6.10.2014

Blogi ilta 4.10.2014

10677220_10203876959862005_1041178281_o Kuva:Emilia 10707360_10203876960422019_472904138_o
Kuva:Emilia

Hyvää alku viikkoa kaikille. Minäkin heräilen täältä viikon blogitauolta ja alan suorilta kertomaan viikonlopun tunnelmista. Lauantaina oli mun blogitaipaleen kolmas blogitapaaminen, jonne tuli yli 20 bloggaajaa. Herttaisen tuntuinen Sita järjesti blogi illan, josta ilmoitti facebook ryhmässämme, eli sinne oli kaikki Oulun bloggaajat tervetulleita. Hän kutsui meidät luokseen nyyttäreiden merkeissä.

Lisäksi hän oli saanut Lumenen, Cloetan ja Oulun 1barin sponsoroimaan iltaa. Lumenelta saatiin pienet meikkipussukat mukaan. Mun mies toi meidät paikan päälle, eli haettiin ensin Vilma kyytiin ja sitten koukattiin vielä Anna mukaan suoraan töistä. Anna on mun parhaimpia ystäviä ja poikani kummitäti. (näkyy yläpuolella kuvissa)

15266526949_a01e836ca0_o(1) Kuva:Nana

Mulla oli tosi mukavaa paikan päällä ja huippua, että näitä tapaamisia järjestetään, jolloin kaikki tullaan tutuiksi. Nyt kuitenkin mietin, tuliko mulle niitä uusia tuttuja? Illassa jäi harmittamaan muutama juttu, sillä odotin iltamaa innolla ja ajattelin, että mulla on koko ilta aikaa tutustua uusiin ryhmäläisiin ja käydä juttelemassa kaikille, mutta kuinkas kävikään? Ihana ystäväni migreeni yllätti minut jälleen ja jouduin lähtemään kotiin jo kaheksan aikaan. Menen jotenki aina poissa tolaltani päänsäryn yllättäessä, enkä pysty keskittymään enää mihinkään. Se ei katso kyllä aikaa eikä paikkaa, mutta luulen ihmispaljouden, hälinän ja kaiken muun vaikuttuvan siihen miten päässäni alkoi jyskyttämään. 

Olen lukenut myös uusien facebook ryhmäämme tulleiden bloggaajien fiiliksiä illasta ja täytyy sanoa, että osasta on tullut vähän paha mieli, koska porukka jakautui pieniin ryhmiin ja osalle tuntui jäävän hieman ulkopuolinen olo? Toivon todella, että mikäli joillekin tuli illasta ajatuksia mieleen, niin siitä voitaisiin keskustella vaikka ryhmässä?

Jäinkin miettimään olisinko voinut tehdä itse asioita toisin jolloin osalla olisi tullut tervetulleempi olo paikan päällä? Monia varmasti jännitti tulla blogi iltaan -itseni mukaan lukien, sillä oon nähnyt itekkin osan tytöistä vaan muutamia kertoja. Siksi olikin ehkä "turvallista" jutella niille ketkä oli jo ennestään tuttuja, mutta itse kyllä koitin jutella kaikille mikäli mahdollisuus siihen oli. Bloggaajia oli paikan päällä tosi paljon, joten ne mun pari tuntia minkä kerkesin paikan päällä olla, ei oikeen riittänyt mihinkään. Joka tapauksessa mulla itellä oli tosi tervetullut olo ja iltamassa oli mukavaa. Sita oli mitä mainioin emäntä ja mielestäni otti kaikki huomioon ja toivotti tervetulleeksi. Tuollaisessa isossa ryhmässä jokainen varmaan hakeutuu seuraan missä tuntee viihtyvänsä ja jossa tulee kuulluksi?

DSC_1747 DSC_1748 DSC_1871

Nammmm!! Katsokaa näitä herkkuja mitä jokainen oli tuonut!

DSC_1765 DSC_1758 DSC_1835 DSC_1864 DSC_1802

Vaikka mun ilta jäikin vähän kesken, niin kerkesin jutella pöydässä (samalla, kun söin itseni sairaaksi) aika paljon Meten ja Heidin kanssa. Heidin olen nähnyt yhden kerran aijemminkin, mutta nyt pääsin vasta kunnolla juttelemaan hänenkin kanssaan.  Mette sen sijaa oli uusi tuttavuus ja oikeen mukava ja rempseän puhelias tapaus hänkin. Lisäksi vaihdoin pari sanaa myös Elinan ja Jossunkin kanssa jotka olen nähnyt ensimmäisessä blogitapaamisessa, mutta juttelu jäi silloin vähemmälle. 

Kerkesin toki jutella muidenkin ihanien bloggaajien kanssa jotka olivat ennestään tuttuja. Tykkään kaikista näitä tytöistä kyllä tosi paljon ja mielestäni he ovat mukavaa seuraa ja tutustumisen arvoisia. Toivottavasti seuraavalla kerralla itsekkin olen viisaampi ja menen reippaasti jutustelemaan niidenkin luo, joiden kanssa en tällä kertaa kerinnyt seurustelemaan.

DSC_1863 DSC_1878 DSC_1825

Kiitos kaikille tasapuolisesti. Erityis kiitokset illan emännälle Sitalle, kun järjestit tämmöisen illan! <3 Ensi kerralla seurustellaan lisää, eiks niin? Millaisia fiiliksiä teillä on illasta? Jännittääkö vieraat ihmisjoukot?

40 kommenttia :

 1. Oli kyllä kivaa, harmittaa itseäkin juuri se, että ei päässyt aivan kaikkiin tutustumaan tarpeeksi. :( Mutta kaikinpuoli kivaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, mutta järjestetään pian uusia iltamia:) ps. mullapa on susta ja porkkanasta aika kivoja yhteiskuvia;)

   Poista
 2. Mulla oli tosi kiva ilta ja oli ihana päästä ees vähän porisemaan sunkin kanssa :) Seuraavia iltamia ootellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mullaki ja sama homma; Oli kiva jutella <3 Äkkiä uusia iltamia kehiin :P

   Poista
 3. Olipa kiva että sulla oli jääny noin mukava kuva musta :) Mullaki oli ehkä välillä semmonen olo että kenen kanssa tässä nyt juttelis kun on niin paljon ihmisiä! Sitte välillä vaan päädyin haahuilemaan :D Pitää ens kerralla ehkä keksiä jotain yhteistekemistä niin ei porukka jakaantus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin paljon ihmisiä, että aluksi hakeutuu niiden tuttujen seuraan :) Susta sain kyllä hyvän kuvan kaikin puolin. Ja toi oli kyllä hyvä vinkki, että keksis ens kerralle jotain sellaista, että pystyttäs kaikki jutskaileen :)

   Poista
 4. Nuo herkut palaa mieleen näistä kuvista, että ne oli hyviä! :) Mulla jäi ilasta tosi hyvät fiilikset! Oli mukavaa siihen saakka, kunnes väsymys alkoi painaa ihan liikaa. :) Oli muuten ihana tällä kertaa jutella sunki kanssa vähän enempi, kuin viimeksi! Harmi, että sun ilta päätty migreenin takia lyhyeen. Seuraavaa iltaa jo odottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli siihen asti, kunnes migreeni alko jyskyttään :`( Mustaki oli mukava jutella siun kaa, oot kyllä mukava tyttönen :* Ja kiitos <3

   Poista
 5. Oi kuulostaa niin kivalta, ihanaa että sita järkkäsi teille kemut <3

  Hei tania, tuutko id gaalaan? :) jos niin nähdään jooko pliiiiis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Enni ku ois niin huippua nähdä!! <3 <3 <3 Mä en ikävä kyllä pääse sinne :( Kemut oli kyllä kivat;)

   Poista
 6. Me ei taidettu ehtiä vaihtamaan yhtäkään sanaa illan aikana :( Ei siinä hötäkässä ois millään ehtiny jokasen kans porisemmaan ku ihmisiä oli niin palio:) Höh, mutta ens kerralla sitte toivottavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei niin..yhyyy :(( Mutta ens kerralla sitten, jookos? Hoksasin, että olit osallistunut siihen meikkijutskaan. Arvon ne osallistujat keskiviikkona, kunhan tarkistan montako henkeä sinne sopii! :)

   Poista
 7. Et uskokaan miten paljon mua harmitti kun jouduit lähtee. <3 Olit kyllä älyttömän kauniina ja ihana ku tulit niin rempseesti punkkulasi käessä heti moikkaan ku saavuttiin! :D Äkkiä kyllä taas jotain kehitellä, että päästään näkee! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muaki harmitti iha hulluna byyyäähh :(((( Heh, vähä repesin muute tälle sun kommentille..tottakai me tultiin punkkulasin kaa teitä vastaan <3 Eiköhän me jotai pian keksitä;)

   Poista
 8. Oli kyllä tosi harmi että sulla jäi ilta kesken, mutta uskon että ois harmittanu vieläkin enemmän jos et ois päässy paikalle ollenkaan! Onneks siis tulit edes käymään ♥ Tuli kyllä aika yllättäen muutos siihen sun olotilaan, mutta joskus se vaan ei kysele aikaa eikä paikkaa. Ymmärrän niiin hyvin, kun on 17 vuotta migreeniä takana :( Sillon ei voi muuta kun lähteä kotiin palautumaan. Mutta onneks meillä on kohta meikki-iltamat, en malta oottaaa! ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi harmillista, mutta pääasia, että pääsin edes pyörähtämään siellä. Toki oisin ollut pidempäänkin, jos olo ois sallinut :) Muistankin, että sullakin migreeniä eli tiedät mistä puhun ja mitä se pitää sisällään..yökss! :/

   Mäkin odotan meikki-iltaa innolla <3 <3

   Poista
 9. Oli kyllä kivat pippalot ja oli kiva nähdä! Harmi vaan kun jouduit sen migreenin takia lähtemään pois niin aikaseen, ois ollu kiva jutella lisää. Mutta joskohan sitä joskus pääsisi jutustelemaan paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva nähdä ja jutella enempikin, mutta loppui tosiaan ilta aika lyhyeen mun osalta. Onneks pääsin sentään pyörähtään :) Ihan varmasti päästään jutustelemaan uudemman kerran! Mukavaa, kun kommentit Merja <3

   Poista
 10. Ihan hyvä fiilis! Herkkuja tosin jäin kaipamaan sen lisäajan lisäksi. :) Itse lähdin puolilta öin baarista, jotta jaksaa aamulla ylös. Oltiin kumminkin menossa aikaisin taaperouintiin. Omaan blogiini siitä myös kirjoittelin, että jännä miten jännitti - varsinkin se esittely. Vaikka luulisi tosiaan että vieraiden ihmisten edessä puhuminen jo onnistuisi. Mutta tilanne tosiaan oli uusi niin monella tavalla. :)

  Ja tosiaan, uudestaan vain vastaavia iltamia! Voi tosin olla, etten nyt vauvan syntymän jälkeen ihan heti ole tulossa mukaan. Mutta en vielä lyö lukkoon mitään. Tai sitten otan vauvan mukaan - saako niin tehdä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! Minäkää en muista siitä omasta kertomuksesta mitään, ku jännitti vissii nii paljon :D Erityisesti sinä jäit mieleeni illasta. Oot kyllä tosi mukava ja puhelias:)

   Toivottavasti päästään pian taas porisemaan. Vauvan kanssa tai ilman;)

   Poista
 11. Oon kateudesta vihreä kun te pystytte pitämään tuollaisia ihania iltoja ♥ Vaikuttaa kyllä loisto illalta, ootte onnekkaita naisia:3 ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten ihanasti sanottu Kata! Oon kyllä kiitollinen muista blogitytöistä <3 Kiitos paljon! <3 <3 <3

   Poista
 12. Oli kyllä harmi, että ilta jäi kesken sun osalta :( Mutta kun migreeni iskeee niin se kans sit iskee eikä oikeastaan ole muuta vaihtoehtoa kun lähteä kotiin. Ihana kuitenkin, että pääsit viettämään aikaa meidän kanssa kuitenkin muutaman tunnin ajan <3! Musta oli ihana jutellu sun kanssa ja etenkin oli niin kiva kun kysyit kuulumisia ja sain purkaa sulle mm. työjuttuja. Kiitos siitä! <3 Oot kyllä oikeasti niin ihanan persoona- oon onnellinen susta! <3 Ja puit kyllä niin hyvin sanoiksi tuntemuksia ja ajatuksia illasta! Harmi, tosiaan että joillekkin tuli illan aikana ulkopuolinen olo :( Meistä kukaan ei varmasti niin ole tarkoituksella tarkoittanut tai halunnut olla ilkeä. Isossa porukassa vaan monesti käy niin että ryhmät jakaantuu- toisaalta kai ihan normaalia? Itteä harmitti juurikin se, kun en kerennyt kaikkien kanssa jutella niin paljon kun olisin halunnut :(<3 Mutta ens kerralla sitten :) Nähdäänpä tällä viikolla, niinkö oli puhetta <3 ootan! <3 hali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa tosi tosi kiva kommentti sinulta. Tuli hyvä mieli. Ollut vähän jännät fiilikset illan suhteen, vaikka odotin sitä niin innolla ja se alkoikin niin kivasti ja sitten mun pää alkoi temppuileen :D Ois ollut niin mukava vielä jäädä ja miksei siellä kaupungissaki ois voinu pyörähtää :) No mutta tuleehan noita iltoja, ainakin toivottavasti! <3

   Jatkossa voitas keksiä jotain sellaista, ettei kellään tulis huonoja fiiliksiä, koska kukaan ei todellakaan oo tahallaan ollut ilkeä tai muuta. Sun kans on niin helppo jutella, ku oot niin herttanen ja fiksu tyttö. Oon kiitollinen, kun ollaan päästy tutustumaan. Nähdään pian! <3

   Poista
 13. Ihanaa kun tälläsiä järjestetään. :) Upeita kuvia teistä <3
  Täälleen ulkopuolisen silmin huomaa kyllä (blogien kuvista) jakaantumisen.
  Vaikka ,ette sitä tahalleen olekaan tehneet.Jozellan blogista luin ,että tiettyyn tapahtumaan ei päässet kaikki halukaat.
  Itse olisin järjestänyt tapahtumat erikseen (siis eri päiviin ) ,ettei kenellekkään olisi tullut syrjitty olo.Vaikka paikkoja siihen oli ollut vähän niin itselläni ainakin olisi tullut pahamieli asiasta.
  Painotan vielä ,että tiedän teidän olevan super ihania tyttöjä ja uskon ettette ole tahallaan jakaantumista tehneet. <3 Halusin vain kertoa ,että miltä ulkopuolisen silmissä se näyttää.

  Ihana kuva toi missä Vilma on selvästikkin äänessä <3  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en päässyt ollenkaan sinne kaupunkiin asti, niin en osaa sanoa mikä se tilanne on siellä ollut, mutta ilmeisesti ollut vähän yllärikin, ettei sinne mahdu kunnolla :( Kaiken kaikkiaan oli kyllä mukava ilta ja huippua, että Sita järjesti tuon kaikille. Harmi, kun se itellä loppui lyhyeen.

   Ihmiset käyttäytyy sosiaalisissa tilanteissa vähän erilailla ja hakeutuvat tuttujen ja turvallisten ihmisten seuraan. Pitäs pyrkiä huomioimaan aina kaikki ja muistaa, että vaikka ite on noissa tapaamisissa jo käynyt, niin usealle se oli eka kerta. Kiitos kommentista Marika! <3 <3

   Ja heh, Vilma selitti jotaki innoissaan :D

   Poista
 14. Vaikuttaa niin kivalta idealta! Tekee mieli itsekin järkätä joku vasaava Jyväskylässä!

  VastaaPoista
 15. Näyttää ihanalta illalta! Tuo migreeni on kyllä pirullinen, ja miten se iskeekin aina niissä tilanteissa, joita on kovasti odottanut? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari ja mukavaa saada kommenttia sinulta! <3 Tuo migreeni on kyllä ikävää.. täytyy hankkia ne lääkkeet pian!

   Poista
 16. Höh voihan migreeni! Itsellänikin on kyseinen kurjuus ja se ei kyllä kysy koska olisi sopiva hetki tulla. Toki koskaan se ei olisi tervetullut jos saisi itse päättää :D

  Olen lukenut nyt useammasta blogista teidän illasta, ja vaikka porukka jakautuikin luultavasti ison porukan takia pienempiin ryhmiin, niin ilta on kuulostanut kuitenkin kivalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos saisin päättää, niin en ois kokenut migreeniä ikinä! :D Joo, Oulun bloggaajat on innossaan kertoillut illasta blogeissaan! ;) Hih, kiitos kommentista Iina! <3

   Poista
 17. Hyvin kirjoitettu postaus ja oli niin kiva taas nähä sua! <3 Harmi tosiaan kun jouduit sen migreenin takia lähtemään, mutta kyllä me pian taas keksitään jotain kokoontumisen aihetta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! <3 Ja ihan varmasti keksitään! ;))

   Poista
 18. Komppaan kyllä Kataa tuossa ylempänä, vaikka kovasti halusin itsekin joihinkin tuollaisiin iltamiin/tapahtumiin, niin silti ootan aina innolla näitä teidän, jotka niihin pääsette osallistumaan, postauksia! ♥ Niin kiva päästä lukemaan kaikkien kirjoituksia illoista, ja vauuuu miten kauniina ootte kaikki olleetkaan!! *jaw drops* ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo iltamat on kyllä huippua! <3 Kiva myös kuulla, että näistä on mukava lukeakkin! :) Sydäntä lämmittää nämä sinun kommentit! Kiitos paljon! <3

   Poista
 19. Voin samaistua emilian kommenttiin, nimittäin itsellä jos jännittää tosi paljon nii mulla iskee kauhee päänsärky. Harmi, että sun ilta päätty lyhyeen ja ei keretty juttelemaan. Mutta onneksi tilaisuuksia tulee. :) Olit kyllä tosi kauniina<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tiedän.. jännityspäänsärky :(

   Ja kiitos kehuista Jenna! Sinäkin olit niin upeana. Just äsken katoinki sun kuvia miten tyylikäs nainen olet. <3 Kyllä me vielä keretään rupatella. Aivan varmasti <3

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!