19.2.2014

Kuvia/Reissupäivis osa 3

Tänään oli allas aamupäivä ja iltapäivästä kävimme keskustassa pyörimässä, syömässä ja katselemassa. Huomenna olisi tarkoitus käydä siellä Phuket zoossa ja ihan mielenkiintoista nähdä mikä siellä on meininki. En ole ainakaan lukenut kovin kehuja siitä paikasta, sillä eläimet ovat ilmeisesti aika ahtaissa häkeissä jne. Saa nähdä tuleeko suru puseroon. Täällä näkee kyllä noita eläimiä ilman eläintarhaakin mm. näin tänään pari rottaa ja oravan. Rotta ei ollut yhtään niin ällöttävä kuin olin kuvitellut. Se näytti vaan isolta hiireltä.
DSC_4774 Edelleen on paistellut aurinko lämpimästi mikä on tietysti hyvä asia ja tuntuu, että poikakin on tottunut jo tähän lämpöön. Hän saakin ihan älyttömästi huomiota täällä niin miehiltä kuin naisiltakin -paikallisilta siis ja hän osaa vastata tuleviin hymyihin niin ihanan veikeästi. Voi mikä pikku hurmuri sieltä aina kuoriutuu. Melkein jokainen vastaan tuleva thaimaalainen hymyilee jos katseet kohtaa ja kuinka ollakkaan se hymy tarttuu. Olisin laittanut tämänpäiväisestä kauniista tarjoilijasta kuvan tänne jolta kysyin kohteliaasti luvan kuvan ottamiseen, mutta mieheni sanoi, että rikkoisin silti jotain oikeuksia kuulema joten ensi kerralla pitänee vissiin kysyä kuvan ottamisen lisäksi saanko käyttää sitä blogissani. Hih, on se tarkkaa, mutta toisaalta olis varmaan itsellekin järkytys nähdä oma naama yhtäkkiä jossain tuntemattoman ihmisen blogissa. DSC_4863 DSC_4918 DSC_4980 DSC_4954 DSC_5010 DSC_5011
Näihin auringonlasku kuviin onkin hyvä lopettaa höpinät tältä päivältä. Kellokin on täällä jo kohta kymmenen illalla, joten hyvä yötä ja olkaahan reippaita!

4 kommenttia :

  1. Voi, että en koskaan pääse ihmettelemästä miten kauniita kuvia osaat ottaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläpä piristit mieltäni! Valokuvaus on todella lähellä sydäntäni, joten mukava kuulla, että ne näyttää hyvältä myös sinne ruudun toiselle puolelle! :)) Kiitos oikein kovasti sinulle mukavasta kommentista ja anteeksi kun vastaaminen vähän kesti, sillä ollaan oltu reissun päällä.

      Poista

Kiitos sinulle kommentista!