18.2.2014

Thaimaan kuvia ja reissupäiväkirjaa osa 2

DSC_4317
Heipä hei kaikille! Täällä helle jatkuu mikä on kyllä tosi ihana ja ollaan hyvillään, ettei ainakaan ole sattunut sadepäiviä. Käytiin viikonloppuna Phuket townissa markkinoilla, jotka oli kyllä kirjaimellisesti kuumat markkinat. Teltan sisällä oli varmaan sata astetta lämmintä (!!) ja sieltä päästyämme näytimme, kuin olisimme käyneet juoksemassa vähintään 20 kilometriä pysähtymättä. Eli todella kuuma oli sisällä ja varmaan arvata saattaa jos yhtän tietää Thaimaan ilmastoa ja ihmisiä pyörii teltassa kuin muurahaiskeossa. Huhuijjakkaa. Kokemus sekin ja lähtihän sieltä mukaan muutama kiva ja halpa juttu. Tiedättehän laukkuja, pikku koruja ja sen semmosta.
DSC_4351 DSC_4424 DSC_4428 Eilen pyörähdettiin iltapäivästä katsomassa Big Buddhaa josta oli kyllä ihan kauniit näkymät sillä onhan patsaskin jo 45 metriä pitkä joka on pystytetty/rakennettu korkean kukkulan päälle. Munkki myös siunasi meidät siellä. Naisten piti pukea tuommoinen kaapu vyötärölle, että polvet peittyy. Olkapäätkin pitäisi olla mielellään peitettynä sillä se kuuluu uskontoon Thaimaassa olisi muutenkin hyvä kunnioittaa uskontoa eikä hillua puoli alasti tai ilman paitaa tuolla kartsalla. Kuuluu hyvin tapoihin.
DSC_4369 Mulla on melkein pakkomielle nähdä aina Thaimaan auringonlasku ja me kipitetään kuuden aikaan sellaisille mestoille missä se pääsee oikeuksiinsa. Se on nimittäin todella kaunis! Olen vissiin joskus maininnutkin miten rakastan luontoa, pidän sitä hyvin kauniina kaikin puolin ja viihdyn metsässä. Toinen lemppari paikka löytyykin rannalta tai veden läheisyydestä. Se rauhoittaa mieltä aina.

DSC_4477 DSC_4467 DSC_4498
TÄNÄÄN vietettiinkin sitten ihan vaan rantapäivää ja käveltiin vähän kauemmalle Kata-Noin rannalla. Mun oli ihan pakko päästä ohikulkumatkalla tuon norsun kans samaan kuvaan. Siinä me ollaan -kans norsua samassa kuvassa! <3 Onko meissä samaa näköä? Poika nauttii ja tykkää olla tosi paljon vedessä isin ja äidin kanssa. Se ei pelkää vettä kyllä yhtään ja jos sen päästää rantahietikolle niin se paahtaa menemään merta kohti ja vähät välittää hiekkakakku leikeistä. Tai no tykkäähän se hiekkaa pöllyyttää ja pistää suuhunsa, mutta ne kaikki muut "älä tule paha kakku, tule hyvä kakku" jutut on kyllä hänen mielestä ihan last season. Pitikin mennä ostamaan ne ämpärit ja hiekklapiot. DSC_4543 DSC_4596 DSC_4609 DSC_4687 DSC_4539 DSC_4642 Huh tulipa paljon ainaki kuvia, mutta kiva jakaa tänne niitä sitä mukaan, kun niitä tulee otettua sillä oishan se aikamoista tehdä reissun loputtua kotisohvalla näistä kuvista semmoinen isohko reissupostauskollaasi. Kiva katsella näitä muutenkin sitten jälkeen päin. Mukavaa viikkoa sinne koti- Suomeen. Vielä ei ole ikävä. DSC_4689

8 kommenttia :

 1. Oi, niin tutun ja ihanan näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo kyllä nämä Thaimaan maisemat ovat vaan niin upeat! Kiitos paljon! :) Mieli lepää <3

   Poista
 2. Hyvää lomanjatkoa!
  onpas siellä puhtaan sävyistä kristallinkirkasta vettä, se on hyvä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! <3 Joo tämä ranta on Kata noilta jossa vesi onkin vähän kirkkaampaa mitä muilla Phuketin rannikoilla:) Pakko ehtiä käydä siellä vielä uudestaan ennenkuin loma loppuu! :)

   Poista
 3. Aaaw <3 Mulla on niin ikävä Thaimaahan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mullakin! Se on kyllä niin uskomaton paikka! <3 Voisin lähteä takas vaikka samantien!!

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!