11.5.2014

Kun et tullut ajatelleeksi

_DSC0504

  

"Lapsuus, se on korvaamaton. Paljon mä sain, siks' kiitän nyt vain. Äidillein vaan laulaa nyt saan, äideistä parhaimman sain"


Kun et tullut ajatelleeksi, että huomasin, näin sinun laittavan ensimmäisen maalaukseni jääkaapin oveen ja halusin heti maalata toisen. Kun et tullut ajatelleeksi, että huomasin, näin sinun syöttävän kulkukissaa ja opin, että on hyvä olla ystävällinen eläimille.

 

_DSC0717

 

 " Lohdun hän loi, suojan hän soi. Hellyyttä koin, nyt kiittää sua voin. Rakkaudesta voimaa mä saan, äideistä parhaimman sain"

 

 Kun et tullut ajatelleeksi, että huomasin, näin sinun tekevän lemppari kakkuani ja opin, että pienet jutut voivat olla aivan erityisiä elämässä. Kun et tullut ajatelleeksi, että huomasin, näin sinun laittavan aterian ystävälle, joka oli sairaana ja opin, että meidän kaikkien tulee huolehtia toinen toisistamme. Kun et tullut ajatelleeksi, että huomasin, Näin sinun antavan aikaa ja rahaasi auttaaksesi ihmisiä, joilla ei ollut mitään ja opin, että niiden joilla on jotain tulisi antaa niille joilla ei ole mitään. 

 

_DSC0611

 

  "Hän ymmärtää ja lohduttaa, laulun tään hän hyt saa. Kallein hän on, niin korvaamaton, parhain hän on, äiti mun"

 

 Kun et tullut ajatelleeksi, että huomasin, tunsin sinun antavan minulle hyvän yön suukon ja tunsin itseni rakastetuksi ja turvalliseksi. Kun et tullut ajatelleeksi, että huomasin, näin sinun huolehtivan kodista ja kaikista kodissa ja opin, että meidän on huolehdittava siitä, mitä meillä on.  Kun et tullut ajatelleeksi, että huomasin, näin sinun huolehtivan velvollisuuksistasi silloinkin kuin sinulla ei ollut hyvä olo ja opin, että minunkin tulee olla vastuuntuntoinen, kun kasvan isoksi. Kun et tullut ajatelleeksi, että huomasin, näin kyynelten tulevan silmistäsi ja opin, että joskus jotkut asiat satuttavat, mutta itkeä saa..

 

_DSC0573

 

  "Luotas jos tie kerran mun vie, suureks' kun vartun, unhoon jää et. Muistot nää mieleen jää, rakkautes tää. Äideistä parhain sä oot"

 

Kun et tullut ajatelleeksi, että huomasin, näin, että välitit ja halusin olla kaikkea mihin vain pystyisin. Kun et tullut ajatelleeksi, että huomasin, opin useimmat elämän oppitunnit, joita tarvitsin ollakseni hyvä ja ahkera ihminen, kun kasvan aikuiseksi. Kun et tullut ajatelleeksi, että huomasin, katsoin sinua ja halusin sanoa: "Kiitos kaikesta siitä, mitä näin, kun et tullut ajatelleeksi, että huomasin!"

 

Jokaisella meistä on vaikutus lapsen elämää, joten ajatellaan äitiyden olevan etuoikeus eikä velvollisuus tai väistämätön kohtalo, niin lapset ehkä voisivat kasvaa ilman kiitollisuuden taakkaa elämän lahjasta,  jota ne eivät koskaan pyytäneet. Äitiys on tehtävä joka kestää läpi elämän!

 

Ihanaa äitienpäivää, tai myöhäistä sellaista. Toivottavasti päivänne oli suurenmoinen! <3 :)


8 kommenttia :

 1. Kivat kuvat hyvää äitienpäivää

  VastaaPoista
 2. vauuu sä osaat kyllä kirjoittamisen taidon <3 meni ihan kylmät väreet tätä lukiessa, ihana!!! <33

  VastaaPoista
 3. Kaunis, liikuttava kirjoitus!

  Meidän poitsu sai samaisen kirjan synttärilahjaksi mikä kuvissasi vilahtaa, täällä ei ole pariin päivään mitään muuta luettukkaan kuin sitä uudestaan ja uudestaan :)

  -Maaria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maaria! :)

   Meilläkin tuo kirja on saavuttanut kyllä suursuosion :D Ne kirjan äänet ja pikku luukut tekee siitä vielä mielenkiintoisemman :) Kiva, kun käyt välillä kommentoimassa! Ikävä siun blogia :(

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!