5.1.2014

Ripsiväri vinkki

DSC_1210 DSC_1214

CHANEL LE VOLUME- mascaraa mainostettiin Costume lehdessä luksus tuotteeksi ja olen jo aikaisemmin tehnyt kyseisestä ripsiväristä postausta ja vanhempi teksti löytyy tämän linkin takaa. En tiedä voinko hehkuttaa tätä tuotetta liikaa, mutta kun tämä nyt vain sattuu olemaan mielestäni maailman paras ripsiväri, ja ilmeisesti se on mennyt ystävällenikin perille sillä sain tämän ripsarin häneltä joululahjaksi! Kiitos murunen!! Yllätyn aina uudelleen kuinka kauniin pitkät ripset sillä saa. Tykkään tästä todella!

DSC_1149 DSC_1194
DSC_1122 Mitäs mieltä olette? Miltä ripset näyttää sinne ruudun toiselle puolelle? Onko kyseinen ripsiväri tuttu ja onko teillä jotain suosikki ripsiväriä joka olisi ylitse muiden?

19 kommenttia :

 1. On kyllä kauniit ripset ja sulla on ihanan suuret silmät! :)

  VastaaPoista
 2. vau mitkä ripset! näyttää huipulta. taidan itsekkin ostaa tuota pian. Kun kävin ottaan pois ripsienpidennykset, ne ei ollu ihan mun juttuni vaikka ovatki tosi kauniit ja helpottavat arkea paljon. mut omilla tynkäripsillä mennään, toivottavasti omatki kasvais taas hienoiksi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti kasvavat, elä huoli! :) <3 Ymmärsinkö oikein, että sulla kärsi omat ripset niistä? :( Ripsipidennykset ei ole ollut koskaan minunkaan juttu, vaikka itse teen niitä myös. En osaa jotenkin "olla" niiden kanssa ja tuntuu, että koko ajan sais olla huoltamassa joten omat ripset ruleezz :D Tuo ripsari on kyllä tosi hyvä. Tuntuu, että kun tuota on tottunut käyttämään niin muilla ripsareilla ei saa mitään aikaiseksi.

   Poista
  2. no ei nämä omat nyt pahoiltakaan näytä, mut tuntuvat lyhyemmiltä mitä ennen pidennyksiä. Olen jälleen hommannut uuden Talikan (joka muka kasvattaa ripsiä) mut kyllä tuntuu että oikeasti omat ripset ovat kasvaneet sen avulla, ja kun sitä laittaa ripsivärin alle niin ripsiin tulee sitenkin vähä lisäpituutta :)) pittää alkaa etsimään tuota ripsaria, mistä sitä täältä rovaniemeltä löytyis!!:)

   Poista
  3. Täältä se ainakin löytyy Pukumiehestä, Stockmannilta ja luulenpa, että Sokoksella on varmasti kans:) Ja kyllähän ne ripsenkasvatus jutskat oikeasti toimiikin joten voi olla hyvinkin mahdollista, että olet saanut niillä pituutta ripsiin!:)

   Poista
 3. Vaikuttaa hyvältä tuotteelta!

  VastaaPoista
 4. Just alkaa oleen ripsari lopussa, joten hyvä vinkki :)

  VastaaPoista
 5. Sulla on kyllä niin kauniit silmät! :) Kiitos vinkistä, täytyykin kokeilla!

  VastaaPoista
 6. super kaunis olet! Ihanat ripset ja muutenkin niin nättinä :)

  VastaaPoista
 7. Hyvältä vaikuttaa ainakin kuvien perusteella! Onko se vedenkestävä?
  Ostin juuri ennen reissua Chanelin ripsivärin, kumiharjaisiin ihastuneena valitsin sitten sellaisen, vedenkestävällä tökötillä ja petyin kovin. Se ei pidentänyt, hyvä jos sai väriä edes ohuimpiin kärkiin. Sen lisäksi kaarevuus katosi muutamassa minuutissa ja se tuhrasi silmät mustiksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi jos sinulle on sattunut sellainen Chanelin ripsiväri kohdalle. Tiedän kyllä niin tunteen, kun satsaa johonkin muka hyvään tuotteeseen joka osottautuukin vähemmän hyväksi ja joutuu pettymään:/ Tuo ripsiväri ei ole vedenkestävä, mutta pysyy kyllä muuten hyvin eikä varise:) Nyt en osaa sanoa kyllä ollenkaa onko tuota ripsiväriä vedenkestävänä :O

   Poista
 8. Kauniit ripset :) Liityin sun lukijaksi bloggerin kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kehusta ja mukava kuulla, että liityit. Mä olenkin jo sinun lukijana :) <3

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!