja kaveripiiri, mutta ne läheisimmät ystävät voin laskea yhden käden sormilla.

Katsooko ystävyys mielestäsi ikää?
Ei katso ja eri ikäisiltä ihmisiltä voi oppia paljon.

Kuka on viimeisin ystävä, joka on tarttunut mukaan?
Nyt en osaa sanoa yhtä tiettyä, kun olen tutustunut paljon uusiin ihmisiin lähivuosina, mutta sanotaanko, että viimeisin pitkä aikanen ystävä on Heidi. Sitten tietenkin viime vuoden puolella tutustuin ihaniin blogityttöihin joiden kanssa ystävyys alkoi muodostua, kuten VilmaanEmiliaan, ja Annaan. Vilmaan ihastuin blogin kautta heti ja meitä yhdistää myös äitiys, sillä meillä on melkeen samanikäiset poitsut.

DSC_7786  
 Haluaisitko lisää ystäviä?
Heh, voiko niitä olla liikaa? Laatu korvaa toki määrän ja olenkin miettiny ihmisiä joilla on hurja lauma ystäviä, että miten syvällisiä suhteet voi olla? Uusiin ihmisiin on silti aina ihana tutustua, joten mikä ettei! :)

Mitä piirrettä ystävissä arvostat eniten?
Aitoutta, luotettavuutta, sydämmellisyyttä, vilpittömyyttä, rehellisyyttä ja kaunista sydäntä. Niin, ja huumorintajua!

Mikä piirre taas saa niskakarvat pystyyn?
Seläntakana puhuminen, muiden nälviminen, epäluotettavuus, ymmärtämättömyys, manipulointi, maireus, oman edun tavoittelu.

DSC_7780 Poncho/Huivi/CUBUS, Laukku/FASHIONSTORE Neule/GINATRIKOT, Kengät/TAMARIS, Housut/H&M, Pipo/PRISMA DSC_7782  
Eroavatko mielestäsi ystäväpiirit miesten ja naisten välillä?
Kyllä ne mielestäni eroaa. Niin, en tiedä sitten kuinka tarkkaan äijät ruotii asioita?

Oletko koskaan pettynyt ystävääsi?
Olen ja semmoset ihmiset kuuluu menneisyyteen. Toki ihminen on erehtyväinen ja silloin pyydetään anteeksi, mutta kaikkea en katso läpi sormien. Huonot kokemukset tekee varovaisemmaksi.

Oletko joskus lakannut pitämästä yhteyttä ystävääsi? Miksi?
Kyllä. Silloin luottamus on petetty hyvin pahasti. Joidenkin kohdalla en ole pitänyt enää yhteyttä, jos se on ollut aina yksipuolista. Ystävyyssuhteitakin pitää hoitaa.

Paras inside-vitsinne?
HÄÄÄÄÄÄÄM!!!!

DSC_7791 DSC_7778  
Kuinka helposti ystävystyt?
Tutustun helposti uusiin ihmisiin, mutta ystävyyssuhteet on mielestäni syvempiä. Ystävä on ihminen, joka tietää minusta melkeimpä kaiken ja siihen menee yleensä vuosia, tai ainakin kuukausia. Riippuu toki ihmisestä. Ehkä sen tietää just siitä, että ystävän seurassa voin puhua melkeempä mitä sattuu eli jopa sitä Taniamaista mustaa huumoria ja sille vieläpä nauretaan :D Mulle tulee aika vaivaantunut olo, jos pitää miettiä koko ajan sanojaan.

Luotatko ystäviisi?
Juu, tottakai!

Luottavatko ystäväsi sinuun?
Juu!

Riiteletkö heidän kanssaan helposti?
No en kyllä helposti, mutta joskus. Oon kuullut sanonnan, että "ota hänet ystäväksi vasta sen jälkeen, kun olette riidelleet." Mikäli ystävyys kestää riidat, niin se kestää mitä vaan. Avoimuudella voi välttää turhat riidat ja molemmin puolinen kuuntelu auttaa aina.

Millaiseksi ystäväksi sinua voitaisiin kuvailla?
Oli pakko kysäistä tätä ja sain vastaukseksi: Sydämmellinen, lojaali, rehellinen, tukeva (miten tää pitäs ymmärtää?), hassu ja huumorintajuinen. Olen muuten kuullut tuosta huumorintajuisuudesta lähiaikoina aika paljon. Miehenikin sanoi, että ihastui minuun, koska olen niin hauska ja humoristinen.

DSC_7807

Minkälaisia ajatuksia aihe herättää? Minkälainen ystävä sinä olet? Tartutteko haasteeseen?:) 

Kiitos Annalle kuvista!

65 kommenttia :

 1. Kiva postaus, ja aivan ihana toi eka kuva ja asu <3!

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva postaus, mukava oli lukea ajatuksiasi ystävyydestä murmeli :) Ja ihana asu! <3 HÄÄÄÄÄÄM!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit höpsykkäni, vaikka luulen että oot aikalailla kartalla näistä mun ajatuksista. :) HÄÄÄÄM!!! Kiitos! <3 :*

   Poista
 3. Voi vitsit mikä asu! <3 Ihania kuvia ootte räpsiny :) Ja Annakin niin nättinä noissa kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina! <3 Anna on ihan mielettömän kuvauksellinen tapaus! <3

   Poista
 4. Ihania kuvia ootta räpsinny :) Muutenkin kiva teksti, ilman ystäviä ei pärjää :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, totta! <3 Kiitos Mia ihanasta kommentista! :)

   Poista
 5. Ihana postaus ja aloin kyllä itekin miettiä näitä ystävyyteen liittyviä asioita :) Kuvat on tosi kauniita, kuten totta kai säkin, ja sun hiukset on ihan mielettömän upeat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua miten ihana kehu Linda!! Kiitos hurjasti. Kiva myös kuulla, että teksti herättää ajatuksia! :)

   Poista
 6. Vautsi miten ihania kuvia! Niin kaunis nainen olet <3 Olipa kiva lukea sinun ajatuksia ystävyydestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nelli, tässähän ihan punastuu! :)) <3 <3

   Poista
 7. Ihana postaus :) Voisin ottaa haasteen vastaan. Eri asia tosin milloin kerkeää kirjoittamaan, kun tälläkin hetkellä pitäisi olla lukemassa anatomian tenttiin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota ihmeessä vastaan ja teet sitten kun kerkiät! Tätä oli kivaa tehdä ja miettiä ystävyyttä :) Kiitos Merja! <3

   Poista
 8. Sie senkin ihuna siellä <3 En kyllä osannu odottaa yhtään, että oisin saanu otettua onnistuneita kuvia (kuten ku muistelee niitä minun "huti" kuvia :D ) mutta näistähän tuliki hyviä! Ja oot yhtä kuvauksellinen niin ku aina :) <3 Mie tykkään tästä sinun asusta, kun on niin hillitty ja rauhallinen. Sellanen persoonallinen, niin ku sinäki<3

  Oli muuten mielenkiintoista lukea nuita sinun vastauksia. Niin hyvin ja täsmällisesti olit vastannu kaikkiin. Tätä oli senki takia kiva lukea, kun ei ollut sellaista "kliseistä" hömppää vaan oikeasti aitoa ja niin totta, koska uskon sinun sanaan :) olen miettiny itekki tämän haasteen tekemistä :) vois olla kiva! ystävänä pyrin olemaan sellainen, että otan muut huomioon ja olen ajattelevainen heitä kohtaan. pyrin myös aina asettuun toisen asemaan. Haluan olla luotettava ja rehellinen läheisilleni. Monet sanoo, että olen ehkä liianki kiltti, kun annan niin helpolla asiat anteeksi ja olen ennen antanut ihmisten kohdella minua ihan miten sattuu. Mutta enää en annakkaan ja olenki hieman napakampi sen suhteen, että ketä päästän lähelleni ja ketä en. Muutenkaan en nykyään luota ihmisiin niin helpolla kuin ennen. Siinä menee oma aikansa, että luottamus tulee. Siihenkin vaikuttaa toisen ihmisen teot ja sanomiset :) Jutellaampa sitte näistä lissää kun nähdään ;>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän oot super hyvä kuvaaja, joten mielellään tuun uudelleenkin sun kuvattavaksi. Oli muutenkin niin rento meininki vaikka varpaita vähän meinas palella; 'D Kivasti kuvailit myös asua minun näköiseksi ja persoonalliseksi. Se lämmittää mieltä! <3 Mä oon työstänyt tätä postausta aika pitkään ja tämä on ollut luonnoksissa pikku tovin. Vastasin kaikkiin totuudenmukaisesti ja rehellisesti. Tunnistan myös itseni tuossa kiltteys asiassa ja vaikka arvostankin sitä piirrettä ihmisessä hyvin paljon, niin omalla kohdalla se myös kuormittaa paljon jos sitä ei pidä "ruodussa" Hyvä, että sinäkin oot löytänyt jämäkkyyttä kadottamatta sitä kilttiä Annan. Vaikutat kyllä ihmiseltä jolla on hyvin suuri sydän! Meikähän on jo pariin kertaan ruvennut melkeen pillittään sun seurassa ni kertoohan seki jo jotain :D Kiitos! :')

   Poista
 9. Olipa mukava lukea ajatuksiasi tästä aiheesta.
  Ihania kuvia kauniista kuvattavasta jälleen kerran! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Janni! Olipa piristävää saada kommenttia sinulta! <3 <3 Kiitos! :)

   Poista
 10. Upeita kuvia! Hyvin tunnistin myös itseni tuosta tekstistä, sillä pieni varautuneisyys on tosiaan vuosien varrella hiipinyt osaksi suhtautumistani uusiin ihmisiin. Pitäisköhän minunkin rustailla tällainen. Paljon olisi kyllä ajatuksia ja kokemuksia aiheesta. Hyvin kuvasit myös sitä, millaista aito ystävyys mielestäsi on. Ja tosiaan, huumori! Sehän on koko homman suola :D Kun nauraa jonkun kanssa jollekkin ihan hölmölle jutulle mitä kukaan muu ei ehkä ymmärtäisi. Mieheni mielestä meillä parhaan ystäväni kanssa on jokin oma kielikin, mitä mies ei kuulemma ollenkaan ymmärrä. Noooo...parempi ehkä niin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tiiän niin tuon parhaiden ystävien "oman kielen" :D Tee ihmeessä tämä, oikeesti! Oot muutenkin niin hyvä kirjoittaa, niin tulis varmasti ihana! Tämä on myös hyvin tärkeä aihe ja ajankohtainen aina. <3

   Poista
 11. aivan järjettömän ihania kuvia, olet niin kaunis!!<3 ja hyvä kuvaajakin ilmeisesti ollut kameran takana :) siusta on kyllä aina saanut ihanan luotettavan ja sydämmellisen ihmisen kuvan, pidä tuo asenne! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna on kyllä hyvä kuvaamaan. Vaihteli kuvakulmaa ja otti monipuolisia kuvia! Millon nään sun asukuvia? ;) Voi ku asusit lähempänä ni mentäs kuvaileen yhdessä <3 Sinä se vasta ihana ja sydämellinen ootkin. Niin ystävällinen ja kohtelias kommentti jälleen! <3 Kiitos! :)

   Poista
 12. oi ihana postaus ja tosi kivasti toteutettu!!<3 sinä olet Tania varmasti todella hyvä ystävä ja toivottavasti kaikki ymmärtää pitää sinusta kynsin hampain kiinni, hih, voikun näkisin sinut jo pian ihan livenä<3 ja tiiäks mitä..sää oot kaunis!!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Paula sinua ja näitä siun ihania kommentteja Huh! Samoin vain sinulle ja ootan kyllä innolla, että nähdään. Oon odottanut jo pitkään! Oot niin loistava tapaus! :) <3 <3 Kiitos!! :')

   Poista
 13. Ihania kuvia, todella kauniita ja onnistuneita! :) Siulle sopii kyllä todella hyvin vaaleat värit, varsinkin beige. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii ihana kuulla Vivian! Joo, beigeen oon kyllä hurahtanut totaalisesti :'D Kiitos sinulle! <3

   Poista
 14. Mikä upeus se siellä!! <3 Kuvat on kyllä kerta kaikkiaan mahtavia, Annastakin oot kyllä ottanut niin ihania räpsyjä! <3 :) Teksti oli kyllä niin tyhjentävä ja hyvin sanottu, että mitäpä tuohon lisäämään. :D Juuri tuollaisia ystävien pitää ollakin. <3 Kauniita ajatuksia Tania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ystävällisestä kommentista Elisa. Oon myös niin kiitollinen, kun oon saanut tutustua sinuun! Kyllä sää tiiät!! <3 Pitäs vaan nähdä useammin :( Kuvat kyllä onnistui puolin ja toisin. Kaunis oli myös sinun kommentti :)

   Poista
 15. Ihana postaus ! Samaistuin tosi monen kohdan kanssa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunotar!! <3 Kiva kuulla, et teksteihin voi samaistua :)

   Poista
 16. Aivan ihana ystävyys-postaus! :) Ja oi että, oot niin kaunis nainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teethän sinäkin tämän? :) Kiitos upeus! Sinäkin olet kaunis <3

   Poista
 17. ihana postaus ja kiva kuulla, että olet saanut uusia tuttavuuksia ja ystäviä blogin kautta:) Oot aivan upee näissä kuvissa, tuo asu ja sen väri sopii sulle ihan tosi hyvin!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Viivi ja kiitos hurjasti kehuista! Siulla vasta onki upeita kuvia ja ihana tyyli! <3 En ois kyllä koskaan osannut aavistaa, että tutustun tämän harrastuksen kautta niin ihaniin ihmisiin. Ystävät on tärkeitä <3 :) Tartutko haasteeseen? :)

   Poista
 18. voii ihana Tania <33 Niin hyvin kirjoitettu tärkeästä asiasta,että ei voi kyllä muuta enään lisätä <3 Oon tosi onnellinen ku oon sanaut tutustua suhun<3 Susta on tullu mulle hirvittävän tärkeä :)<3 Mun oma isosisko! Kiva nähdä ylihuomenna :*<3 Ja mitä kuviin tulee niin huh!! Eihän näitä voi olla ihastelematta- oot vaan niin suuremmoisen kaunis näky<3 Ja asu kuvastaa niin sua- seesteinen, rauhallinen ja herkkä<33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Emilia pikkusisko miten kaunis kommentti! Luin tän moneen kertaan hymyssä suin! ♥ Sustakin on tullut tärkeä ja musta on hyvä miten voidaan puhua asiat halki jos joku painaa mieltä tms :) Sellainen avoimuus on asia jota pidän suuressa arvossa ja se piirre sinussa on älyttömän ihana ♥ Hihii huomenna nähdään!! 8) Ja kiitos! :) ♥

   Poista
 19. Oi onpa kerrassaan tosi ihania kuvia. <3

  VastaaPoista
 20. Luin eilen tän niin mielenkiinnolla kun vaan ihminen voi lukea! Nää on todella tärkeitä asioita ja pitäisi itsekin enemmän puhua ystävyydestä niin blogissa kuin muutenkin, pitäisiköhän napata joskus tämä ystävyyspousti ja väkerrellä itsekin tällainen. Niin mahtava ♥
  Ja voi vitsi mitä kuvia, asu on ehkä yksi parhaimmista mitä oon nähnyt sulta! Viimeinen, toisiksi viimeinen kuva ja ah muutkin, kuin joku malli konsanaan. Tania sä oot tähtönen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VAUUUUU kataaa en kestä sua mikä kommentti!!!! :`) Ihana ihana iiiihanaa sinä!! Tee sinäkin tämmönen postaus ois mielenkiintoista luettavaa. Mahtavaa kuulla, että asu kolahtaa sillä tykkään tuosta värimaailmasta itekki älyttömän paljon!. Ja pah mikään malli, mutta en voi väittää etteikö silti imartelis!! Huh sinua nainen, KIITOS! ♥♥♥

   Poista
 21. Aivan upeita kuvia <3__<3 Joskus kyllä käydään kuvailemassa! Ihana lukea tämmöistä postausta ja kivoja juttuja taas oppi lisää susta ja kiva kans seurata senkin takia kun osa tytöistä on itsellekin tuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mennään ehottomasti Anni!! Millon tuut Ouluun?? :) ♥♥ Oon kattonutkin joistain postauksista, että olette tuttuja entuudestaan joidenkin tytskyjen kans :) Ja Kiitos paljon! ♥

   Poista
 22. Kiva postaus, kauniita kuvia ja tuo sun pipo vasta upea onkin! Ystävät vaan on elämässä tärkeitä, ei siitä pääse mihinkään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih mä hurahdin jo viime talvena noihin tupsupipoihin B) Ystävät on kyllä elämän kultahippuja ♥ Kiitos Reetta! :)

   Poista
 23. Tykkään kyllä hurjasti näistä sun postauksista :) Oot niin tyylikäskin!<3 Aina kiva katella millasia asukokonaisuuksia oot yhdistellyt. :) Oon ihan samanlainen tässäkin, kaveripiiri voi olla laaja, mutta niitä ystäviä ystäviä on muutama jotka ovat vuosia olleet "matkassa mukana" ja hurjan tärkeitä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii ihana kuulla Maria, ja samoin sinulle! ♥ Sinusta voin sanoa kuule ihan samaa sun blogi kuuluu mun lemppareihin! Ja just noin se mullakin menee. Pidän lähempänä ne jotka ovat pysyneet matkassa pitkään :) ♥♥ Kiitos sinulle ihanuus! :`)

   Poista
 24. Tiiätkö Tania, sun blogipostauksia on aina niin ilo lukea :) Tuntuu että on aina niin lämpimästi tervetullut tänne ♥ Mun mielestä tää postaus oli taas niin ihana ja syvällinen. Ajattelen ystävyydestä tosi samankaltaisesti kuin sinä:) Oot ehdottomasti sellainen nainen, jonka ystävä mäkin haluaisin olla:] Olet ihana!♥♥
  Ainiin ja ihan mielettömän upeita kuvia! Niin kaunis sinä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntui kyllä hyvältä saada tämä kommentti ja varsinkin tuo palaute miten tänne on tervetullut olo! Et uskokkaa miten paljon nuo sanat merkkaa mulle Emilia! :`) iiiiks, jos oisit nyt tässä mun edessä niin rutistaisin sua ihan mahottomasti! ♥ Sinäkin olet sen tuntuinen ihminen johon ehdottomasti haluisin tutustua. Ehkä joskus vielä ;) Kiitos sinulle kaunotar! ♥

   Poista
 25. Upeasti oot kirjoittanut aiheesta ja sun vastaukset on täydellisiä.Sun blogin lukemisen jälkeen mun aivot käy ylikierroksilla.
  Beige sopii sulle todella hyvin ja oot niin kyllä niin kaunis kun hymyilet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika kehuista! ♥ Pitäs yrittää hymyillä enempi kuvissa ja heiii, sinä olet muuten kans super kaunis sillo ku hymyilet..oot kyllä muutenkin!! ♥ heh, laittaako nämä kirjotukset ajatukset laukkaamaan? :D

   Poista
 26. Olipa mukavaa lukea sinultakin tämä postaus ja hyvin olet vastannut kaikkiin kysymyksiin :) Olet varmasti ihana ystävä ja sinuun olisi ihana tutustua paremmin jos asuttaisiin lähempänä. <3 Miten sinun kuvat voi kerta toisensa jälkeen olla näin upeita??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Jasmina kun kommentoit tähän vielä <3 ...ja vielä niin kauniisti! Ehkä me vielä joskus nähdään! <3 Sun blogi kuvat hipoo kyllä kans täydellisyyttä! Kiitos! <3

   Poista
 27. Ihana postaus ja taas on niin ihana huomata kuinka helppo sinuun on samaistua! :) Juurikin ystävissä minullekin merkitsee eniten rehellisyys ja se että ystävän kanssa voi puhua mistä asiasta tahansa maan ja taivaan välillä! :) Huumorintaju on myöskin tärkeää ja se että välillä täytyy saada nauraa maha kippurassa vaikka aivan hölmöille jutuille! :D Ihania ajatuksia jälleen ja tää aihe onkin tosi ajankohtainen, kun pianhan on ystävänpäivä!♡ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin, että olisin säästänyt tämän ystävänpäivään. Ehkä teen silloin kuitenkin erillisen jutun samasta aiheesta. Mulle kyllä tuli hyvä mieli sun kommentista ja mukava kuulla, et tunnun samaistuttavalta! Ystävyys on kyllä arvokasta ja vaikka ois se yks sydänystävä, niin se on tärkeämpää ku liuta hyvänpäiväntuttuja. Kiitos kommentista ihana Maria! :*

   Poista
 28. Siis nää kuvat, näytät niissä niin tyrmäävältä etten kestä! Hirveet alemmuuskompleksit, ei terve.. :D Oot kyllä niin upea, susta inspiroituu varmaan jokainen!
  Ihana ku teit tämän postauksen, en ollut itseasiassa enää ees muistanut tätä! Ja ihana sinua, kun mainitsit minut ♥ Sinäkin oot mulle niin tärkeä timantti, että oon niin onnellinen edelleenkin että törmättiin täällä! Minäkin tykästyin heti sinun olemukseen täällä blogimaailmassa, ja mielikuva on kyllä edelleen sama! Oot kyllä monelta osin sellanen ystävä, jonka jokanen tarvis! Niin sisäisesti kaunis ihminen. Mua harmittaa kovasti, kun ei olla f2f päästy nyt näkemään, voisinkin oikeestaan laitella sulle huomenna viestiä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpsistä höö Vilma mitään alemmuuskomplekseja!!! Katsoppas kultsukka joskus peiliin, kuinka kaunis bööna se sinä oot :P Tätä oli kyllä kivaa tehdä joten kiitos idiksestä, kun teit tämän silloin blogiin! Kaunis kommentti muutenkin. Ihan liikutuin kun sain tämän silloin. <3 Olet kyllä niin käsittämättömän upea ihminen, että oon niin kiitollinen kun ollaan päästy tutustumaan! Kiitos kun olet olemassa! ♥♥♥ :`)

   Poista
 29. Voi kaunotar! Ihana tuo sun tyyli, ei voi kuin ihailla! ♥ tämä aihe on kyllä huipputärkeä, ehkä inspiroiduin tästä(kin) raapustamaan itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä!!! <3 Kiitos paljon ja oispa kiva lukea sinun ajatuksia samasta aiheesta! <3 :)

   Poista
 30. Ajankohtainen aihe näin kun ystävänpäivä on pian täällä :) Oikeanlainen ystävyys antaa paljon, toisenlainen taas voi ottaa. Itse olen ihan tietoisesti alkanut pyrkimään siihen, että ne suhteet jotka ottavat enemmän kuin antavat, saavat jäädä hiljaisuuteen. Oikeanlainen ystävyys on sellaista, joka kestää sen ettei nähdä kenties pitkään aikaan tai välimatka on satoja kilometrejä, mutta kun taas nähdään tuntuu kuin se olisi ollut vasta eilen :) Sellaisia suhteita tahdon itse vaalia <3 Olen kyllä itsekin alkanut olemaan varuillani, mitä annan itsestäni uuden ihmisen kohdatessa. Olen huono rakentamaan uusia ystävyyssuhteita, semmoisia hyvänpäiväntuttuja osaan kyllä haalia mutten osaa niitä välttämättä viedä eteenpäin, ellei toinen osapuoli tee aloitetta siinä. Kai sitä tietyllä tavalla suojelee itseään, mene ja tiedä sitten :) Luottamus, ymmärrys ja se, että toisen kanssa voi olla oma itsensä, siinäpä ne tärkeimmät ystävyyden tunnusmerkit <3 Itsekin voisin käsitellä tällaista aihetta :)

  Ja kuvasi ovat jälleen aivan ihania! Fanitan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyppäs muuten kurkkaamassa haaste mun blogissa! :)

   Poista
  2. Hei kiitos haasteesta!! Mä huomasinkin sen sillon, mutten oo vielä kerennyt reakoida! :D Puhut kyllä asiaa ystävyydestä ja olisi kivaa lukea sinunkin mietteitä tästä. Se on vaan jännä miten joidenkin ihmisten kans kemiat kolahtaa niin hyvin, että se ystävyys säilyy ja kestää myös välimatkat..kun joidenkin kans se ei säily vaikka asus samassa kaupungissa. :( Mutta niitäki pitää hoitaa ja jotenki tuntuu, että ne joilla on näitä ystäviä hurja joukko ei kerkeä syventää niitä missään vaiheessa ja ainaki itellä tuntus tältä...jos pyrkis siihen..eikä ne ehkä sitten kestäskään niin kauan. Vähä vaikea selittää. :D Kiitos kuitenki kivasta kommentista. Ajatellaan hyvin samanlailla ja oli kiva lukea sun ajatuksia jo tässä kommentissa <3 <3 Kiitos <3

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!