1.4.2014

Koko kansan rakastama Arbutin

Oikein ihanaa huhtikuun ensimmäistä päivää kaikille. Toivottavasti ette ole joutuneet pahojen aprilipilojen uhreiksi. Seuraava asiani ei missään nimessä ole aprillia, sillä sain hiljattain sähköpostia jossa pyydettiin mukaan kokeilemaan Detrian Arbutin tuotteita. Lisää tuotteiden testaajia löytyy myös facebookista Rakas äiti - Varoja lastensairaalalle 2017. Käykäähän kurkkaamssa, sillä Detria tukee rahan keräystä lastensairaalalle joka minusta on tosi kaunis ajatus. Jokaisesta facebook sivun tykkäyksestäkin menee 0,10 euroa hankkeeseen joten nyt tykkäilemään heti. 

DSC_8733 Tuotteet poistaa maksaläiskiä, ehkäisee ja korjaa ikääntymisen merkkejä sekä suojaa tehokkaasti haitallisilta UV-säteiltä. Vähentää myös punoitusta ja vahvistaa herkkää couperosa-ihoa. Arbutin on laadukas ja hajusteeton ihonhoitosarja puhtaasta lapin luonnosta. Tuote sopii erinomaisesti couperosan ja maksaläiskien tai yksittäisen maksaläiskän hoitoon.

Couperosa on varsinkin suomalaisen kuivan ja herkän ihon vitsaus. Pintaverisuonet laajenevat ja supistuvat äkillisesti lämpötilojen vaihteluista joka näkyy iholla punoituksena. Asianmukaisilla hoitotuotteilla couperosaa saa kuitenkin rauhoitettua ja ihon on hyvä suojata couperosaa edistäviltä tekijöiltä.
DSC_8734Sain käyttööni silmänympärysgeelin, kasvoseerumin ja päivävoiteen. Olen käyttänyt tuotteita nyt noin kuukauden laittaen niitä uskollisesti aamua iltaa ja täytyy sanoa, että iho on kirkastunut huomattavasti. Osa syy siihen toki on ulkomailta tulleen rusketuksen haalistuminen, mutta ihon sävy on paljon tasaisempi ja kuulaampi, kuin ennen. Lisäksi minulla oli poskissa kuivuuden aiheuttamaa tukkeumaa ja nyt sekin on hävinnyt ja samoin ihon kuivuus. Iho on kaikin puolin paremman ja pehmeämmän tuntuinen seerumin ja päivävoiteen ansiosta. Lisäksi fiilis mikä niistä ihoon jää on tosi raikas. Päivävoide vahvistaa, kosteuttaa kuivaa, arkaa ja ohutta ihoa yhdessä seerumin kanssa. Rauhoittaa punoitusta ja suojaa herkkää ihoa kuivuudelta, lämpötilanvaihteluilta, tuulelta, epäpuhtauksilta ja meikiltä.

Minulle tulee yleensä silmänympärystuotteista omituinen "hiekan" tunne silmiin, mutta tämän linja tuotteesta ei. Lempituotteeksi nousi siis ehdottomasti silmänympärysgeeli joka on selkeästi parantanut silmäympäryihoa kirkastaen ja häivyttäen tummuutta. Harakanvarpaat sieltä löytyy edelleen, mutta tuotteita tulisi käyttää useampia kuukausia ennenkuin selviä eroja huomaisi sillä saralla. Tuotteita on vielä hyvin jäljellä joten mielelläni jatkankin tuotteiden kokeilemista.

Olen laittanut silmänympärysseerumia pienen tipan joka on riittänyt hyvin molempiin silmiin. Seerumia laitan puoli pipetillistä ja saan sen levittymään hyvin koko kasvoille. Päivävoidettakin riittää, kun laittaa ison herneen verran. Käytössä tuotteet ovat siis riittoisia ja imeytyvät ihanasti ihoon. Kosmetologina voin lämpimästi suositella tuotteita kaikille jotka haluavat kirkkaamman ja heleämmän ihon. Lisäksi tuotteet ovat turvallisia käyttää joten nämä passaa todella hyvin herkkäihoisillekin.
DSC_8647 Detria Arbutin ja Relxant -tuotteet -20% alennuksella ainoastaan ”lastensairaala2017” -koodilla verkkokaupasta:http://www.detria.fi/tuotteet/arbutin/ 

Alennus voimassa koko 1.-30.4.2014 välisen ajan ja koskee normaalihintaisia tuotteita. 

Miltäs tuotteet kuulostaa ja miten hoidatte ihoanne? Onko Arbutin teille tuttu?

Yhteistyössä Detria Oy:n kanssa
*tuotteet saatu blogin kautta

8 kommenttia :

 1. Oon koittanu ettiä jotain couperosa iholle sopivia tuotteita! Sillä minulla sellainen on ja iän myötä vaan pahenee. Pitää kurkata tota sivustoa! :) "harmi" kun kaikki hyvät tuotteet on aina suomalaisia ja on hankala saada niitä täällä muualla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Couperosaa/herkkää ihoa kannattaa kyllä hoitaa juurikin sen takia ettei kovin pääsis pahenemaan. Kauniilta sinun iho mielestäni näyttää kuvissa :) Käyhän kurkkaamassa ja tutustumassa sivustoon:)

   Poista
 2. Wau. Sä oot kyllä häkellyttävän kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ja itse olet! <3 Mukava kehu, piristit iltaani! :)

   Poista
 3. Minulla on couperosa-iho, mutta en ole oikeastaan koskaan hoitanut sitä mitenkään erityisellä tavalla. Ehkä vuosien varrella poskien punoittaminen on vähän vähentynyt tai sitten olen vaan tottunut siihen, että olen punaposkinen jatkuvasti. Arbutinia olen itseasiassa halunnut koittaa varmaan jostain teini-ikäisestä lähtien, mutta en ole vaan koskaan saanut aikaiseksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun äitsy on käyttänyt varmaan aina Arbutinia ja oon joskus häneltä kokeillut tuota seerumia, mutta en ole kuitenkaan itselle aikaisemmin hankkinut. Tuntuu, että kansa tykkää tosi paljon näistä tuotteista ja töissäkin sain aina kuulla kuinka ne on auttanut asiakkaiden ihoon jos kyselin ihonhoito tuotteista:) Kokeile ihmeessä jos pikkusenkaan tuntuu, että haluaisit ihon kirkastusta! :) Mukava kuitenkin kuulla, että sinulla couperosa on ajan saatossa vähän rauhoittunut.

   Poista
 4. Oho, tää postaus tuli kyllä nyt kuin tilauksesta! <3 Oon ihan hukassa näitten kesäkoitten/maksaläiskien kanssa, kääk! Täytynee tosiaan testata arbutinia, jos se vähän kirkastaisi ihoani.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!