4.2.2014

Ajatuksia

AIKA KULUU niin mahdottoman nopeaa! Tulevaan viikkoon mahtuu taas kaikenlaista ohjelmaa hamppilekurista treenijuttuihin, synttäreihin ja muihin kyläilyihin. Poika oli äitini luona hoidossa lauantaina ja Sindikin pääsee sinne kohta pariksi viikkoa, sillä tuleva matka polttelee kovastikkin ja vähän jännittääkin ihanalla tavalla. Ollaan herätty nyt monena aamuna kuuden aikaan ja tätä on jatkunut jo useamapi viikko. ZZzzzz. Asiaa ei edes auta vaikka olen koittanut laittaa pojan myöhemmin illalla nukkumaan -poika herää aamu kuusi silmät kirkkaina et nyt ylös. Tänään onneksi herättiin vasta yhdeksän aikoihin joten saa nähdä miten huomenna käy. Yöt hän on muuten nukkunut hyvin heräilemättä vauvasta asti.DSC_2059 DSC_2733 Mulla on ollut aamuisin lenkki kamppeet niskassa jos ennen yhdeksää, sillä en halua lorvailla kotona, koska kuitenkin upputuisin vaan tänne blogin syövereihin enkä saisi muuta aikaiseksi, heh. Lenkki sitäpaitsi piristää kummasti alkavaa päivää ja salillakin pyrin käymään aamuisin. Kävellessä saan ajatukseni ihan uuteen uskoon ja jotenkin pidän sitä tietynlaisena mielenrauhana, kun annan ajatusten virrata omia menojaan oikeaan suuntaan. Tämä ilmiö tulee nimenomaan aamuisin. Kokeilkaapa joskus.DSC_3016 DSC_2724 DSC_2727 Blogista puheenollen mietiskelin sitä minkälainen sillisalaatti tämä on mikä itseä häiritsee jonkun verran. Olisi niin mukava pitää blogi tietyn suuntaisena, mutta kirjoittelen tänne vähän kaikesta eikä mulla ole hajuakaan mihin kategoriaan tämä blogini sitten kuuluukaan? Toisaalta tämähän on vähän lifestyle tyylinen, joten sisältö käsittelee elämää kaikkinensa ja asioita mitkä mua kiinnostaa ja tällä hetkellä olen hurahtanut tuohon liikuntaan joten siitä varmaan tulee juttua jos toistakin. Lisäksi myös pienen pojan äitsynä kirjoittelen tänne mietteitä äitiydestä ja joskus pojanpallerosta. En kuitenkaan haluaisi jakaa niitä henkiökohtaisimpia asioita täällä kaiken kansan nähtävillä, mutta toisaalta taas tuntuu, että olen vähän jo rentoutunut tässäkin asiassa. Minusta tässä bloggauksessa on kyllä niin mahtava kommunikoida teidän kanssa ja olen inspiroitunut paljon myös teidän blogeistanne. Aina niin hyviä vinkkejä ja juttuja joita on ilo lukea. Nyt siis vain mietin pitäisikö tätä omaa rajata johonkin tiettyyn aihepiiriin vai mennäänkö samoilla linjoilla sillit purkissa. Mietiskelin myös toisen blogin perustamista joka käsittelisi enempi hyvinvointia ja terveyttä kaikkinensa, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa. Semmoista tänään ja nyt hyvää yötä kaikille blogiystäville!;)DSC_2665

14 kommenttia :

 1. Eihän se sillisalaatti aina ole pahasta. :) Moni tykkää siitä, että blogissa on laajasti erilaisia aiheita eikä käydä vaan tylsästi aina samaa kaavaa. Tokihan yhdestä aiheesta saa myös paljon erilaisia postauksia aikaseksi ja koko ajan tulee uutta asiaa, mutta ite ainakin tykkään enemmän blogeista missä on vähän kaikenlaista. Toki nää mamma-blogit on nyt mun ykkösjuttu, mutta mikäli lueskelen jotain muun tyyppistä blogia niin siellä pitää myös näkyä lapsen elämää siinä lomassa. Silloin se jaksaa kiinnostaa enemmän. Sun blogi on kiva tälläsenä mun mielestä. :) Toki mua ei kiinnosta niin kamalasti treenaaminen, mutta siitäkin on kiva lukea, kun osaa kirjoittaa mielenkiintoisesti ja siinä oot kyllä aika hyvin onnistunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukava kuulla, ettei tämä ainakaan ilmeisesti sekava ole? :D Minäkin tykkään paljon lukea mamma-blogeja, koska sieltä löytyy ajankohtaisia juttuja minulle, vaikken itse varsinasesti mammablogia pidäkkään. Kyllä siltikin poika täällä vilahtelee, koska hän on suurin osa elämääni enkä oikeen osaisi jättää häntä blogin ulkopuolellekkaan ja se olisi vähän ehkä julmaakin. Kiitos kivasta kommentista, eli ehkäpä jatkan samaan malliin:)

   Poista
 2. Mun mielestäni on hyvä kirjoittaa monesta eri aiheesta :) hyvinvointi aiheena sopisi tänne myös hyvin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tarkemmin kun mietin, niin kenties se tekee blogista vielä mielenkiintoisemman jos siellä on eri aiheita mukana. Kunhan ainakin tyyli pysyy samana:) Hyvinvoinnista tulen varmasti vielä kirjoittelemaan ja sekin on aika laaja käsitys. Kiitos Susanna, en ainakaan vielä rupea toista blogia suunnittelemaan vaan jatkan täällä samaan malliin:)

   Poista
 3. Minä ainakin pidän blogistasi kun kirjottelet siitä sun tästä eikä vaan ole sitä yhtä ja ainutta suuntausta :) siihen sitten aina tietysti tulee ne omanlaiset ihmiset jotka on kiinnostuneita vaan siitä tietystä eli siis ei sinällään huono sekään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla, että tykkäät tästä tämmöisenä:) Eli kaikille jotain:)

   Poista
 4. Sekasoppa on just hyvä :)!
  Paljon mielenkiintoisempaa lukea monesta eri osa-alueista kuin vaan tiettyä genreä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, jee näillä mennään siis! :) Kiitos Tiina! <3

   Poista
 5. Hyvä just tälläsenä,! Ei jaksais etes lukea blogeja jossa käsiteltäs tiukasti vaan yhtä osa-aluetta. Vaihtelu virkistää :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kieltämättä monipuolisuus on kyllä ihan hyvä asia. Mulla tuli vaan kriisi, että onko tämä sekava tai jotain :DD Ja näimpä -vaihtelu virkistää!:)

   Poista
 6. Minäkin tykkään just sellasista blogeista jossa on sopivasta kaikkee! Ja tosi kivaltahan tää sun blogi vaikuttaa, joten pakko alkaa seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos tosi paljon Maria, piristitpä päivääni kivalla kommentilla:) Mukava kuulla, että tykkäät! <3

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!