18.7.2014

Linkitä blogisi!!

Moikka mussukat! "Kun mikään ei riitä!" Linkittäkää mulle reippaasti ihania blogejanne tai jonkun toisten blogeja mitkä ansaitsee tulla nähdyksi. Ei haittaa vaikka olisitkin jo lukijani, niin voit linkittää silti ja ehkä tekin löydätte pian uutta luettavaa. Voisimpa tehdä lemppareista sitten pienen esittelyn. Laitathan linkin perään vielä jonkun kivan esittelyn itsestäsi ja blogista. En oikeen osaa rajata blogeja mihinkään tiettyyn perheeseen, mutta haluaisin mm. vinkkejä kauneudenhoitoon, terveellisiin elämäntapoihin, pukeutumiseen, sisustukseen ja lisäksi bloggaajan pitää olla hyvä tyyppi. Sytyn myös sellaisista syvällisemmistä tarinoistakin ja kaikki lapsiin liittyvät mammajututkin kiinnostaa ja lisäksi rakastan katsella kauniita inspiroivia kuvia.

Noniin, eli kommenttipoksi laulamaan. Aikaa linkitellä on kokonainen viikko, eli ens perjantaihin asti. Innolla odotan, että pääseen selaamaan blogeja läpi. Toivottavasti niitä tulis reippaasti! <3 Jännittää.

DSC_5082

Ihanaa viikonloppua!!

66 kommenttia :

 1. Tiedätkin jo blogini, mutta varmasti monelle muulle se on vieras, joten linkitänpä silti... :)

  http://jennidiamante.blogspot.fi/

  Bloggaajasta ja blogin aihepiiristä voisi sanoa lyhyesti näin: 21-vuotias nuori nainen Kymenlaaksosta. Rakastaa kauniita vaatteita, koruja ja laukkuja sekä lakattuja kynsiä. Tervetuloa seurailemaan! :)

  Kiitos vielä sinulle hyvästä blogista! :)

  VastaaPoista
 2. Tää on ihan puhdas rehellinen mainostus, kun lukijoina ollaan puolin ja toisin :) ja toivosin myös että löytäsin myös itse täältä uutta luettavaa!

  Www.vilmarebecca.blogspot.com
  25-vuotiaan nuoren naisen löpinöitä. Asukuvia, meikkijuttuja, treenailustakin. Tietty sitä syvällisempääkin pyörittelyä johonkin väliin :) näin itse kategorioisin, toivottavasti uusia lukijoita löytyy, ja mulle uusia blogeja luettavaksi!

  VastaaPoista
 3. http://picsbyjanika.blogspot.fi/

  Lyhyesti 18/JKL/Valokuvaus

  VastaaPoista
 4. http://laurasiemek.blogspot.fi/

  Pian 17-vuotias tamperelainen kirjoittaa ja satunnaisesti myös vloggaa arjestaan, kauneudesta, muodista ja treenaamisestaan. Valokuvaus on lähellä sydäntäni ja tykkään panostaa blogin kuvien laatuun ja paljouteen. Tervetuloa lukemaan♥

  VastaaPoista
 5. Munki blogi jo tuttu sulle mutta linkkaan silti ;D

  helmissa.blogspot.fi

  Kirjoitan arjesta kahden tyttären kanssa, mutta myös sisustuksesta, vaatteista ja sen sellasista :)

  VastaaPoista
 6. http://taikasaappaat.blogspot.com

  Tiedätkin jo blogini, mutta moni muu ei sitä tunne. Olen kahden kouluikäisen lapsen äiti ja kirjoittelen ihmisenä ja vanhempana kasvamisesta. Olen käymässä läpi isoa elämänmuutosta eli irtisanoutunut työstäni ja siirtymässä yrittäjäksi ja tästä on myös blogissani tekstejä. Kuten myös aika ajoin kirppisostoksista, käsitöistä ja näin kesällä myös perheen kanssa tehtävistä reissuista. Valokuvailen myös pihamme kukkia näin kesäisin. Kirjoitan blogissani myös kirjaesittelyjä kirjoista, joita luen. Yleensä lukemani kirjat liittyvät kasvatukseen, vanhemmuuteen tai elämäntaitoihin. Teksteissäni pyrin vähän syvällisempään otteeseen.

  VastaaPoista
 7. http://lovebeyondwordsblog.blogspot.fi/

  Mun blogi on myös tuttu, mutta linkkaan silti, kun kerran sai ;D Kirjottelen vauvaperheen arjesta ja päätähtenä on 10/13 syntynyt prinsessa. Välillä juttuihin eksyy myös höpinöitä sisustuksesta, kokkailusta ja kaikesta muusta mahdollisesta :)

  VastaaPoista
 8. Kirjoitan viroksi, mutta Google translate avulla voit lukea mun blogi myös suomeksi. (Ei ole paras mahdollinen vaihtoehto, mutta kuitenkin)

  www.minajamuud.blogspot.fi

  Olen 25-vuotias kahden lapsen äiti, asun Suomessa ja hetkellä olen kotiäiti. Kirjoitan arjesta, lapsista, meidän tekemisistä, harrastuksista, askarteluista, mun mielipideistä jne....

  Tevretuloa lukemaan!

  VastaaPoista


 9. Kesällä 2013 syntyneen neidin mama kirjoittaa normaalista arjesta ja sen pienistä luksusasioista. Aiheina mm. lapsiperheen arkea, sisustusta, vaateunelmia ja maman timmimamma projektia.

  http://liliesandginger.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. http://inkaintiaani.blogspot.fi/
  16-vuotiaan omilleen muuttaneen ja toisen vuoden media-assari opintoja alottavan tytön lifestyleblogi! Blogista löytyy suuret valoiset kuvat, kuulumisia, uusimpia ostoksia, asuja ja joskus videoita ja lukijoiden toivomia postauksia! Pyrin pitämään blogini positiivisena ja kivana paikkana itelleni ja muille :-)

  VastaaPoista
 11. Tämmönen 22-v mamma ja avovaimo joka kirjottelee meidän vauva arjesta, reenaamisesta, VPK jutuista ja ihan kaikesta mitä nyt vaan onkaan ja mitä meidän elämässä tapahtuu. :) en oo vielä kauaa blogia kirjotellu, joten kirjottaminenkin on vielä vähä opettelua. :) http://vaaleanpunaisiapaivaunia.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 12. http://iisaraita.blogspot.fi

  22-vuotiaan visuaalisen viestinnän ja median opiskelijan kuvablogi! :)

  VastaaPoista
 13. Ollaan jo toistemme lukijoita, mutta pusken silti blogini tänne :>

  24-vuotias Oulussa asuva tyttö, joka työskentelee lasten ja perheiden parissa. Blogini sisältää monenlaista asiaa mun arjesta ja välillä juhlasta. Kaikkein tärkeintä minulle on perhe ja ystävät, joka näkyykin vahvasti blogissani. Laulaminen, valokuvaus ja sisustaminen on myös lähellä mun sydäntä.

  http://palapelinkokoamista-enni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 14. Uusi blogi!
  Lifestyle / Ruoka / Treeni / Mikkeli
  Tervetuloa! :)

  http://tanjareenaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. http://e-exit.blogspot.fi/

  18-vuotias itsenäistyvä naisenalku Kouvolasta kirjoittaa elämästään ja ajatuksistaan lifestyleblogia.

  VastaaPoista
 16. Mää kans!=D

  http://cindderella.blogspot.com/
  Oon tumma tuhkimo=D Blogissa on mielipiteitä, arkea, räpätystä, ihmettelyä, kiukuttelua ja iloja =)
  Kuuluu varmaan kategoriaan hömppä!

  VastaaPoista
 17. http://einiinhallittukaaos.blogspot.fi/

  Oot tätä joskus vilkaissutkin :)

  24-vuotias kahden pienen lapsen äiti kertoilee omasta arjesta ja elämästä. Elämässä ajankohtaista vasta valmistunut remontti, uuden kodin sisustaminen, ihana kesä pienten lasten kanssa, pitkät ja pätkät reissut..
  Toivottavasti ei tullut kahteen kertaan!

  VastaaPoista
 18. www.mielikuvituksentuotteita.blogspot.com

  Oon sini 16-vuotias ja oon lappeenrannasta. Kirjoittelen todellakin laidasta laitaan, joskus saatan kirjoittaa ihan vaan mietteistäni, kuulumisista, vaatteista tai joskus laitan vain pelkkiä sekalaisia kuvia. Blogin kuvia kuvaan järjestelmäkameralla Canon EOS 1100D ja kuvani ovat isoja ja (mielestäni) ihan hyvälaatuisia. Blogista löytyy niin ihonhoito-juttua kun sitten taas löytyy myöskin mielipide-postauksia. Nyt kesällä postaus tahti on vähän hitaamman puoleinen, mutta yleensä kirjoitan yhdestä kerrasta useampaan viikossa.

  VastaaPoista
 19. Ihan idea tämä linkittäminen. :) etsin itselleni lisää mieluista luettavaa/ katseltavaa. Mun blogiaan on täällä jo esitelty ja vieläpä niin kauniisti! :) kerron kuitenkin vielä ominsanoin. Vuonna 88 syntynyt äiti Uudeltamaalta kirjoittaa ja kuvaa elämäänsä. Sisustusta, rakentamista , lapsista , askartelusta, vaatteista, kauneudesta ja kaikesta sydäntä lähellä olevasta. :) luen mielelläni itse myös blogeja ja jos ruotsinkieli on yhtään tuttua suosittelen Malenamin blogia. Ihania ja kauniita kuvia ja positiivinen ja iloinen kirjoitustyyli. :)

  VastaaPoista
 20. Linkitetään nyt vielä tännekin :)

  Palasin blogimaailmaan jonkinmoisen tauon jälkeen. Sinä aikana on myös omat tutut hyvät bloggarit häipyneet ja hiukkasen ollut itselläkin hakusessa löytää niitä "sydänblogeja", joita on pakko lukea ja pakko kommentoida. Toki omakin postaustahti on ollut vähän ailahteleva. Kahden pienen lapsen ja kevään eurovaalikiertueen kanssa aikaa ja voimia ei enää ollut bloggailuun, vaikka ajatuksia olisikin ollut jaettavaksi. Asiaa ei tietenkään bloggailun osalta parantanut se että kaiken tämän lisäksi voimia vei alkuraskauden väsymys ja etova olo. (Ja nyt kesällä reissailu - aina löytyy hyvä syy bloggaustahdin hitaudelle.) :D.

  Nyt kumminkin taas myös bloggauksen parissa kaiken muun ohella. Pidän muutamaa blogia, joista vanhemmuuteen ja ihmisenä kasvamiseen liittyviä aiheita pohdiskelen blogissani "Kädestä pitäen"
  http://elinalappalainen.blogspot.fi/

  "Itsensä likoon laittamista, peiliin katsomista, haastamista. Mistä on lapset tehty? Mistä meidät vanhemmat? Neuvojen ja ohjeiden ristitulessa, uutta elämää kasvattamassa. Tämä on blogini vanhemmuudesta. Tervetuloa mukaan!"

  Keskosuuden ja keskenmenojen kautta äidiksi, sisustus, meikki tai leivontavinkkejä ei blogistani löydy., Sen sijaan joskus mukaan saattaa eksyä itsetehdyistä vaatteista kuvia, muuta bloggausta kuvittamaan. :)

  VastaaPoista
 21. http://nani-beyourself.blogspot.fi/

  Blogini osoite vaihtui toiseen ja tässä uusi :)
  Kosmetiikka/DIY/Sisustus/Asut/Rakennekynnet/tatuoinnit :)
  Tää postaus on kyllä kiva ja löytyy uutta luettavaa, pitäis varmaan itekin toteuttaa tällänen :)

  VastaaPoista
 22. http://vivereinmomento.blogspot.fi/
  18 vuotias vantaalainen naisen alku kirjoittelee lifestyle henkistä blogia. Tekstiä tulee mm. harrastuksista, askartelusta, DIY- ja sistus-juttuja sekä reseptivinkkejä. :) Myös paljon kuvia löytyy!

  VastaaPoista
 23. http://sufy-map.blogspot.fi/ Minäkin linkittelen..:) Blogi painottuu pääasiassa luontovalokuviin ja pieniin reissutarinoihin, mutta pitää sisällään myös arkikuulumisia ja sattumuksia.

  VastaaPoista
 24. Tämäpäs kiva idea! Loman ajaksi kaipailisin itsekkin lisää luettavaa.

  http://happy-heels.blogspot.fi

  Oman tyylin etsimistä, korkokenkien kopinaa (ja tuskailua alati täyttyvän kenkäkaapin kanssa..) kosmetiikkatestailuja sekä monia muita arjen pieniä kauniita asioita kuopiolaisen naisen silmin. Vastapainoa näille tuo luonnossa liikkuminen ja juuri aloitettu valokuvausharrastus. Tervetuloa mukaan matkalle!

  VastaaPoista
 25. http://sydamellat.blogspot.fi/

  Munki blogi on sulle tuttu entuudestaan :)

  Eli lifestyle tyyppinen blogi jossa pääosassa kuvat ja vähemmän tekstiä, toisinaan pidemmin :D Mukana pyörii mies lapset ja eläimet. Kiinnostuksen kohteita koti/sisustus, DIY, vaatteet, korut, kengät ja kynnet :)

  VastaaPoista
 26. http://parempiayhdes.blogspot.fi/

  -95 syntynyt nainen ja kihlattu vm. -93 miehelle, mutta ennen kaikkea äiti 4.8.12 syntyneelle pojalle.
  Blogin pääaiheena tietysti taaperoarki ja kaikki siihin liittyvä.
  Toinen pääaihe on oma laihdutus/kiinteytys urakkani ja siihin liittyen liikunta ja ruokailu jutut.
  Kirjoituksia löytyy myös kissoistamme (Ragdoll ja Bengali), vaatteista, ostoksista, sisustuksesta, pohdinnoista ja mielipiteistä.
  Tervetuloa seurailemaan!

  VastaaPoista
 27. Nuoren mutsin hengähdystauko. Omia juttuja nettipäiväkirjamaisesti elämästä ja sen iloista ja suruista, menneistä ajoista ja hetkestä tässä ja nyt, kaikenmaailman outouksista ja ihanuuksista, tekemisen ilosta, elämään humaltumisesta. Musiikkia, sairaan kauniita kuvia, askartelua, ajatuksia...

  http://xheartxhenriikka.blogspot.com/

  VastaaPoista
 28. http://piecesofmylife-sara.blogspot.fi/

  Iloinen tyttönen kirjoittelee välillä ihan tavallisia ja toisinaan heittäytyy syvälliseksi. Rakastan valokuvausta, auringonlaskuja, ässämixiä, nauramista niin että mahaan sattuu... Kirjoitan sydämelläni.

  VastaaPoista
 29. http://piecesofmylife-sara.blogspot.fi/

  Iloinen tyttönen kirjoittelee välillä ihan tavallisia ja toisinaan heittäytyy syvälliseksi. Rakastan valokuvausta, auringonlaskuja, ässämixiä, nauramista niin että mahaan sattuu... Kirjoitan sydämelläni.

  VastaaPoista
 30. http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  17-vuotiaan lukiolaisen tytön ajatuksia tyylistä, koulusta ja omasta elämästä :)

  VastaaPoista
 31. http://sweetjasmiina.blogspot.fi/
  Alottelen vasta blogin kirjottelua (ja opettelen). Olen 16-vuotias ja kirjottelen lukion alotuksesta ja muutenkin elämstä.

  VastaaPoista
 32. Onpa kiva idea! Minähän tottakai mainostan itseäni ;)

  ranta-pallo.blogspot.fi

  Pääpaino blogissani on tällä hetkellä raskaudessa, odotan toista lasta syntyväksi joulukuun alussa. Pohdin kirjoituksissani lapsen (ja kohta lasten) kasvattamista sekä muita erilaisia mieleen putkahtavia ja itselleni tärkeitä aiheita. Kiinnostuksen kohteitani ovat lisäksi liikunta sekä kauneusjutut päästä varpaisiin.

  VastaaPoista
 33. 18-vuotias persoonallinen laulajanalku kertoo elämästään ja ajatuksistaan. Mielenkiinnonkohteitani ovat muoti, kauneus, musiikki ja neulominen, jotka näkyvät blogini sisällössä.

  http://lkatja.blogspot.fi

  VastaaPoista
 34. Onko tää nyt ihan tyhmää, kun blogini on sulle jo entuudestaan tuttu? :D No jaa. Kenties löydän tätä kautta itsekin uutta luettavaa! :)

  Blogin takaa löytyy 25-vuotias tamperelainen toimittajaraakile, joka rakastaa kahvia, valkoisia tulppaaneja ja pähkinäsuklaata. Blogissa parannetaan maailmaa mielipidekirjoitusten muodossa, haaveillaan leukojen vetämisestä ja täydellisestä vaatekaapista, jonka ääressä päivän asukriisit olisivat historiaa.

  Lady N

  VastaaPoista
 35. kiialexandra.blogspot.fi

  Kohta 18-vuotiaan audiovisuaalista viestintää opiskelevan nuoren elämää kameran linssin läpi kuvattuna. :-)

  VastaaPoista
 36. mischievousmixture.blogspot.fi

  miksaus lifestylea ja mussutusta mun päivittäisestä elämästä ja fiiliksistä värikkään tekstin ja kuvatulvien kera ! ruudun toiselta puolelta löytyy 16-vuotias tyttö narniasta, joka rakastaa kahvia, mansikoita, kissoja ja kauhuleffoja ja hallitsee kiroilun jalon taidon sekä sarkasmin käytön.

  VastaaPoista
 37. http://heidi-facetomorrowtoday.blogspot.fi/

  Täällä päässä kirjottelee oululaistunut rovaniemeläinen, jonka lifestyle-blogissa kuullaan kuulumisista, valokuvauksesta, leipomisesta, sisustamisesta ja kaikesta muusta naisten hömpästä.
  Vähän aikaa sitten "lanseerasin" valokuvablogin, jonne päätyy enimmäkseen niitä kuvia, joita toisessa blogissa ei näy ; http://heidi-photo.blogspot.fi/

  Tervetuloa tutustumaan ja seurailemaan. :)

  VastaaPoista
 38. http://chasingcoconuts.blogspot.fi/
  valokuvausta ja elämää ja sellasta :)

  VastaaPoista
 39. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  Olen 26-vuotias opiskelija Lappeenrannasta ja tuoreesta lifestyleblogistani löytyy juttua mm. kauneudesta, muodista ja hevosista. :)

  Löysin blogisi googlen kautta ja taidankin liittyä lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 40. http://hennankengissa.blogspot.fi/

  Blogin ohjaksissa 19- vuotias neitokainen. Lifestyle tyylinen blogi jossa esillä paljon sitä omaa tyyliä ja kiinnostuksen kohteita kuten muotia ja valokuvausta! :)
  Löysin sun blogis äsken ihan sattumalta ja jään kyllä ehdottomasti lukijaksi! ♥

  VastaaPoista
 41. Mainostan blogiani, kun ollaan jo entuudestaan tuttuja..:) Ja kiitti Tania tästä, kun itsekin taisin löytää uusia kivoja blogeja luettavakseni!♥

  Olen suht tuore bloggaaja, 23 -vuotias, eriparisukkien vannoutunut käyttäjä, sekä jalat tiukasti maassa pitävä tyttönen! Mun blogi sisältää palasia persoonallisesta elämästäni, miehisen ammatin ja oman naiseuteni välisen tasapainon hakemista, elämää, hassuttelua, tyyleillä leikittelyä, lapsenmielisyyttä ja milloin mitäkin! :)

  mystyleofliving-bymaria.blogspot.com

  VastaaPoista
 42. Heippa!
  Mäkin lisäilen tänne omani, vaikka tuttuja jo ollaankin :) Jo nyt täältä kommenttiboksin kautta löysin monia kivoja blogeja, kiitos sinulle hyvästä ideasta, Tania!

  http://uudetunet.blogspot.com
  Blogini sijoittuu ehkä eniten lifestyle-genreen: sisustusta, pukeutumista, vintagea, kirpparilöytöjä, urheilua ja ruokaa.

  Sinun blogiisi tulen aina, kun huomaan sen päivittyneen: tykkään erityisesti kauneudenhoito- ja pohdintapostauksista. Ja tietty kissanomistajana Sindi-aiheiset postaukset kiinnostavat :) Kiitos kauniista blogista!

  -Tinttu

  VastaaPoista
 43. highwaytosun.blogspot.com
  Lyhyesti ja ytimekkäästi: 22-vuotias lakiopiskelija kertoo elämästään niin ulkomailla kuin Suomessakin blogissa, joka painottuu tyyliin, matkusteluun, kauneuteen ja lifestyleen! :) ;D

  ps. Löysin vasta nyt blogisi (?!!!) ja ihastuin ihan täysin!! Liityin heti ihan ehdottomasti lukijaksesi! :)

  VastaaPoista
 44. http://elamaa-enni.blogspot.fi/?m=1

  22 / Joensuu / Lifestyle

  Mun blogi keskittyy puhtaasti arkeen mutta tykkään jakaa myös asukuvia! Aiemmin oli tarkoitus että blogi pysyis melko pinnallisena mutta nyt oon ajatellut että haluaisin kirjoittaa pari syvällisempää ja henkilökohtaisempaa postausta. Pari ajatusta jo mielessäkin! :) videonkin kuvasin pari päivää sitten piiiitkästä aikaa!

  Sulla on ihana blogi jota oon "sivusilmällä" seuraillut mutta nyt täytyy kyllä liittyä jo lukiaksikin!:)

  VastaaPoista
 45. Hehee mieki sit mainostan :D!

  http://fitfatmamatiina.fitfashion.fi/

  Rautaa rakastava pieni ja pippurinen hölösuu joka on myös 09/2013 syntyneen minimiehen Äiti ja elokuun Bridezilla.
  Muskeleitten tavoittelua, mimmijuttuja, muksua, mukavaa -ja ei aina niin mukavaa arkea.

  VastaaPoista
 46. → http://therealmofmaria.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa 23-vuotias helsinkiläinen tekstinkäsittelijä, vaimo ja tuleva äiti. Kirjoitan positiivisella otteella elämäni tapahtumista, raskaudesta ja sisustuksesta. Ajoittain syvällisempää pohdintaa mieltä askarruttavista asioista. :)

  VastaaPoista
 47. Vaikka seurataankin jo toisiamme niin pakko laittaa kyllä oma blogikin tänne, jos vaikka jollekin löytyisi mieluista luettavaa. ;)

  Eli kirjoittelen lähinnä omasta tuiki tavallisesta elämästäni. Paljon kuitenkin blogissa keskitytään kuviin ja asuihin. Myös aina välillä matkapostauksia, hieman syvällisempää tekstiä sekä ruokajuttuja!

  VastaaPoista
 48. http://arjenpieniasuuriaseikkailuja.blogspot.fi/
  Minäkin!!:) Blogini on hieman murroksessa, sillä lähden kahden viikon päästä puoleksi vuodeksi kiertämään Kaakkois-Aasiaa, joten tiedossa on paljon kuvia, sekä varmasti matkalla herääviä syvällisempiä mietteitä. Tähän asti blogissani on ollut aika laidasta laitaan kaikenlaisia aiheita, ehkä vähän lifestyle tyyppisesti? Kuvia ja tekstiä kaikesta mikä milloinkin itseäni on innostanut kirjoittamaan:)

  VastaaPoista
 49. http://lifestylenone.blogspot.fi/

  Kai se täytyy, kommentteja selatessa availin jo muutaman linkin ihan omaakin luettavaa löytääkseni. :D Olen 22-vuotias yliopisto-opiskelija Tampereelta ja blogini on hyvin sekarotuinen epälifestyleviritys. Kantavana ideana on, että jokainen postaus tulee olla sellainen, jonka jaksaisin itse lukea toisen blogissa. Kirjoittelen mielipiteitä ja pohdintoja, valokuvaan luontoa ja käsitöitäni, toisinaan juttelen opinnoistani, liikunnasta tai vaikka teestä. Ja postaan vain, kun on sanottavaa, eli turhia täytepostauksia ei ole eikä tule. :)

  VastaaPoista
 50. http://pauliina-meandmyworld.blogspot.fi/

  18-vuotiaan vantaalaisen tytön lifestyle -painotteinen blogi. Postausten kuvat painottuu asujen kuvailuun, mutta koitan aina piristää postauksia myös muilla kuvilla ja erilaisilla postauksilla. Blogimaailmaan palasin vasta hiljattain, jolloin poistin kaikki vanhat postaukset joten niitä ei löydy vielä kovinkaan paljoa. Toivottavasti kuitenkin tykkäät :-)

  VastaaPoista
 51. PreciousPicturesBlogi

  Hyvän mielen lifestyleblogi :) 22-vuotias elämää, vaatteita, sisustamista ja valokuvaamista rakastava neito. Blogi on ollut pystyssä vasta hetken aikaa mutta paljon uutta on luvassa :)

  VastaaPoista
 52. http://caughtinthemiddleblog.blogspot.fi/

  25-vuotiaan yliopistolaisnaisen elämää. Kirjoituksia treeneistä, ruuasta ja oikeastaan vähän kaikesta maan ja taivaan välillä.

  VastaaPoista
 53. Www.lifeandstyleriikka.blogspot.com

  22-vuotiaan elämää ripauksella arjen luksusta, matkusteluaa, sisustamista jne

  Kohta tulossa Berliinistä matkapostausta kunhan pääsen reissusta kotiin :)

  VastaaPoista
 54. Tutipuusta bongasin linkin blogiisi ja tykkäsin kovasti. Huomasin täällä tällaisenkin postauksen, joten linkkaanpa omankin blogini.

  http://pikkukangas.blogspot.fi

  Lapsiperheen arkea maaseudulla. Kolmannen lapsen odotusta ja hääsuunnitelmia. Välillä myös leivontaa, sisustelua ja shoppailua. Tavallista arkea, joskus mielipiteitä ja syvällisempääkin matskua. Joskus kuvien kera, joskus ilman. Minäkin pidän kaikesta kauniista :)

  VastaaPoista
 55. Hihi, sä mut jo tiedätkin, mutta linkataampas nyt kuitenkin, jos täältä löytyisi uusia lukijoita ja päinvastoin! :)

  http://allthelittleroyals.blogspot.fi

  Meikkifriikki ja kosmetiikka-addikti, joka jakaa erilaisia meikkitutorialeja ja -postauksia, sekä päivittelee myös kuulumisia omasta arjestaan ja kuulumisistaan! :)

  VastaaPoista
 56. Laitetaas nyt omakin blogi tänne, vaikka minut jo tiedätkin! :)

  http://sincerelysanna.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittelee 25-vuotias tyttö Helsingistä. Blogista löytyy paljon ruoka-aiheisia postauksia, sillä rakastan hyvää ruokaa, joten reseptejä ja ravintola-arvosteluja löytyy yksi jos toinenkin. Myös muoti, kauneus, urheilu ja matkustelu kiinnostavat, joten niistäkin pyrin aina silloin tällöin kirjoittelemaan. :)

  VastaaPoista
 57. 21-vuotias opiskelija elää elämäänsä täysillä, raportoi seikkailujaan blogiinsa. :)

  http://unihiekkaahiuksissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 58. http://ellataimi.blogspot.fi/

  20-vuotiaan turkulaistytön asuja, ajatuksia ja elämää. :)

  VastaaPoista
 59. Linkitän myös omani tänne vaikka jo toistemme blogeja seurataankin :) jos vaikka joku tämän kautta löytäisi minun blogia lueskelemaan :)

  Blogia kirjoittelee nuori naisen alku, muutama vuosi sitten Ouluun muuttanut pieneltä maaseutu kylästä. Blogissani kerron tavallisesta elämästäni, tyylistäni ja myös omista ajatuksistani pintaa syvemmältä. Tervetuloa seurailemaan ♡

  VastaaPoista
 60. Kaaosta ja Kukkamekkoja
  Blogia kirjoittelee oululainen 30-vuotias äiti. Kirjoittelen arjesta, äitiydestä, perheestä, kosmetiikasta ja lastenvaatteista sekä kaikesta muusta, mikä päähän juolahtaa.
  Tervetuloa!

  VastaaPoista
 61. Kakskymppinen nainen kirjoittelee täällä oman elämän kivoista jutuista. Mun sydäntä lähellä on vaatteet ja pukeutuminen sekä kauneus! Tervetuloa kurkkaamaa :-)

  beautiful-ways.blogspot.fi

  VastaaPoista
 62. http://bellissimamarinella.blogspot.com

  Siirryin kokonaan matkablogiksi mutta mukaan mahtuu myös silloin tällöin sisustusjuttuja, pohdintaa, ruokajuttuja, musiikkia yms.

  VastaaPoista
 63. http://www.blogiposti.fi/

  Tervetuloa lisäämään kaikki halukkaat oma bloginsa uuteen Blogiposti.fi palveluun. Anteeksi pieni mainosmaisuus viestissäni, mutta tämä on pelkästään hyvää ajatellen teitä kaikkia bloggaajia :) Lämmintä kesäpäivää kaikille!

  VastaaPoista
 64. http://elissabetes.blogspot.fi/

  Klassista pukeutumista, kauniita asusteita sekä yleelliset kosmetiikkapurnukat vetävät kovasti puoleensa. Haaveilua & inspiroitumista, sekä sitä ihan tavallista arkea.

  VastaaPoista
 65. http://www.thebestversionofme-maija.blogspot.fi/

  Lifstyle blogi 19-vuotiaan naisen alun elämästä :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!