25.12.2013

Joulun kuulumisia

P3060958
DSC_0240

"JOULUPUU ON RAKENNETTU..." Voiko hyvää joulua toivottaa jälkikäteen? Toivottavasti kaikilla on sujunut joulu leppoisasti syöden ja juoden tai mitä ikinä olettekaan joulun aikana tehneet. Me ollaan käyty jo kolmessa eri paikassa joulua viettämässä, mutta ihmeen leppoisaa on silti ollut. Poika on nukahtanut iltapuuron jälkeen ketarat ojossa sänkyyn ilman "tuu tuu tupakkirullaaa.."  iltalaulua. Ei sillä, että sitä ihan oikeasti sille laulaisin, mutta aika helposti on uni päivän toihujen jälkeen tullut. Onko muut muuten koskaan ajatellut tuota tupakki-lastenlaulua? Se on lastenlaulu -ihan oikeesti!?

DSC_0258
DSC_0214

Ollaan vietetty aikaa myös karvaisten ystäviemme seurassa. Miehen siskon koirien ja äidin Akusti-koiran kanssa ja tottakai kissamme kanssa. Eilen päästiin kotona jo vähän leikkimään uusilla jutuilla ja kas kummaa Sindiä kiinnosti myös uudet härpäkkeet vaikkei ne varsinaisesti hänen lahjojaan olleet.

DSC_0131
DSC_0109
DSC_0309

Äidin valkoinen kaunotar! Valkoisesta puheenollen joulupukki toi minulle valkoisen minijärtsyn, joka on pieni mutta pippurinen kamera! Olen siitä niin innoissaan, että kuljen koko ajan kamera kaulassa. Siitä taitaa tulla ihan selvästi uusi asuste tai jotain. Vaikka lahjat on ihan kivoja niin tärkeintä joulussa on ne lähimmäiset ihmiset ympärillä, rakkaus ja yhdessäolo.

Tänään nään myös ekaa kertaa ystäväni vauvelin ja tätä hetkeä olenkin odottanut! <3 Ja ettei tämä joulu ihan laiskotteluksi menisi niin lähdetään huomenna reissun päälle mun kotikaupunkiin itarajalle. Siellä kuulema on lunta!!
Mukavaa tapsanpäivää ja tulevaa viikonloppua. 

P3020736

14 kommenttia :

 1. Aina voi toivotella ihmisille mukavia hetkiä. Ennen tai jälkeen. Oikein hyvää joulunaikaa sinnekin! Ihanalta joululta teidän joulu näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa ja kiitos oikeen paljon! Ihanaa alkavaa vuotta sinne! :)

   Poista
 2. Kivat kuvat, hyviä lomia

  VastaaPoista
 3. Söpö toi teidän kisu! Miten se tuli toimeen noiden koirien kanssa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi! :) Niin on teidänkin kisu! <3 Hyvin Sindi tulee toimeen koirien kanssa eikä ole ollenkaan "vihainen" Varalta leikkaan kuitenkin sen kynnet ettei satu vahinkoja -pojan eikä koirien kanssa.

   Poista
 4. oiettä ihania joulukuvia! kisu on kyllä niiiin nätti tapaus! meidänki lapsuuden kodissa oli rakas Mikki kissa, harmi kun mulle puhkes astma ja allergia sillon. kissat ois niin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se semmoinen mamman kaunotar! <3 Kissa allergia taitaakin olla aika yleinen. Tosi monella lähipiirissäni on kissa allergiaa ja onhan se aika harmi, varsinkin jos niistä tykkää:( Ihana nimi ollut teidän kisulla tuo Mikki! :) <3

   Poista
 5. Ihania joulukuvia <3 Onkos uudella kameralla otettuja? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Hihii, taitaa ne olla :-P Ihania jouluisia kuvia sinullakin! <3 <3

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!