16.11.2013

Ripsiseerumeista

Tiedätkö sinä jo näistä ripsiä kasvattavista seerumeista? Ystäväni oli löytänyt ennen -ja jälkeen ripsikuvat  Jenni Ukkosen blogista ja tilannut kyseisen Swiss Lashes seerumin. Jennin ripsiä kun katsoo niin en ihmettele yhtään, sillä erohan on ihan huikea ja ripset oikeasti ovat kasvaneet. Minun pitäis varmaan puhua jo ammattini puolesta näistä ihmeseerumeista, mutta itse asiassa en ole kokeillut kuin yhtä seerumia ja se on Lashfood.

Seerumin ideahan on, että se ravitsee ja kasvattaa ripsiä niin kauan kuin sitä käyttää stimuloiden ripsen juuria. Käytön jälkeen ripset palaavat ennalleen sellaisen mittaiseksi kuin ne sinulla luonnollisestikin on. Jos siis haluat pitää ne pitkinä käyttöä tulisi jatkaa. Seerumit kyllä ovat tosi riittoisia sillä pieni määrä riittää ripsien tyveen. Käytettyäni omaa seerumia huomasin sen että ripseni olivat terveemmät, ehkä vähän tuuheammat ja alaripset oli pidemmät kuin ennen, mutta muuten oikeastaan en mullistavaa tulosta huomannut. Onko muilla kokemuksia noista kahdesta seerumista?

Keskustelua seerumeissa on herättänyt se, että  osa ripsiseerumeista sisältää prostaglandiinin johdannaisia, jotka muistuttavat bimatoprost-lääkeainetta. Sitä käytetään silmänpainetaudin hoidossa. Elikkäs siitä tulee lääkkeen tapaisia sivuvaikutuksia ja yksi niistä on juuri tämä ripsien kasvu. En ainakaan itse halua ripsieni kasvavan sivuvaikutuksen takia. Kuulostaa aika hurjalta. Asiasta pitääkin olla tietoa ja minusta ei ole lainkaan hysteeristä kyseenalaistaa mitään mitä käytetään lähellä silmää, ei edes ripsipidennyksiä. Lisäksi joistain seerumeiden incistä on jätetty pois kyseinen ainesosa, vaikka sitä tuotteessa olisikin. Onko tämmöinen huijaus kuluttujaille ihan oikein? Lisää hyvää tietoa löytyy myös TÄÄLTÄ!

Tämä johdannainen voi aiheuttaa silmissä erilaisia ärsytyksiä. Ystäväni oli kokeillut Revitalash seerumia ja lopettanut käytön ensimmäisen viikon jälkeen sillä silmät olivat kutisseet, punoittaneet ja lisänä oli tullut sellainen tunne kuin siellä olisi hiekkaa. Tästä seerumista muuten löytyy myös ennen ja jälkeen kuvat esimerkiksi Donatten blogista! Jos katsotte noita kommentteja niin juurikin tässä aineessa on tätä lääkeaine johdannaista. Kuitenkin kyseinen seerumi on suosittu ja joillekin aine ei siis aiheuta minkäänlaista ärsytystä, mutta joillekkin taas aiheuttaa ja onhan se toki jokaisen oma asia mitä seerumia haluaa käyttää. Itse valitsin Lashfoodin juurikin sen takia kun se on luonnontuote ja tämä Jennin käyttämä seerumi ei sisällä myöskään prostaglandiinia. Ajattelin sanoa ystävälleni joka tilasi tämän Swiss Lashes seerumin, että hän ottaisi ennen ja jälkeen kuvat jolloin näämme miten se hänellä toimii. Siihen asti minä käytän tätä omaa Lashfood seerumiani.

SAM_7688

6 kommenttia :

 1. Oon kokeillut joskus Lorealin vastaavaa ja hyvin toimi, mutta en käytä enää kun en tarvitse..
  Joo itseasiassa aika moni kosmetiikkatuote sisältää sellaisia ainesosia jotka ei välttämättä ole hyviä, itse en ymmärrä ollenkaan esim. rautaa ja titanium dioxidia huulipunissa.

  VastaaPoista
 2. Joo, kieltämättä kosmetiikasta löytyy kaikenlaista mikä voi allergisoida ym. Täytyy olla tarkkana minkälaisia tuotetta käyttää. Kiitos kannnanotosta Susanna:)

  VastaaPoista
 3. Hmm, mulla näin vanhemmiten on ripset (jotka olivat aiemmin runsaat ja pitkät ja kaveripiirini kateuden aihe, heh) alkaneet huolestuttavasti ohentua ja haalistua... saapa nähdä, uskallanko kokeilla seerumia! Multakin kun noita allergioita löytyy jo valmiiksi riittävästi. Hyvä postaus aiheesta!
  P.S. Mulla on sulle haaste blogissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva kuulla, että tykkäsit. Niin, noiden kans kannattaa olla tarkkana ja varovainen, mutta kyllähän seerumi varmasti tuuheutta ja lisäpituutta tois. Aika nopeastihan sen toki huomaa aiheuttaako oireita.
   Minäpä käyn katsomassa haasteen blogissasi, se onkin ihan ensimmäinen blogi taipaleellani:)

   Poista
 4. Itselläkin on lähes käyttämätön Neulash -ripsiseerumi kaapissa, kun en voi käyttää sitä :/ Samantien alkaa silmät kutiamaan ja verestämään.. Harmittaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei...:/ Joo ei missään nimessä kannatakkaan käyttää. Ompa harmi kyllä:(

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!